Keystone logo
© Eva Dang
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Introduksjon

Hvorfor studere ved Bath

University of Baths online MSc-kurs vil gi deg strenge intellektuelle utfordringer og erfaring fra den virkelige verden, og gir deg en inngangsport til banebrytende forskning og ettertraktede karrierer. Fullpakket med engasjerende, utfordrende innhold fokuserer våre nettbaserte MSc-kurs på områdene business, økonomi og banebrytende digitale ferdigheter, ettersom vi leverer de etterspurte ferdighetssettene og kunnskapene som er avgjørende for moderne arbeidsmiljøer. University of Bath, som ble kåret til årets universitet 2023 og 8. beste samlede universitet av Times og Sunday Times Good University Guide 2023, har et rykte for forskning og undervisning som appellerer til studenter over hele verden.

Finne ut mer

De nettbaserte MSc-kursene

Anerkjent for sin undervisning, forskning og kandidater, er University of Baths online MSc-kurs designet spesielt for de som ønsker å utvide horisonten uten å avbryte deres nåværende arbeids- eller livsstilsforpliktelser. Det fleksible virtuelle læringsmiljøet gir deg muligheten til å studere deltid på nettet mens du fortsetter å nå dine karrieremål. Du trenger bare en enhet med internettilgang, og du vil kunne koble til vår VLE som er logisk og enkel å navigere. Fra den første dagen av kurset vil du ha tilgang til universitetets omfattende nettbibliotek og kunne dra nytte av en rekke innovative nettverktøy for å hjelpe deg med å fullføre studiene. Du vil også være en del av et globalt fellesskap av ekspertakademikere og medstudenter. Dette vil hjelpe deg med å få et internasjonalt perspektiv på ditt valgte studieretning, og utvide dine karrieremuligheter.

Anvendt økonomi (bank og finansmarked) online MSc

Fra politisk usikkerhet til finansiering og rekrutteringskrav er økonomi en integrert del av hverdagens beslutningstaking. Den elektroniske MSc Applied Economics with Banking and Financial Markets tar deg utover forskningsoppgavene og inn i den virkelige verden, og gir deg innsikt du kan sette i verk fra dag én. University of Bath er det første universitetet i Storbritannia som tilbyr en online Master of Science in Applied Economics, og ved å vektlegge praksis fremfor teori, gir vi tidspressede fagfolk muligheten til å fremme sine karrieremuligheter innen økonomi, bank og finans.

Kunstig intelligens online MSc

Denne online MSc i kunstig intelligens er ideell hvis du er motivert av utfordringene og de uendelige mulighetene for å fremme AI. Den er designet for å gi fagpersoner fra informatikk – så vel som en rekke andre disipliner – muligheten til å spesialisere seg i AI og møte den økende etterspørselen etter eksperter innen denne spennende, fremtidsfokuserte og raskt voksende spesialiteten.

Business Analytics online MSc

For å bygge bro mellom datavitenskap og bedriftsledelse, utstyrer Business Analytics online MSc deg med nødvendige tekniske ferdigheter og ekspertise for å ta karrieren din til neste nivå. Levert av den EQUIS- og AMBA-akkrediterte Bath School of Management, vil du få de strategiske, problemløsende og beslutningstakende ferdighetene som er avgjørende i dagens forretningsverden, og åpner din karriere for en rekke spennende ledelses- og konsulentvirksomhet analytiker roller. Du vil også ha tilgang til banebrytende programvare og analyseverktøy gjennom vårt samarbeid med IBM.

Datavitenskap online MSc

Bli med i en av de raskest voksende bransjene i Storbritannia, med en online MSc i informatikk fra University of Bath. University of Bath gir profesjonelle fagfolk, eller de uten tidligere erfaring, praksisbasert undervisning, rettet mot å inspirere og forberede deg til en karriere innen informatikk. Gjennom å studere den elektroniske informatikkgraden vil du bli undervist av inspirerende forskningsakademikere, hvis arbeid leder an innen AI, menneske-datamaskin-interaksjon og cybersikkerhet. Det er på grunn av dette at mange av kandidatene på campus har sikret seg stillinger hos store selskaper som Electronic Arts, Nokia og KPMG.

Entreprenørskapsledelse og innovasjon online MSc

Kombiner din egen drivkraft og ambisjon med akademisk fortreffelighet og innsikt fra University of Baths Entrepreneurship Management and Innovation online MSc. Levert av den EQUIS- og ABMA-akkrediterte Bath School of Management, gir dette online postgraduate-kurset spennende nye perspektiver på tradisjonelle forretningsdisipliner, og setter i gang en reise med livslang bedrift. Enten du utvider en familiebedrift, skaper en ny bedrift eller ønsker å gjøre en positiv innvirkning fra bedriften din, vil vår verdensledende skole hjelpe deg med å ta deg dit.

Engineering Business Management online MSc

Utvikle en grundig forståelse av ingeniør- og teknologilederskapskonsepter mens du får ferdigheter og forståelse av virksomhet, drift og strategi for å anvende dem i en ingeniørsammenheng. Studiene vil omfatte forretningsanalyse, produktutvikling og forsyningskjedestyring. Kurset kombinerer akademisk fortreffelighet og industrielle nettverk fra Fakultet for ingeniørvitenskap og design og den EQUIS- og ABMA-akkrediterte School of Management.

Nettbasert læring som er aktiv og engasjert

Vårt fleksible virtuelle læringsmiljø gir deg muligheten til å studere deltid på nettet mens du fortsetter å nå dine karrieremål. Vårt virtuelle læringsmiljø er logisk og enkelt å navigere, og tilbyr tilgang til alt relevant kursmateriell. I tillegg til å ha en mengde ressurser for hånden, vil du kunne bla gjennom universitetets omfattende nettbibliotek fra dag én av studiene. Du vil også være en del av et globalt fellesskap av ekspertakademikere og medstudenter. Dette vil hjelpe deg med å få et internasjonalt perspektiv på ditt valgte studieretning, og utvide dine karrieremuligheter.

Gå videre med University of Bath

Studentuttalelser

Steder

Steder
  • Bath

    Claverton Down, BA2 7AY, Bath

    • youtube
    • facebook
    • twitter

Spørsmål