Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Introduksjon

Hvem er vi

Vi er et universitet

Som universitetsinstitusjon foreslår vi å tjene samfunnet gjennom søken etter sannhet i alle dens dimensjoner, gjennom utvikling og overføring av kunnskap med en universell visjon.

Dette brede perspektivet av virkeligheten får oss til å åpne oss for andre og til å fremme den tverrfaglige ånden, karakteristisk for universitetsarbeid, og et arbeidsmiljø som favoriserer menneskers innbyrdes forhold.

Dag for dag bygger vi et samfunn bestående av akademikere, fagpersoner, studenter og nyutdannede i et rammeverk av intellektuell frihet, ansvar, kulturelt mangfold og respekt for den andre; der mange mennesker som tenker annerledes, setter sin kunnskap på prøve for å generere ideer, som har potensiale til raskt å nå samfunnet.

Sentralt i vårt universitetsoppdrag er personen som slutten på all vår undervisning, forskning, overføring, medisinsk hjelp og universitetsutvidelsesaktiviteter.

Vår humanistiske visjon fører oss til å fokusere på trening i dyder med profesjonell og sosial forstand; dyder som ærlighet, vennskap, industri, innsats og det permanente ønsket om å lære.

På denne måten ønsker vi at det personlige talentet til medlemmene i samfunnet vårt skal ledsages av intellektuell, sosial og offentlig ledelse for å foreslå et mer menneskelig bidrag som forvandler samfunnet. Vi fremmer felles arbeid mellom universitetet og de ulike aktørene i samfunnet på lokalt og internasjonalt nivå, og skaper et miljø som stadig lærer og bidrar.

145468_pexels-photo-3762800.jpeg

Med kristen identitet

Vår kristne identitet inviterer oss til å identifisere oss med kjærligheten Jesus lærer oss i evangeliet, og med friheten han selv har gitt oss. Fra det perspektivet søker vi harmoni mellom tro og fornuft, og svarer på de konkrete problemene i verden i dag.

Vi forstår verdigheten til hver person i henhold til deres transcendente skjebne i livet. Av denne grunn tilbyr vi kristne formasjonsaktiviteter som nærer menneskers åndelige dimensjon, i et klima av personlig frihet og respekt for mennesker med forskjellige trosretninger. Vi oppmuntrer evnen til å be om tilgivelse når vi gjør feil og tilgi andre, og vite hvordan vi skal forstå og sette oss i stedet for den andre. Vi prøver å skape en møtekultur ved å åpne oss for andres problemer og ønsker. Vi resonnerer sammen med de som tenker annerledes for å etablere en fruktbar dialog mellom oss alle.

Vi fremmer solidaritet gjennom frivillighet blant folket i vårt universitetssamfunn for å hjelpe på en spesiell måte de som er i sårbare situasjoner.

Vi fremmer menneskerettigheter som blant annet liv, helse, utdanning, familie, sosial rettferdighet, omsorg for miljøet og søken etter det felles beste; alltid i et inkluderende miljø der folks idealer respekteres.

Inspirert av Saint Josemaría

Saint Josemaría inspirerte etableringen av Universidad Austral . Han oppmuntret oss til at universiteter lever opp til alle menneskers behov og er et område for utveksling og forståelse, som danner borgere som er villige til å bygge et mer rettferdig samfunn.

Med samme innledende impuls hjelper Opus Dei i dag universitetet med å innlemme kristne prinsipper i undervisningen, i innholdet og til og med i måten å administrere universitetet på.

En av hovedbudskapene som Opus Dei fremmer, er å berike meningen med livet ved å finne Gud i det daglige arbeidet og sette ham i tjeneste for andre.

145470_pexels-photo-5676744.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Misjon og visjon

misjon

Universidad Austral har til hensikt å tjene samfunnet gjennom søken etter sannhet, gjennom utvikling og overføring av kunnskap, opplæring i dyder og omsorg for hver person i henhold til deres transcendente skjebne, ved å utøve intellektuell, profesjonell og sosial ledelse. og offentlig.

utsikt

Vi ønsker å bli målestokk for vårt vitenskapelige, pedagogiske og overføringsbidrag i de fagområdene som har størst innvirkning på folks utvikling, og som fremmer tverrfaglighet og en bred appell i samfunnet.

Rangeringer og akkrediteringer

QS University Rankings

Universidad Austral , er posisjonert som det første argentinske universitetet for privat ledelse i Latin-Amerika, og er det tredje universitetet i Argentina og det første av privat ledelse i QS Latin American University Rankings 2021. I tillegg er Universidad Austral det første innen ansettbarhet i QS World University Rankings.

 • # 1 i privat ledelse i Argentina i Latin-Amerika (QS Latin American University Rankings)
 • # 1 i Argentina i ansettelsesevne (QS Graduate Employability Rankings)

145455_ranking-universidades-Universidad-Austral.png

IAE Business School

IAE Business School ved Universidad Austral har en trippel krone, et uttrykk som brukes innen handelshøyskoler når et universitet oppnår de tre viktigste internasjonale akkrediteringene i lederutdanningen, et skille som bare 0,5% av verdens skoler:

 • Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Association of MBAs (AMBA)
 • Europeisk kvalitetsforbedringssystem (EQUIS)

145460_ASCSB-Equis-AssociationofMBAs.png

På rangeringene er IAE plassert blant de beste handelshøyskolene i Argentina og Latin-Amerika.

 • Nr. 1 i Argentina: Financial Times (Executive Education); America Economics (Masters); Åpning
 • # 1 Privat ledelse i Argentina Eduniversal Business School Ranking 2019
 • # 2 i Argentina: QS Global MBA Rankings
 • # 7 i Latin-Amerika: QS Global MBA Rankings

145458_IAEBusinessSchool.png

Fakultet for næringsvitenskap (Agribusiness Center)

Master i agribusiness ved fakultetet for forretningsvitenskap ved Universidad Austral er på verdenspallen av de tre beste agribusiness MBAene i verden, og er den best posisjonerte i Latin-Amerika. Eduniversals rangering er den mest prestisjefylte i denne kategorien.

 • Eduniversal: nr. 2 i verdens MBA Agri-Business og nr. 1 i Latin-Amerika.


145459_eduniversal.png

jusstudiet

I følge den siste oppdateringen av QS World University Rankings by Subject, er Universidad Austral rangert som nummer to i Argentina og første i privat ledelse for lovområdet.

145462_ranking-universidades-Universidad-Australbysubject.png

Austral universitetssykehus

Universidad Austral Hospital er det første sykehuset i Argentina og et av de første i verden som oppnår den høyeste sertifiseringen i kategorien "Academic Hospital" fra Joint Commission International. I tillegg er det det første sykehuset i Argentina som igjen anerkjenner med Joint Commission International.

145465_jointcomissioninternational.png

América Economía: # 10 av den eneste rangeringen av sykehus og klinikker i Latin-Amerika.

145466_America.png

Beste internasjonale sykehus i Argentina i 2016, International Healthcare Commission.

145467_InternationalHealthcareComission.png

Steder

 • Pilar

  Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

  • Rosario

   Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

   • Rosario

    Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

    Spørsmål