Keystone logo
UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

Introduksjon

Unicaf er den ledende elektroniske plattformen som tilbyr rimelig og kvalitet på høyere utdanning til dårlige markeder, og jobber med anerkjente universiteter i Storbritannia, USA, Europa og Afrika.

Unicaf jobber i partnerskap med britiske, amerikanske, europeiske og afrikanske universiteter for å tilby kvalitetsgrader for høyere utdanning online til studenter i Afrika og over hele verden. Nåværende partnere inkluderer Liverpool John Moores University (UK). University of Suffolk (UK), University of East London (UK), University of California Riverside Extension (US) og Unicaf University (Africa).

Avtagende myndighetsstøtte til universiteter, ettersom studentvisumreguleringene skjerpes, gir muligheten til å tappe fremvoksende markeder gjennom online leveringsmodeller; Dette er en faktor som universitetene ikke kan ignorere. Unicaf , gjennom sin skreddersydde partnerskapsmodell, har som mål å være katalysatoren for online utdanning i fremvoksende markeder som Afrika sør for Sahara.

Utviklingsøkonomier klarer ikke å takle det økende antall studenter som er registrert i høyere utdanning og de høye kostnadene ved å bygge tradisjonelle institusjoner. Online læring er den best mulige løsningen for å sikre at tilgang til høyere utdanning ikke er begrenset av plassering, studieavgift eller manglende tilgang til akademiske ressurser.

Med nylige fremskritt innen teknologi, kan utdanning på nett være like effektiv som tradisjonell klasseromsundervisning. Unicafs ekspertise innen tjenestekvalitet og å tilby en ekstraordinær online opplevelse for studenter har gjort alle Unicaf- partnerskap veldig vellykkede fra starten.

Steder

  • Larnaca

    Bureau administratif de Chypre Old International Airport, 7130, Larnaca

    Spørsmål