Keystone logo
© BIMM University
UK Open College

UK Open College

UK Open College

Introduksjon

Lifestyle læring: fleksibel, hyggelig og rimelig

FJERNUNDERVISNING og online kurs fra en av de raskest voksende hjem studien tilbydere i Storbritannia. En portefølje av akkreditert online kurs som fører til QCF anerkjente kvalifikasjoner i en rekke fag er på tilbud til studenter over hele verden. Uansett hvor du befinner deg, har selvstudium ingen barrierer.

Velg et kurs i en av de mange sektorer som tilbys av høgskolen og melde på linje 365 dager i året. Alle våre hjem læringskurs kommer komplett med materialer og ubegrenset støtte. I de fleste tilfeller er det ingen klasser eller eksterne undersøkelser for å delta på å gi studentene full tillit og kontroll over når og hvis de studerer. Det er helt opp til deg hvor du studerer fra!

Uansett mål og personlige ambisjoner UK Open College er i stand til å gi en helt fleksibel metode for å lære å studenter på en internasjonal skala. Ved å fylle ut en onliine selvfølgelig muligheten for å ha en anerkjent kvalifikasjon på din CV i løpet av noen måneder blir til virkelighet. Gi oss en sjanse ..... Du vil bli glad du valgte The UK Open College.

Steder

  • UK Online

    UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Spørsmål