Keystone logo
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Introduksjon

Bygg de virkelige ferdighetene for å utvikle karrieren din

University of Baths online MSc-kurs vil gi deg streng intellektuell utfordring og erfaring fra den virkelige verden, og gir deg en inngangsport til banebrytende forskning og ettertraktede karrierer. Fullpakket med engasjerende, utfordrende innhold vil våre online MSc-kurs gi deg verktøyene som trengs for å fremme karrieren din. Kåret til University of the Year 2023 og 8. beste samlede universitet av Times og Sunday Times Good University Guide 2023 og rangert som 7. beste universitet i Storbritannia av Guardian University Guide 2023.

Kursene våre fokuserer på applikasjoner i den virkelige verden, som lar deg bruke den nye kunnskapen din umiddelbart i karrieren din, og gir deg verktøyene til å gjøre positive endringer på jobben så snart du begynner å studere. Våre online MScs fokuserer på områdene forretning, økonomi og banebrytende digitale ferdigheter, ettersom vi leverer de etterspurte ferdighetssettene og kunnskapene, som er avgjørende for moderne arbeidsmiljøer. Gjennom våre nære bånd til bransjer og potensielle arbeidsgivere – mange av våre fakulteter har lang bransjeerfaring – ved University of Bath vil vi gi deg alle verktøyene du trenger for å sikre suksess på arbeidsplassen.

Finne ut mer

Vårt fleksible virtuelle læringsmiljø gir deg muligheten til å studere deltid på nettet mens du fortsetter å nå dine karrieremål. Vårt virtuelle læringsmiljø er logisk og enkelt å navigere, og tilbyr tilgang til alt relevant kursmateriell. I tillegg til å ha en mengde ressurser for hånden, vil du kunne bla gjennom universitetets omfattende nettbibliotek fra dag én av studiene. Du vil også være en del av et globalt fellesskap av ekspertakademikere og medstudenter. Dette vil hjelpe deg med å få et internasjonalt perspektiv på ditt valgte studieretning, og utvide dine karrieremuligheter. Designet for nysgjerrige sinn og karrieredrevne fagfolk, våre online masterkurs er ideelle for de som ønsker å utvide horisonten uten å avbryte deres nåværende arbeid eller livsstilsforpliktelser.

Anvendt økonomi (bank og finansmarked) online MSc

Fra politisk usikkerhet til finansiering og rekrutteringskrav er økonomi en integrert del av hverdagens beslutningstaking. Den elektroniske MSc Applied Economics with Banking and Financial Markets tar deg utover forskningsoppgavene og inn i den virkelige verden, og gir deg innsikt du kan sette i verk fra dag én. University of Bath er det første universitetet i Storbritannia som tilbyr en online Master of Science in Applied Economics, og ved å vektlegge praksis fremfor teori, gir vi tidspressede fagfolk muligheten til å fremme sine karrieremuligheter innen økonomi, bank og finans.

Kunstig intelligens online MSc

Denne online MSc i kunstig intelligens er ideell hvis du er motivert av utfordringene og de uendelige mulighetene for å fremme AI. Den er designet for å gi fagpersoner fra informatikk – så vel som en rekke andre disipliner – muligheten til å spesialisere seg i AI og møte den økende etterspørselen etter eksperter innen denne spennende, fremtidsfokuserte og raskt voksende spesialiteten.

Business Analytics online MSc

For å bygge bro over gapet mellom datavitenskap og forretningsledelse, utstyrer Business Analytics online MSc deg med de nødvendige tekniske ferdighetene og ekspertisene for å ta karrieren din til neste nivå. Levert av den EQUIS- og AMBA-akkrediterte Bath School of Management, vil du få de strategiske, problemløsende og beslutningstakende ferdighetene som er avgjørende i dagens forretningsverden, og åpner din karriere for en rekke spennende ledelses- og konsulentvirksomhet analytiker roller. Du vil også ha tilgang til banebrytende programvare og analyseverktøy gjennom vårt samarbeid med IBM.

Datavitenskap online MSc

Bli med i en av de raskest voksende bransjene i Storbritannia, med en online MSc i informatikk fra University of Bath. University of Bath anerkjenner viktigheten av å utvikle elitefagfolk innen datavitenskap, og dette kurset gir deg muligheten til å oppgradere kunnskapen din og bytte karriere, uansett om du ønsker å være programvareutvikler eller teknisk analytiker.

Entreprenørskapsledelse og innovasjon online MSc

Kombiner din egen drivkraft og ambisjon med akademisk fortreffelighet og innsikt fra University of Baths Entrepreneurship Management and Innovation online MSc. Levert av den EQUIS- og ABMA-akkrediterte Bath School of Management, gir dette online postgraduate-kurset spennende nye perspektiver på tradisjonelle forretningsdisipliner, og setter i gang en reise for den livslange virksomheten. Enten du utvider en familiebedrift, skaper en ny bedrift eller ønsker å gjøre en positiv innvirkning fra bedriften din, vil vår verdensledende skole hjelpe deg med å ta deg dit.

Engineering Business Management online MSc

Utvikle en grundig forståelse av ingeniør- og teknologilederskapskonsepter mens du får ferdigheter og forståelse av virksomhet, drift og strategi for å anvende dem i en ingeniørsammenheng. Studiene vil omfatte forretningsanalyse, produktutvikling og forsyningskjedestyring. Kurset kombinerer akademisk fortreffelighet og industrielle nettverk fra Fakultet for ingeniørvitenskap og design og den EQUIS- og ABMA-akkrediterte School of Management.

Nettbasert læring som er aktiv og engasjert

Vårt fleksible virtuelle læringsmiljø gir deg muligheten til å studere deltid på nettet mens du fortsetter å nå dine karrieremål. Vårt virtuelle læringsmiljø er logisk og enkelt å navigere, og tilbyr tilgang til alt relevant kursmateriell. I tillegg til å ha en mengde ressurser for hånden, vil du kunne bla gjennom universitetets omfattende nettbibliotek fra dag én av studiene. Du vil også være en del av et globalt fellesskap av ekspertakademikere og medstudenter. Dette vil hjelpe deg med å få et internasjonalt perspektiv på ditt valgte studieretning, og utvide dine karrieremuligheter.

Gå videre med University of Bath

Rangeringer

Steder

  • Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Spørsmål