Keystone logo
© BIMM University
Ulster University Online

Ulster University Online

Ulster University Online

Introduksjon

Studer online når og hvor du vil med Ulster University.

Utforsk vårt utvalg av 100 % online fjernundervisningsprogrammer og ta karrieren din til neste nivå.

Ulster University har et rykte for førsteklasses utdanning, fasiliteter og fremragende forskning, samt å tilby læringsmuligheter i den virkelige verden som gjør det mulig for studentene å utvikle ferdigheter som vil tilføre verdi til dem selv, deres lokalsamfunn og deres arbeidsplasser. Våre nettbaserte fjernundervisningskurs vil utvikle de nødvendige ferdighetene for å ta karrieren din til neste nivå.

Ulster University er Nord-Irlands borgeruniversitet, og vi er forpliktet til å levere utmerket undervisning og forskning som positivt påvirker helsen til samfunnet vårt og velstanden til økonomien vår.

Løsninger for globale utfordringer

Vi tar sikte på å bidra med løsninger på globale utfordringer innen temaer som sosial og forretningsfornyelse, bærekraft, sunne samfunn og kreativitet og kultur og å utstyre studentene våre med kapasitet til å forstå og engasjere seg meningsfullt i et stadig mer globalisert samfunn.

Studer hvor som helst, når som helst

Med tjue års erfaring med å levere enestående nettbasert undervisning, tilbyr Ulster University fleksible fjernundervisningskurs der studenter kan studere rundt sine forpliktelser og oppleve utdanning i verdensklasse uansett hvor de er i verden.

Lær online med Ulster

Med et etablert rykte for å levere nettkurs, har Ulster University drevet fjernundervisningskurs i over to tiår.

  • Våre fjernundervisningskurs er 100 % online og leveres gjennom en kombinasjon av nettbaserte forelesninger, seminarer og praktiske øvelser.
  • Våre nettkurs ledes av svært dyktige akademiske team som består av anerkjente akademikere med etablerte forskningslegitimasjoner og erfaring innenfor sine fagområder.
  • Våre fjernundervisningsstudenter har tilgang til alle ressursene de trenger og kan få tilgang til alt læringsmateriell, diskusjonstavler og lesninger via Ulsters 24/7 online læringsportal.
  • Studentene vil også motta studentstøtte angående karrierer, forskningsmuligheter og eventuelle bekymringer de måtte ha på alle stadier av programmet, fra registrering til eksamen.

I tillegg, med fleksibilitet som vår prioritet, kan studentene balansere arbeids- eller livsforpliktelser med studiene. Studer hvor du vil, når du vil med Ulster University.

Opptak

Hvordan søke

Trinn 1:

Å søke på dette kurset er raskt og enkelt og kan startes ved å gå til kurssiden.

Steg 2:

Du må fylle ut et skjema for å finne ut mer informasjon. Du kan velge å snakke med en påmeldingsrådgiver eller søke direkte.

Trinn 3:

Du må da fylle ut vårt søknadsskjema.

Trinn 4:

Etterpå kan du begynne på programmet på den aktuelle inntaksdatoen.

Steder

  • Belfast

    Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Spørsmål