Keystone logo
Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Introduksjon

Pegaso Online University, valgt av over 90.000 studenter , er praktisk, fleksibelt og egnet for alle: unge, voksne, arbeidstakere og funksjonshemmede. Takket være Pegaso Online University kan du studere hvor og når du vil og ta eksamen på et av de 91 tilgjengelige stedene i hele Italia.

Våre online og post-online kurs representerer et unikt utdanningstilbud i Italia. Takket være de beste didaktiske metodene og den kraftigste teknologien, støtter Pegaso deg når som helst for dine profesjonelle mål og drømmer, og projiserer deg i arbeidslivet eller i å skape din egen virksomhet.

I tillegg til den høye kvaliteten, er Pegaso utdanningsprogrammer veldig praktiske takket være mer enn 500 avtaler signert av universitetet med de største italienske selskapene.

155992_pexels-photo-3769021.jpeg

Hvem vi er?

I-University: Intelligens, uavhengighet, integrasjon. Dette er utdanningskriteriene som kjennetegner The Pegaso Online University, hvis oppdrag ligger i å oppnå et fullstendig samspill mellom akademiet og studentene, det er orientert om kontinuerlig forbedring av de kulturelle og profesjonelle ferdighetene, og oppfyller sin egen avdelingspedagogiske modell av kontinuerlig utdanning (livslang læring) og “Personal Learning Environment”, som gjør læring til en sentral verdi.

Pegaso Online University ble etablert ved et ministerdekret 20. april 2006 (GU nr. 118, 23. mai 2006 - Ordinær tillegg nr. 125), og er et akademi bygget på moderne og effektive teknologiske standarder innen e-læringsområdet. .

De akademiske gradene som er utgitt på slutten av studiekursene, har samme juridiske verdi som gradene utstedt av de tradisjonelle universitetene.

Med evnen til å svare på en fleksibel og effektiv måte til studentenes behov, avlytter Pegaso tilstrekkelig utdannings- og arbeidsformål i de valgte studiekursene, noe som garanterer en fullstendig og personaliseringsuavhengighet av undervisningen. Uten fysisk tilstedeværelse, men kontinuerlig merket, tillater kursene, til tross for deres egenart, å følge studentene samtidig og overvåke hans kontinuerlige læringsnivå, også gjennom hans hyppige muligheter for evaluering og egenevaluering.

Ekspertene fra den didaktiske støtten som opprettholder professorer (veileder, mentor og coach) hjelper studenten gjennom hele studiet, med sikte på å oppnå en perfekt balanse mellom læring basert på bekreftelsen av hans eget potensial. Svært teknologiske og interaktive verktøy, som TV Learning og SOCIAL Learning, involverer studenten i en virkelig unik og effektiv pedagogisk opplevelse.

Alt dette - tydeligvis - uten å ignorere stor oppmerksomhet mot nasjonal og internasjonal forskning, samt fremme av opplæring av den unge generasjonen i forskningsaktiviteter.

På det europeiske og ikke-europeiske feltet, sammenhengende med de generelle prinsippene som forventes av sin egen vedtekter, fremmer Pegaso Online University den internasjonale utviklingen av undervisning, forskning og studier, også og spesielt gjennom kulturutvekslinger mellom forskjellige land og i samarbeid med andre prestisjetunge universiteter i det europeiske området.

Hvordan studere

Pegaso Online University utdanningsmetode innebærer bruk av pedagogiske kurs som består av læringsobjekter (enheter med læringsinnhold), der konvergerer flere verktøy, materialer og tjenester som fungerer på en synergisk måte på studentens utdannings- og læringsreise. Studenten har faktisk:

  • Den skriftlige klasseteksten, med bibliografiske referanser og notater;
  • Lysbilder (berikede tekster, bildegrafer og tabeller) kommentert muntlig av foreleseren;
  • Leksjonsklipp, tilgjengelig i en synkron og en-synkron modalitet.

155993_pexels-photo-5198252.jpeg

Hvordan kan du gjennomføre eksamenene dine?

Den avsluttende eksamen foregår ved å være til stede i våre filialer over hele landet, og den er betrodd kommisjonen som er utnevnt av dekanen og utøvd av undervisningslektoren. De adopterte kriteriene for evalueringen bestemmes av resultatene av et visst antall mellomtester (online læringseksamenstest, sammensetningsutvikling, eventuell laboratorieaktivitet osv.);

  • Deltakerkvaliteten på nettaktivitetene (oppmøte og kvalitet på intervensjonene som kan overvåkes gjennom plattformen);
  • De endelige eksamensresultatene er til stede ved universitetsstrukturene.

Senter

Pegaso Online University-sentre er forskjøvet i noen av de mest prestisjefylte bygningene og historiske strukturene i byen der den ligger; steder med høy historisk og kulturell profil, som bevis på universitetets autoritet og dets hensyn blant institusjonene som hadde anerkjent forpliktelsen, for eksempel kvalitet, den høye didaktiske profilen og derfor har gitt bruk.

Valget om å være til stede i slike praktfulle sentre ble imidlertid ikke tatt av bildemessige årsaker, men fordi de anses som de mest komfortable som garanterer studenten, under hans lange akademiske ekskurs, den høyeste karakteren av støtte, respekt og hjertlighet.

Den logistiske oppmerksomheten, posisjonen, forbindelsene og mottakeligheten til sentre var hovedelementene i universitetets valg, fordi alle involverer studenten på Pegaso.

Steder

  • Rome

    Palazzo Bonadies Lancellotti Via di S. Pantaleo, 66 - 00186 - Roma, , Rome

    Spørsmål