MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareCourses
Keystone logo
Fast-track counseling
By contacting the school, you'll get access to free priority counselling for any study and application questions.
Universidad Rey Juan Carlos Universitetsutvidelseskurs Allergener og krysskontaminering
Universidad Rey Juan Carlos

Universitetsutvidelseskurs Allergener og krysskontaminering

Madrid, Spania

180 Hours

Spansk

Fulltid

Frist for å be om søknad

Sep 2025

EUR 1 476

Fjernundervisning

Fast-track counseling
By contacting the school, you'll get access to free priority counselling for any study and application questions.

Introduksjon

Med godkjenning av lov 1169/2011, kjent som matinformasjonsloven, er alle virksomheter som serverer, produserer eller selger mat forpliktet til å informere sine forbrukere om allergenene som finnes i alle disse produktene.

Den gastronomiske profesjonelle må være perfekt opplært i denne saken, for å garantere den totale sikkerheten til enhver forbruker som har en allergi eller intoleranse, i tillegg til å være i stand til å sensibilisere menneskene rundt dem om viktigheten av denne saken.

Denne graden vil trene fagfolk og forretningsmenn innen gastronomi og næringsmiddelindustri, og dermed bidra til å opprettholde kvalitet og sikkerhet, ikke bare med hensyn til måten produkter kan påvirke forbrukeren på, men også til måten de kan påvirke andre som selv , ville ikke medføre noen fare.

mål

  • Studenten skal få fullstendig kunnskap om sykdommer, allergier og matintoleranser som kan ramme mennesker.
  • Du vil forstå ansvaret som er involvert i riktig omsorg for en person som er rammet av en eller annen form for intoleranse eller allergi.
  • Studenten skal tilegne seg nødvendig kunnskap om gjeldende lovverk, handlingsregler, kontrollplaner og god håndteringspraksis for å unngå denne typen allergier eller intoleranser.
  • Kjenn til hvilke typer allergier og intoleranser, matvarer som produserer dem, symptomer og handlingsprotokoller.
  • Kjenne til forordning 1169/2011, kongelig resolusjon 126/2015 og listen over 14 allergener som skal deklareres i EU og som skal identifiseres på alle menykort.
  • Studenten skal lære utviklingen av en allergenkontrollplan gjennom fareanalyse- og kritiske kontrollpunkter-systemet og de korrekte praksisveiledningene til
  • Krysskontaminering: studenten skal få kunnskap i bruk av de ulike tilberedningsbordene på kjøkken, korrekt tørr-, kjøle- og fryselagring; riktig rengjøring og separering av redskaper og ulike teknikker for å unngå krysskontaminering mellom matvarer.
  • Vet hvordan du tilbereder en spesifikk meny for klienter med en eller annen form for allergi eller intoleranse.
  • Vet hvordan du utarbeider kundeserviceprotokoller med noen form for allergi eller intoleranse.
  • Grunnleggende kunnskap om hvordan man skal opptre ved mulig forgiftning.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Om skolen

Spørsmål