Keystone logo
Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Introduksjon

Brief History of Educational Institute of Piracicaba

Den Piracicaba Educational Institute of Metodistkirken (IOP) er enheten opprettholder Piracicabano College, Methodist University of Piracicaba og Piracicaba School of Music "Maestro Ernst Mahle." Det er arving til Piracicabano College ble grunnlagt 13. september 1881, og misjonæren Miss Martha Watts. Siden etableringen, opprettholder EPO en differensiert pedagogisk tilnærming ledet av søken etter forbedring, gitt de utfordringene som presenteres i alle landets utviklingsstadier.

I de tidlige årene, viet han seg utelukkende til grunnutdanning og videregående skole, som i tillegg til å møte regionen, tiltrukket studenter fra andre stater som deltok her den gamle gym og vitenskap til mannlige og kvinnelige boarding. I 1964, for å møte behovene til lokalsamfunnet og regionen, Bank installert første høyere utdanning, med Fakultet for økonomi, regnskap og økonomi og administrasjon. Siden da ble nye programmer blir gjennomført før 10 oktober 1975, erkjente da Federal Board of Education den Methodist University of Piracicaba. Det gjorde den Unimep første Methodist University i Latin-Amerika.

Siden da samler institusjonen historiske øyeblikkene som gjør referanse i høyere utdanning. Blant de viktigste er etableringen av universitetsområder: Taquaral åpnet i 1979; Santa Barbara d'Oeste, opprettet i 1980 og campus Lins, bygget i 1996. I tillegg, i september 1998, EPO også innlemmet Piracicaba School of Music (EMP), som ble grunnlagt i 1953. Til ære for dirigenten og komponisten Ernst Mahle, som fra stiftelsen innehatt stillingen som kunstnerisk leder, ble EMP kåret til Piracicaba School of Music Maestro Ernst Mahle (Empem). De fremstående ledere av EPO, tro mot idealene om dens grunnlegger, trykt institusjonen en trygg og Christian orientering, basert på pedagogisk veiledning av Metodistkirken, som resulterte i Academic personvern. Dokumentet styrer handlingene til universitetet. I denne sammenheng har banken, som startet sin virksomhet med en eneste student i det 19. århundre \, i dag over 12 000 studenter fordelt på flere kurs, fra barnehage til graduate-programmer, noe som viser at bekymring med utdanning på alle nivåer.

MISSION Bidra effektivt som en Methodist institusjon, gjennom utdanning, til produksjon og sosialisering av kunnskap, respekt for det kulturelle og religiøse mangfoldet i menneske og miljø, med sikte på å utvikle rettferdig og broderlig samfunn, delta i byggingen av statsborgerskap som kollektive arv, med henvisning til verdiene i den kristne tro og etikk perspektiv som offentlig ansvarlighet, institusjonell og personlig.

VISJON Ved å se for seg en rettferdig og broderlig samfunn, bedre i de områdene av institusjonell aktivitet og sine prosesser, typisk i å fremme utdanning, action-kvalitet, holde i tråd med vitenskapelig, teknologisk og faglig innovasjon, i en bred dialog med alle samfunnet for å svare med alternativer, legitime menneskelige og sosiale behov, bidra til utvikling av samfunnet, slik som inkludering, rettferdighet og likhet, fra evangelisk kristne perspektiv.

VERDIER

Verdsette livet

Forpliktelse til verdighet livet og menneskerettigheter Samfunnsansvar med inkludering Bærekraftig utvikling og miljøvern Fysisk, mental og åndelig velvære

Kvalitet utdanning

Omfattende opplæring, og kombinerer teknisk og administrativ kompetanse med innovative kapasitet, kritisk og deltakende og statsborgerskap Udelelige undervisning, forskning og utvidelse Kulturelle, vitenskapelige og teknologiske utvikling

Ledelsesprosesser

Fokusert på mennesker Med autonomi Basert på politikk Med økonomisk og finansiell bærekraft Collegiate I kontinuerlig evaluering og forbedring

Steder

  • Campinas

    Rod. do Açúcar, s/n - Taquaral, Piracicaba - SP, 13423-170, Brésil, , Campinas

    Programmer

    Spørsmål