Keystone logo
© Carrianna Field
UNIR

UNIR

UNIR

Introduksjon

Oppdraget av International University of La Rioja er integrert dannelsen av elevene i de ferdighetene som kreves av dagens samfunn.

UNITE Du forplikter seg til å møte behovene og forventningene til alle interessenter involvert i prosessen (studenter, undervisning og forskning ansatte, administrasjon og tjenester, offentlige myndigheter og samfunnet for øvrig) gjennom kvalitetstrening som søker forbedring kontinuerlig og dyktighet.

Vi har en spesiell følsomhet for å tilfredsstille de som av ulike grunner ikke kan få tilgang til området sentre, eller som kan, foretrekker å velge mer åpne og innovative løsninger på nye teknologier åpne på nettverket.

Samfunnsansvar rettet politikk UNITE til spørsmål som grunnleggende som:

 • Gir tilgang til universitetsutdanning for alle med egnet forrige trening, ønsker å gjøre det og fjerne barrierer av avstand, timing, sted, kulturelt og sosialt å hindre det.
 • Gjennomføre undervisning og forskningsressurser gjennom utvikling av nye teknologier, og dermed mulig å tilby en høy utdanning, med spesiell oppmerksomhet til de som krever kulturelle, tekniske og sosiale endringer.

Verdier

Verdiene av International University of La Rioja er:

 • Forpliktelse til student suksess.
 • Tilpasse undervisningsoppgaver med tilhørende studentene gjennom sine studier og jobb plassering støtte.
 • Konstant innovasjon i undervisning og læring metodikk omsorg.
 • Utvikling og markedsføring av entreprenørskap.
 • Respons til forventningene til de grupper av studenter, undervisning og forskning, forvaltning og tjenester, offentlig forvaltning og samfunnet for øvrig.
 • Tilby grader og programmer som oppfyller samfunnets behov.
 • Nøye oppmerksomhet til kvaliteten på undervisning og ressurser.
 • Åpen for de internasjonale dimensjoner av universitetsutdanning tilnærming.

Ideen om universitetet

Nå et høyere nivå kunnskap er et ønske om at folk har alltid hatt, og Aristoteles uttrykker klart sier at "av natur, alle menn ønsker å vite." Dette forklarer hvorfor Universitetet -headquarters kunnskap om overordnede er i dag den eldste sivil institusjon i den vestlige sivilisasjon. Universitetet fortsetter å eksistere, til tross for den dype sosiale endringer, har det vært mulig også fordi det har opprettholdt sine grunnleggende egenskaper, i utviklingen i hver historisk periode har måttet bli innført.

I UNITE tror vi de viktigste grunnleggende funksjonene som skal ivaretas i college er som følger:

 • University, som Alfonso X den vise sier, er et samarbeid mellom lærere og studenter, flyttet av ønsket om å skape og spre kunnskap, samt lære. Denne kombinasjonen forklarer at lærerne kan ikke bare forskere, men må være klar over sitt pedagogiske ansvar og ikke bare lærerikt.
 • Universitetet har som mål å oppnå en reell kunnskap basert på dyp refleksjon søker bevis gjennom en kritisk utøvelse av grunn, uavhengig av ideene som er eller er ikke lenger trendy eller hva de har tenkt å pålegge grupper mest innflytelsesrike mening i alle aldre.
 • Universitetet har en oppgave for både avstand og nærhet. Så han må undersøke grunnleggende, teoretiske og generelle problemer i et arbeid tilsynelatende koblet fra sosiale forhold. Men det er også kalt til å samarbeide for å løse miljøproblemene der den beveger seg, først og fremst gjennom dannelsen av kompetente fagfolk, i stand til å arbeide med en holdning av tjeneste til resten av menneskene som bor i en konstant jakt etter det felles vel.
 • Universitetet vil alltid opprettholde en atmosfære av respekt og høflighet akademisk, over avvik i ideer. Seneca ord at mennesket er en hellig ting for mannen, som allerede uttrykker tanken om menneskeverd, som alltid må bli anerkjent og fremmet, og hvis respekt må forbli som bakgrunn for alt arbeidet av universitetssamfunnet.

Sammen med disse funksjonene, UNITE, online universitet, som har bestemt prosjekt å holde nye teknologier for universitetsstudier. Spesielt er det tre metodiske funksjoner som inkluderer. Først tar sikte UNITE oppnå Effektiv undervisning hver elev individuelt fokusertTilpasse tempoet i treningen til deres spesifikke omstendigheter. Dette aspirasjon, for det andre, betyr at UNITE gir hver elev lærer, Unngå potensielle problemer av anonymitet og massification, så hyppige i høyere utdanning. Til slutt, UNITE sikrer full satsing på lærere og ledere med suksessen til hver elevHvem legger ut, noen ganger med bemerkelsesverdig ofrene i eventyret for å oppnå en universitetsgrad.

Steder

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

  Spørsmål