Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Introduksjon

Hvem er vi

Vi er et universitet

Som universitetsinstitusjon foreslår vi å tjene samfunnet gjennom søken etter sannhet i alle dens dimensjoner, gjennom utvikling og overføring av kunnskap med en universell visjon.

Dette brede perspektivet av virkeligheten får oss til å åpne oss for andre og til å fremme den tverrfaglige ånden, karakteristisk for universitetsarbeid, og et arbeidsmiljø som favoriserer menneskers innbyrdes forhold.

Dag for dag bygger vi et samfunn bestående av akademikere, fagpersoner, studenter og nyutdannede i et rammeverk av intellektuell frihet, ansvar, kulturelt mangfold og respekt for den andre; der mange mennesker som tenker annerledes, setter sin kunnskap på prøve for å generere ideer, som har potensiale til raskt å nå samfunnet.

Sentralt i vårt universitetsoppdrag er personen som slutten på all vår undervisning, forskning, overføring, medisinsk hjelp og universitetsutvidelsesaktiviteter.

Vår humanistiske visjon fører oss til å fokusere på trening i dyder med profesjonell og sosial forstand; dyder som ærlighet, vennskap, industri, innsats og det permanente ønsket om å lære.

På denne måten ønsker vi at det personlige talentet til medlemmene i samfunnet vårt skal ledsages av intellektuell, sosial og offentlig ledelse for å foreslå et mer menneskelig bidrag som forvandler samfunnet. Vi fremmer felles arbeid mellom universitetet og de ulike aktørene i samfunnet på lokalt og internasjonalt nivå, og skaper et miljø som stadig lærer og bidrar.

Med kristen identitet

Vår kristne identitet inviterer oss til å identifisere oss med kjærligheten Jesus lærer oss i evangeliet, og med friheten han selv har gitt oss. Fra det perspektivet søker vi harmoni mellom tro og fornuft, og svarer på de konkrete problemene i verden i dag.

Vi forstår verdigheten til hver person i henhold til deres transcendente skjebne i livet. Av denne grunn tilbyr vi kristne formasjonsaktiviteter som nærer menneskers åndelige dimensjon, i et klima av personlig frihet og respekt for mennesker med forskjellige trosretninger. Vi oppmuntrer evnen til å be om tilgivelse når vi gjør feil og tilgi andre, og vite hvordan vi skal forstå og sette oss i stedet for den andre. Vi prøver å skape en møtekultur ved å åpne oss for andres problemer og ønsker. Vi resonnerer sammen med de som tenker annerledes for å etablere en fruktbar dialog mellom oss alle.

Vi fremmer solidaritet gjennom frivillighet blant folket i vårt universitetssamfunn for å hjelpe på en spesiell måte de som er i sårbare situasjoner.

Vi fremmer menneskerettigheter som blant annet liv, helse, utdanning, familie, sosial rettferdighet, omsorg for miljøet og søken etter det felles beste; alltid i et inkluderende miljø der folks idealer respekteres.

Inspirert av Saint Josemaría

Saint Josemaría inspirerte etableringen av Universidad Austral . Han oppmuntret oss til at universiteter lever opp til alle menneskers behov og er et område for utveksling og forståelse, som danner borgere som er villige til å bygge et mer rettferdig samfunn.

Med samme innledende impuls hjelper Opus Dei i dag universitetet med å innlemme kristne prinsipper i undervisningen, i innholdet og til og med i måten å administrere universitetet på.

En av hovedbudskapene som Opus Dei fremmer, er å berike meningen med livet ved å finne Gud i det daglige arbeidet og sette ham i tjeneste for andre.

Misjon og visjon

misjon

Universidad Austral har til hensikt å tjene samfunnet gjennom søken etter sannhet, gjennom utvikling og overføring av kunnskap, opplæring i dyder og omsorg for hver person i henhold til deres transcendente skjebne, ved å utøve intellektuell, profesjonell og sosial ledelse. og offentlig.

utsikt

Vi ønsker å bli målestokk for vårt vitenskapelige, pedagogiske og overføringsbidrag i de fagområdene som har størst innvirkning på folks utvikling, og som fremmer tverrfaglighet og en bred appell i samfunnet.

Rangeringer og akkrediteringer

QS University Rankings

Universidad Austral , er posisjonert som det første argentinske universitetet for privat ledelse i Latin-Amerika, og er det tredje universitetet i Argentina og det første av privat ledelse i QS Latin American University Rankings 2021. I tillegg er Universidad Austral det første innen ansettbarhet i QS World University Rankings.

 • # 1 i privat ledelse i Argentina i Latin-Amerika (QS Latin American University Rankings)
 • # 1 i Argentina i ansettelsesevne (QS Graduate Employability Rankings)

IAE Business School

IAE Business School ved Universidad Austral har en trippel krone, et uttrykk som brukes innen handelshøyskoler når et universitet oppnår de tre viktigste internasjonale akkrediteringene i lederutdanningen, et skille som bare 0,5% av verdens skoler:

 • Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Association of MBAs (AMBA)
 • Europeisk kvalitetsforbedringssystem (EQUIS)

På rangeringene er IAE plassert blant de beste handelshøyskolene i Argentina og Latin-Amerika.

 • Nr. 1 i Argentina: Financial Times (Executive Education); America Economics (Masters); Åpning
 • # 1 Privat ledelse i Argentina Eduniversal Business School Ranking 2019
 • # 2 i Argentina: QS Global MBA Rankings
 • # 7 i Latin-Amerika: QS Global MBA Rankings

Fakultet for næringsvitenskap (Agribusiness Center)

Master i agribusiness ved fakultetet for forretningsvitenskap ved Universidad Austral er på verdenspallen av de tre beste agribusiness MBAene i verden, og er den best posisjonerte i Latin-Amerika. Eduniversals rangering er den mest prestisjefylte i denne kategorien.

 • Eduniversal: nr. 2 i verdens MBA Agri-Business og nr. 1 i Latin-Amerika.


jusstudiet

I følge den siste oppdateringen av QS World University Rankings by Subject, er Universidad Austral rangert som nummer to i Argentina og første i privat ledelse for lovområdet.

Austral universitetssykehus

Universidad Austral Hospital er det første sykehuset i Argentina og et av de første i verden som oppnår den høyeste sertifiseringen i kategorien "Academic Hospital" fra Joint Commission International. I tillegg er det det første sykehuset i Argentina som igjen anerkjenner med Joint Commission International.

América Economía: # 10 av den eneste rangeringen av sykehus og klinikker i Latin-Amerika.

Beste internasjonale sykehus i Argentina i 2016, International Healthcare Commission.

Steder

 • Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

 • Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

Spørsmål