Keystone logo
© BIMM University
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Introduksjon

Bygg de virkelige ferdighetene for å utvikle karrieren din

University of Baths online MSc-kurs vil gi deg strenge intellektuelle utfordringer og erfaring fra den virkelige verden, og gir deg en inngangsport til banebrytende forskning og ettertraktede karrierer. Fullpakket med engasjerende, utfordrende innhold fokuserer våre online MSc-kurs på områdene forretning, økonomi og banebrytende digitale ferdigheter, ettersom vi leverer de etterspurte ferdighetssettene og kunnskapene, som er avgjørende for moderne arbeidsmiljøer. Kåret til 8. beste samlede universitet av Times og Sunday Times Good University Guide 2023, og rangert som et topp 150-universitet i QS World University Rankings 2024, University of Bath har et rykte for fremragende forskning og undervisning som appellerer til studenter over hele verden.

Kursene våre fokuserer på applikasjoner i den virkelige verden, som lar deg bruke den nye kunnskapen din umiddelbart i karrieren din, og gir deg verktøyene til å gjøre positive endringer på jobben så snart du begynner å studere. Våre online MScs fokuserer på områdene forretning, økonomi og banebrytende digitale ferdigheter, ettersom vi leverer de etterspurte ferdighetssettene og kunnskapene, som er avgjørende for moderne arbeidsmiljøer. Gjennom våre nære bånd til bransjer og potensielle arbeidsgivere – mange av våre fakulteter har lang bransjeerfaring – ved University of Bath vil vi gi deg alle verktøyene du trenger for å sikre suksess på arbeidsplassen.

Finne ut mer

Anerkjent for sine undervisnings-, forskning- og kandidatmuligheter, er University of Baths online MSc-kurs designet spesielt for de som ønsker å utvide horisonten uten å avbryte deres nåværende arbeids- eller livsstilsforpliktelser. Det fleksible virtuelle læringsmiljøet gir deg muligheten til å studere deltid på nettet mens du fortsetter å nå dine karrieremål. Du trenger bare en enhet med internettilgang, og du vil kunne koble til vår VLE som er logisk og enkel å navigere. Fra den første dagen av kurset vil du ha tilgang til universitetets omfattende nettbibliotek og kunne utnytte en rekke innovative nettverktøy for å hjelpe deg med å fullføre studiene. Du vil også være en del av et globalt fellesskap av ekspertakademikere og medstudenter. Dette vil hjelpe deg med å få et internasjonalt perspektiv på ditt valgte studieretning, og utvide dine karrieremuligheter.

“Programmet har vært til nytte for meg på flere måter enn jeg kunne forestille meg og virkelig bidratt til at jeg har sikret mine to tidligere roller som begge er dataorienterte. I tillegg til dette har det tillatt meg å trives videre i min profesjonelle karriere.» - Ross Gray, Business Analytics online MSc-student

Anvendt økonomi (bank og finansmarked) online MSc

Fra politisk usikkerhet til økonomi og rekrutteringskrav er økonomi en integrert del av hverdagens beslutningstaking. Den nettbaserte MSc Applied Economics with Banking and Financial Markets tar deg utover forskningsoppgavene og inn i den virkelige verden, og gir deg innsikt du kan sette i verk fra dag én. University of Bath er det første universitetet i Storbritannia som tilbyr en online Master of Science in Applied Economics, og ved å vektlegge praksis fremfor teori, gir vi tidspressede fagpersoner muligheten til å fremme sine karrieremuligheter innen økonomi, bank og finans. .

Artificial Intelligence Online MSc

Denne online MSc i kunstig intelligens er ideell hvis du er motivert av utfordringene og de uendelige mulighetene for å fremme AI. Ved å kombinere datavitenskap og robotikk med de mer tekniske aspektene ved programmering og maskinlæring, gir vårt masterkurs i kunstig intelligens ferdighetene du trenger for å sette AI i praksis og møte den økende etterspørselen etter eksperter innen denne spennende, fremtidsfokuserte og raskt voksende spesialiteten .

Business Analytics online MSc

For å bygge bro over gapet mellom datavitenskap og forretningsledelse, utstyrer Business Analytics online MSc deg med de nødvendige tekniske ferdighetene og ekspertisene for å ta karrieren din til neste nivå. Levert av den EQUIS- og AMBA-akkrediterte Bath School of Management, vil du få de strategiske, problemløsende og beslutningstakende ferdighetene som er avgjørende i dagens forretningsverden, og åpner din karriere for en rekke spennende ledelses- og konsulentvirksomhet analytiker roller. Du vil også ha tilgang til banebrytende programvare og analyseverktøy gjennom vårt samarbeid med IBM.

Datavitenskap online MSc

Bli med i en av de raskest voksende bransjene i Storbritannia, med en online MSc i informatikk fra University of Bath. Vårt kurs, som er fokusert på industriell bruk av databehandling, vil gi deg relevante digitale ferdigheter og tekniske ferdigheter, noe som kan føre til en rekke spennende faglige muligheter selv om du ikke har noen tidligere programmeringskompetanse. Du vil bli undervist av inspirerende forskningsakademikere, hvis arbeid leder an innen AI, menneske-datamaskin-interaksjon og cybersikkerhet. Det er på grunn av dette at mange av kandidatene på campus har sikret seg stillinger hos store selskaper som Electronic Arts, Nokia og KPMG.

Entreprenørskapsledelse og innovasjon online MSc

Kombiner din egen drivkraft og ambisjon med akademisk fortreffelighet og innsikt fra University of Baths Entrepreneurship Management and Innovation online MSc. Levert av den EQUIS- og ABMA-akkrediterte Bath School of Management, gir dette online postgraduate-kurset spennende nye perspektiver på tradisjonelle forretningsdisipliner, og setter i gang en reise med livslang bedrift. Enten du utvider en familiebedrift, skaper en ny bedrift eller ønsker å ha en positiv innvirkning fra bedriften din, vil vår verdensledende skole hjelpe deg med å ta deg dit.

Engineering Business Management online MSc

Utvikle en grundig forståelse av ingeniør- og teknologilederskapskonsepter mens du får ferdigheter og forståelse av virksomhet, drift og strategi for å anvende dem i en ingeniørsammenheng. Studier vil inkludere forretningsanalyse, produktutvikling og forsyningskjedestyring. Kurset kombinerer akademisk fortreffelighet og industrielle nettverk fra Fakultet for ingeniørvitenskap og design og den EQUIS- og ABMA-akkrediterte School of Management.

Nettbasert læring som er aktiv og engasjert

Vårt fleksible virtuelle læringsmiljø gir deg muligheten til å studere deltid på nettet mens du fortsetter å nå dine karrieremål. Vårt virtuelle læringsmiljø er logisk og enkelt å navigere, og tilbyr tilgang til alt relevant kursmateriell. I tillegg til å ha en mengde ressurser for hånden, vil du kunne bla gjennom universitetets omfattende nettbibliotek fra dag én av studiene. Du vil også være en del av et globalt fellesskap av ekspertakademikere og medstudenter. Dette vil hjelpe deg med å få et internasjonalt perspektiv på ditt valgte studieretning, og utvide dine karrieremuligheter.

"Den beste egenskapen er friheten til å studere ved et universitet som virkelig bryr seg om studentene sine uten å måtte rykke opp hele livet for å dra nytte av et så nyttig og interessant kurs." - Jess Crees, informatikk online MSc-student

Gå videre med University of Bath

Studentuttalelser

Rangeringer

  • Rangert som 5.* beste universitet i Storbritannia
  • Rangert 2.* i regnskap og finans
  • Rangert 8.* for kandidater i økonomi
  • Rangert 3.* i Business and Management Studies
  • Rangert 6.* i informatikk

Steder

  • Bath

    Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Spørsmål