Keystone logo
Universidad Panamericana de Guatemala

Universidad Panamericana de Guatemala

Universidad Panamericana de Guatemala

Introduksjon

Hvem er vi

På Universidad Panamericana har vi et komplett system for høyere utdanning . Vi bidrar til utviklingen av landet , gjennom innovative alternativer for opplæring og profesjonalisering med høye standarder for akademisk kvalitet.

I dag har vi syv Metropolitan Campus og 106 lokasjoner, som ligger i Guatemala City og i det indre av landet. Vi har mer enn 17.000 studenter påmeldt og underviser i mer enn 75 karrierer mellom teknikere, lærere, bachelorgrader, master og doktorgrad, i ansikt til ansikt, semi-face og virtuelle modaliteter.

121394_adults-communication-cooperation-2422294.jpg

utsikt

Å være en relevant høyere utdanning alternativ på nasjonalt og internasjonalt nivå med kristen kvalitet, prinsipper og verdier.

misjon

Bidra til bærekraftig integrert utvikling , og danner kompetente fagfolk med kristne prinsipper og verdier .

Juridisk grunnlag

Pan American University ble autorisert av CEPS Higher Private Education Council, 2. oktober 1998, i henhold til Civil Civil Registry of Guatemala City, under overskriften No. Three hundred and eighty (383). Registrert med juridisk status nr. Førtifem (49).

Han begynte sin akademiske virksomhet i januar 1999.

121395_adult-asian-caucasian-1153213.jpg

historie

Universidad Panamericana begynner driften som et forprosjekt i 1993 under ledelse av styret for Christian Foundation for the Development of Education in Latin America (FUNDACEDE). I løpet av det første året blir aktivitetsplanen etablert og det første utkastet kalt "Utkast for opprettelse av Christian University of Guatemala" blir presentert. Den første konsultasjonen av fagpersoner er laget for presentasjonen av visjonen 7. januar 1994, og deretter fortsetter vi å integrere arbeidsoppdrag for forberedelsen av prosjektet, deres karrierer og fakulteter med deltakelse av mer enn 50 fagpersoner i forskjellige spesialiteter.

Som et resultat av forskjellige konsultasjoner, utarbeides et foreløpig utkast og presenteres for Rådet for høyere privat utdanning 2. august 1996 . Prosjektet ble ikke godkjent på det tidspunktet, noe som indikerer at selv om det faglige prosjektet var fullført, ga ikke kommisjonen for formelle og juridiske forhold godkjenning, som ble varslet 11. februar 1997 . Etter en serie tekniske og juridiske forhandlinger blir den presentert for andre gang under navnet Creation Project of the " Universidad Panamericana de Guatemala " 12. desember 1997.

Til slutt, i en sesjon 2. oktober 1998, bestemmer Council for Higher Private Education å godkjenne opprettelsen av Pan American University, og dermed avslutte lederfasen. Henrettelsesfasen utføres fra 17. november 1998 , datoen da skapelsesavtalen ble publisert i Journal of Central America i samsvar med lovene i landet.

121396_academy-celebrate-celebration-267885.jpg

Den 25. januar 1999 finner den innvielsesakt fra Pan American University ledet av styret for universitetet sted. Det ble deltatt av representanter for universitetene i San Carlos de Guatemala, Mariano Gálvez, Rafael Landívar, Francisco Marroquín, del Valle og Rural de Guatemala, samt medlemmene av CEPSs høyere utdanningsråd, myndigheter og gjester fra andre institusjoner.

Under åpningsseremonien ble det spesielt nevnt anerkjennelse til tre grunnleggere av dette prosjektet, som døde uten å se det gjort: Mr. Rafael Pantoja Herrera, Mr. Renan Quiñónez og Dr. Guillermo Forno.

Universidad Panamericana tar sitt hovedkvarter for å begynne sitt akademiske arbeid fasilitetene som ligger på veien til San Isidro, Aldea Acatan sone 16, som eies av FUNDACEDE og sies i usufrukt til universitetet. I disse bygningene har Christian Verbo College arbeidet på morgenen siden 1990 For begynnelsen av driften har Universidad Panamericana hatt infrastrukturen, møblene og utstyret til Verbo Christian College, så vel som Verbo Christian Church.

The Inaugural Lesson, av Mr. Rector Ing. Abel Girón, blir holdt i auditoriet på University Campus 13. februar 1999 . Universidad Panamericana begynner å tilby pedagogiske tjenester på sine fem fakulteter: teologi, kommunikasjonsvitenskap, juridiske vitenskaper, utdanningsvitenskap og forretningsadministrasjon.

Steder

 • Guatemala City

  8a. Avenida, zona 8 de Mixco Guatemala, , Guatemala City

  • Cahabon

   Instituto Básico por Cooperativa Barrio San Pablo, Santa María Cahabón, Alta Verapaz (frente a Ermita de Colonia El Rosario), , Cahabon

   • Rabinal

    1a. Av. y 3a. Calle esquina Zona 3, Escuela Urbana para Varones No. 1, Rabinal, Baja Verapaz, , Rabinal

    • Chimaltenango

     4a. Avenida 7-48, Zona 1, Quinta Los Aposentos (Edificio Nuevo) Alameda Chimaltenango, , Chimaltenango

     • Chiquimula

      Colegio Sagrada Familia, , Chiquimula

      • San Agustín Acasaguastlán

       Asocociacion moises Lira serafin., , San Agustín Acasaguastlán

       • San Antonio Huista

        Canton Central, Colegio Evangélico Bethel., , San Antonio Huista

        • Puerto Barrios

         4a. calle y 15 avenida, colonia san agustín, aldea santo tomás de castilla, Puerto barrios, Izabal., , Puerto Barrios

         • San Luis Jilotepeque

          Instituto Mixto de Educación Básica por Cooperativa Barrio el Centro, San Luis Jilotepeque., , San Luis Jilotepeque

          • Jutiapa

           Campus Universitario Jutiapa, Calle 15 de Septiembre 8-13 zona uno bo. Latino Jutiapa (Media cuadra arriba del Hospital Nacional de Jutiapa)., , Jutiapa

           • Sayaxché

            Escuela Oficial Rural Mixta Xé chevex Cantón Ilom Municipio de Chajul, , Sayaxché

            • Sibilia

             Instituto Imprimisi 5ta. Calle 2-22 Zona 1. Barrio el Progreso, , Sibilia

             • Playa Grande Ixcan

              IMEBCI 1a. Calle 1a. Avenida colonia La Paz zona 1 Playa Grande., , Playa Grande Ixcan

              • Retalhuleu

               Colegio Centro Americano, en la colonia el Pedregal, 5a. calle 5-05 zona 6, Reu., , Retalhuleu

               • Antigua Guatemala

                Colegio Americano Superior Calle de Los Nazarenos No. 28, Antigua Guatemala., , Antigua Guatemala

                • Pajapita

                 Colegio Evangelico Nueva Vida 4ta. Av. Zona 2., , Pajapita

                 • Santiago Atitlán

                  Cantón Pachicaj, Centro Integral Santiaguito, frente al campo de futbol de Santiago Atitlán., , Santiago Atitlán

                  • Mazatenango

                   Colegio Nueva Familia ubicado en el Km. 1 carretera a San Francisco Zapotitlán, departamento de Suchitepequez., , Mazatenango

                   • Totonicapán

                    Colegio Centro de Estudios Avanzados Totonicapán 9na Calle A 08-043 zona 3, Totonicapán., , Totonicapán

                    • Zacapa

                     Instituto Mixto de Educ. Básica por Cooperativa Prof. Victor Manuel Juarez Obando Barrio El Centro El Chal, Petén., , Zacapa

                     Spørsmål