Keystone logo

Unicaf - University of Suffolk

A logo

Introduksjon

Om oss

Unicaf har inngått samarbeid med University of Suffolk for å tilby en rekke kurs.

Om University of Suffolk

University of Suffolk er et transformasjonsuniversitet som tar til seg det beste fra britiske universitetstradisjoner og samkjører dem med et publikum fra det tjuende århundre og en moderne verden av sysselsetting og entreprenørskap. Vi er et særegent, blomstrende fagmiljø som gir en klar og umiddelbar innvirkning. Vårt formål er å endre liv - av individer og lokalsamfunn - til det bedre.

Om samarbeidet med Unicaf

Samarbeidet mellom University of Suffolk og Unicaf samler ressursene og mulighetene til begge organisasjoner for å tilby innovative læringsløsninger og programmer som leveres fullt ut online til behovene til et bredt spekter av fagpersoner.

Unicaf er et av de mest sjenerøse stipendprogrammene som er tilgjengelige. Programmet støtter studenter som har hjemsted i Afrika og gir muligheter for studier mot online-programmene som tilbys i samarbeid med University of Suffolk til en mye lavere pris.

Det primære målet med Unicaf Scholarships-programmet er å gjøre utdanning rimelig for studenter som bor i regioner som er underbetjent og å gi dem muligheter til å satse på avanserte akademiske studier og å oppnå internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner.

Programmer som tilbys gjennom partnerskapet leveres med et internasjonalt perspektiv som tar sikte på å sikre at studentene er forberedt på sysselsetting i den globale markedet og får avkastning på utdanningsinvesteringene sine. Unicaf, som University of Suffolk on-line leveransepartner, gjør universitetets programmer tilgjengelige online ved å tilby et moderne e-læringsmiljø komplementert med en sterk vekt på studiestøtte på flere nivåer.

Partnerne har lang erfaring med å tilby kvalitet, innovativ undervisning og læring og tilby kontinuerlig faglig utvikling.

University of Suffolk er ansvarlig for den faglige kvaliteten på programmene, og det tildeler gradene.

Unicaf er den globale leveransepartneren til University of Suffolk, Storbritannia, ansvarlig for rekruttering, opptak, påmelding og støtte av online-elever til University Awards som er godkjent for distanse online levering. Etter vellykket fullføring vil kandidater motta en University of Suffolk-pris.

programmer

University of Suffolk tilbyr mange spennende muligheter for studenter til å studere ONLINE for følgende studieprogram:

  • MSc folkehelsen
  • Master of Business Administration

En integrert del av universitetstilnærmingen er læringsdesignet for e-læringskurs og den institusjonelle forpliktelsen til å hjelpe studentene å utvikle ferdigheter med høyere orden kritisk analyse, refleksjon og problemløsning.

Nettopplevelse

Nettbasert læring har revolusjonert høyere utdanning på grunn av de mange fordelene det gir. Som nettstudent er du i stand til å lære i ditt eget tempo og tid til en mye lavere pris.

Men å studere for graden din på nettet kan også reise noen spørsmål og bekymringer. Det er en ny og ukjent opplevelse, så det er naturlig å være usikker på hva du kan forvente og hvordan prosessen vil utfolde seg.

Mens studentrådgiveren din vil lede deg gjennom hele prosessen foran og vil være der for å støtte deg hvert skritt på veien fra den første kontakten til konfirmasjonen, tilbyr vi også følgende korte høydepunkter som en introduksjon til Online Learning Experience.

Høydepunktene ved online læring

Klassene dine vil foregå i et online miljø. Du kan logge deg på når som helst når det passer deg. Når du er online, kommuniserer du med instruktørene dine og medstudentene, les tilordnede tekster, får tilgang til digitalt materiale, legger ut oppgaver og kommenterer andre studenters oppgaver. Selv om det kreves at du logger på minst to separate dager hver uke, vil du selvfølgelig ha stor fordel av regelmessig og hyppigere oppmøte.

Din online kursopplevelse vil finne sted i et avansert læringsstyringssystem designet for å legge til rette for en optimal læringsopplevelse for studentene. I tillegg til den pedagogiske plattformen du vil bruke til å kommunisere med fakultetet og medstudenter, vil du også ha tilgang til e-lærebøker som gir deg muligheten til å fremheve, kommentere, lage bokmerker, søke, laste ned og selvvurdere.

Hver modul er nøye planlagt for å samsvare med en forventning om dybden og bredden av studien som kreves for å oppnå en tildeling på et gitt nivå. I samsvar med internasjonale avtaler uttrykkes hver tildeling som et antall studiepoeng for å gjøre prestasjonen transportabel og gjennomsiktig for fremtidige arbeidsgivere og andre institusjoner for høyere utdanning. I planleggingen av læringsaktivitetene i hvert program, er det en forventning om at den gjennomsnittlige studenten vil bruke ca ti timer med total studietid for å oppnå 1 'studiepoeng' (denne tilnærmingen inkluderer alt forarbeid, lesing, skriving, vurderingsoppgaver, tid brukt på å kommunisere i diskusjonsfora eller delta på virtuelle seminarer og workshops). Som et eksempel kan en kandidat som deltar i en modul på 20 studiepoeng som varer åtte uker, forventes å bruke et gjennomsnitt på 25 timer studietid hver uke (200 timer totalt) for å oppnå læringsutbyttet for modulen og fullføre vurderingene . Selv om det ikke er noen vanskelig og rask regel om dette (for eksempel vil hver kandidat ha en unik profil i forhold til tiden det vil ta dem å lese og forstå læringsmateriell, eller fullføre skriftlig arbeid), kan følgende oppgaveliste hjelpe du forstår tidsforpliktelsen som er nødvendig for å fullføre programmet:

I en typisk modul kreves det at kandidatene hver uke skal:

  • Planlegg studietiden i henhold til den ugentlige aktivitetsplanen som er angitt i modulen og veiledet av instruktøren
  • Les case-study og bakgrunnsmateriell fra e-bøker og andre kilder
  • Delta i diskusjonsfora, lese bidrag, komme med bidrag og svare på spesielle spørsmål
  • Forbered formative oppgaver som er satt opp (legg for eksempel et utkast til svar på et spørsmål for tilbakemelding)
  • Forbered skriftlige oppgaver og send dem inn innen en frist for formell merking og tilbakemelding (dette er vanligvis ikke en ukentlig oppgave, men kan være nødvendig, normalt på slutten av en modul)
  • Reflekter over læringen din og tilbakemeld erfaringen din om modulen til instruktører og jevnaldrende gruppe

I likhet med et klasserom på campus, vil læringserfaringen på nettet omfatte omfattende deltakelse og samhandling med fakulteter og medstudenter. Du vil også bruke nettforumet for å kommunisere med rådgivere, undervisningsassistenter og instruksjonsspesialister.

Når du har fullført graden din, vil du være kvalifisert til å delta på en av to årlige konfirmasjonsseremonier ved University of Suffolk.

Modulsekvenser begynner flere ganger per år basert på etterspørsel, så du har muligheten til å melde deg på og begynne på studiet ved mer enn en anledning gjennom året, og gir deg fleksibiliteten som ikke ofte finnes i de fleste ansikts til ansikt-programmer.

Du tar en modul om gangen. Denne avanserte læringsmetoden designet for voksne lar deg konsentrere hele fokuset ditt på det ene fagområdet før du går videre til det neste, samtidig som du også kan tjene graden din i en akselerert tidsramme.

Graden du tjener vil ha samme verdi, aksept og troverdighet som enhver tilsvarende grad som er tjent i et tradisjonelt campusmiljø.

Steder

  • Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Spørsmål