Keystone logo
© BIMM University
Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Introduksjon

Om oss

Unicaf har inngått samarbeid med University of Suffolk for å tilby en rekke kurs.

Om University of Suffolk

University of Suffolk er et transformasjonsuniversitet som absorberer det beste fra britiske universitetstradisjoner og tilpasser dem med et publikum fra det tjueførste århundre og en moderne verden av sysselsetting og entreprenørskap. Vi er et særegent, blomstrende akademisk fellesskap som gjør en klar og umiddelbar innvirkning. Vårt formål er å forandre livene til enkeltpersoner og lokalsamfunn til det bedre.

Om partnerskapet med Unicaf

Partnerskapet mellom University of Suffolk og Unicaf samler ressursene og evnene til begge organisasjonene for å tilby innovative læringsløsninger og programmer som leveres fullstendig online til behovene til et bredt spekter av fagfolk.

Unicaf er et av de mest sjenerøse stipendprogrammene som finnes. Programmet støtter studenter som er hjemmehørende i Afrika og gir muligheter for studier mot online-programmene som tilbys i samarbeid med University of Suffolk til en mye lavere kostnad.

Hovedmålet med Unicaf-stipendprogrammet er å gjøre utdanning rimelig for studenter som bor i underbetjente regioner og å gi dem muligheter til å forfølge avanserte akademiske studier og oppnå internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner.

Programmer som tilbys gjennom partnerskapet leveres med et internasjonalt perspektiv som tar sikte på å sikre at studentene er forberedt på sysselsetting i det globale markedet og får avkastning på utdanningsinvesteringen. Unicaf, som University of Suffolk online leveringspartner, gjør universitetets programmer tilgjengelig online ved å tilby et toppmoderne e-læringsmiljø supplert med en sterk vekt på studentstøtte på flere nivåer.

Partnerne har lang erfaring med å tilby kvalitet, innovativ undervisning og læring og å tilby kontinuerlig faglig utvikling.

University of Suffolk er ansvarlig for den akademiske kvaliteten på programmene og tildeler gradene.

Unicaf er den globale leveringspartneren til University of Suffolk, Storbritannia, ansvarlig for rekruttering, opptak, påmelding og støtte av nettbaserte elever til universitetspriser godkjent for nettbasert fjernlevering. Ved vellykket gjennomføring vil nyutdannede motta en University of Suffolk-pris.

Programmer

University of Suffolk tilbyr mange spennende muligheter for bachelorkandidater til å STUDERE ONLINE for følgende studieprogrammer:

 • MSc i folkehelse
 • Siviløkonom
 • BA Business Management
 • BSc databehandling
 • LLB lov

En integrert del av universitetstilnærmingen er læringsdesignet til e-læringskurs og den institusjonelle forpliktelsen for å hjelpe studentene med å utvikle ferdigheter av høyere orden for kritisk analyse, refleksjon og problemløsning.

Online erfaring

Nettbasert læring har revolusjonert høyere utdanning på grunn av de mange fordelene den gir. Som nettstudent kan du lære i ditt eget tempo og i ditt eget tempo og til en mye lavere kostnad.

Men å studere for graden din på nettet kan også reise noen spørsmål og bekymringer. Det er en ny og ukjent opplevelse, så det er naturlig å være usikker på hva du kan forvente og hvordan prosessen vil utfolde seg.

Mens studentrådgiveren din vil lede deg gjennom hele prosessen på forhånd og vil være der for å støtte deg hvert trinn på veien fra første kontakt til eksamen, tilbyr vi også følgende korte høydepunkter som en introduksjon til den elektroniske læringsopplevelsen.

Høydepunkter fra nettbasert læring

Klassene dine vil finne sted i et nettbasert miljø. Du kan logge på når som helst når det passer deg. Når du er online, vil du kommunisere med instruktørene og medstudentene dine, lese tildelte tekster, få tilgang til digitalt materiale, legge ut oppgaver og kommentere andre studenters oppgaver. Mens du er pålagt å logge på minst to separate dager hver uke, vil du selvfølgelig ha stor nytte av regelmessig og hyppigere oppmøte.

Din online kursopplevelse vil finne sted i et avansert læringsstyringssystem designet for å lette den optimale læringsopplevelsen for studentene. I tillegg til den pedagogiske plattformen du vil bruke for å kommunisere med fakultetet og medstudenter, vil du også ha tilgang til e-lærebøker som gir deg muligheten til å fremheve, kommentere, lage bokmerker, søke, laste ned og selvvurdere.

Hver modul er nøye planlagt for å samsvare med en forventning om dybden og bredden av studiet som kreves for å oppnå en pris på et gitt nivå. I samsvar med internasjonale avtaler er hver tildeling uttrykt som et antall studiepoeng for å gjøre prestasjonen transportabel og transparent for fremtidige arbeidsgivere og andre institusjoner for høyere utdanning. Ved planlegging av læringsaktivitetene innenfor hvert program er det en forventning om at gjennomsnittsstudenten vil dedikere omtrent ti timer total studietid for å oppnå 1 "poeng" (denne tilnærmingen inkluderer alt forberedende arbeid, lesing, skriving, vurderingsoppgaver, tid brukt på kommunikasjon i diskusjonsfora eller delta på virtuelle seminarer og workshops). Som et eksempel kan en kandidat som deltar i en 20 studiepoengs modul som varer i åtte uker forventes å bruke gjennomsnittlig 25 timer studietid hver uke (totalt 200 timer) for å oppnå læringsutbyttet til modulen og fullføre vurderingene . Selv om det ikke er noen faste regler for dette (for eksempel vil hver kandidat ha en unik profil når det gjelder tiden det vil ta dem å lese og forstå læremateriell, eller fullføre skriftlig arbeid), kan følgende liste med oppgaver hjelpe du skal forstå tidsforpliktelsen som er nødvendig for å fullføre programmet ditt:

Innenfor en typisk modul vil kandidater hver uke bli pålagt å:

 • Planlegg studietiden i henhold til den ukentlige aktivitetsplanen som er fastsatt i modulen og veiledet av instruktøren
 • Les case-studie og bakgrunnsmateriale fra e-bøker og andre kilder
 • Delta i diskusjonsfora, lese bidrag, gi bidrag og svare på spesielle spørsmål
 • Forbered formative oppgaver som er satt opp (send for eksempel et utkast til svar på et spørsmål for tilbakemelding)
 • Forbered skriftlige oppgaver og send dem innen en frist for formell merking og tilbakemelding (vanligvis er dette ikke en ukentlig oppgave, men kan være nødvendig, normalt på slutten av en modul)
 • Reflekter over læringen din og gi tilbakemelding om opplevelsen din av modulen til instruktørene og jevnaldrende gruppen

I likhet med et klasserom på campus, vil den nettbaserte læringsopplevelsen inkludere omfattende deltakelse og interaksjon med fakultetet og medstudenter. Du vil også bruke nettforumet til å kommunisere med rådgivere, undervisningsassistenter og instruksjonsspesialister.

Når du har fullført graden din, vil du være kvalifisert til å delta på en av to årlige konfirmasjonsseremonier ved University of Suffolk.

Modulsekvenser begynner flere ganger per år basert på etterspørsel, så du har muligheten til å melde deg på og begynne studiet ditt ved mer enn én anledning i løpet av året, og gir deg den fleksibiliteten som ikke ofte finnes i de fleste ansikt til ansikt-programmer.

Du tar en modul om gangen. Denne avanserte læringsmetoden designet for voksne lar deg konsentrere hele fokuset på ett fagområde før du går videre til det neste, samtidig som det lar deg tjene graden din i en akselerert tidsramme.

Graden du tjener vil ha samme verdi, aksept og troverdighet som enhver tilsvarende grad oppnådd i et tradisjonelt campusmiljø.

Steder

 • Ipswich

  Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Spørsmål