Keystone logo
The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

Introduksjon

KOBLE. LÆRE. LYKKES.
HELT PÅ NETT.

University of Fredericton (UFred) er en fullstendig online, grad-bevilgende institusjon som tilbyr sertifikater, diplom og gradsprogrammer. Grunnlagt og basert i Fredericton, New Brunswick, er UBred eksepsjonell stolthet i sitt tilbud om nyskapende, relevant nettbasert utdanning som legger vekt på lederutvikling og livslang læring.

UFred tilbyr en unik, fullstendig online læringsopplevelse som støtter de akademiske og profesjonelle målene til dens bestanddeler. Gjennom tilgjengelig, vennlig støtte og service, er ufred viet til å skape studentsuksess.
Deres visjon er å styrke elever globalt til å nå sine mål gjennom tilgjengelig, anvendt profesjonsutdanning. Deres oppdrag er å tilby en fullt kompatibel, individuelt sentrert livslang læringsvei for verdens fagfolk som forbedrer individuell ytelse. UFreds verdier inkluderer integritet, lidenskap, gjensidig tillit, læring, gjensidig respekt og kompetanse.

Hvorfor studere ved UFred?

UFreds nettstudenter får den samme høykvalitetsutdanningen, nettverksmulighetene og samarbeidet fra et program på campus; studenter samhandler med professorer og jevnaldrende fortløpende. Studentene kan stille spørsmål, delta i diskusjoner og samarbeide om studiemateriell, helt på nett.

UFred historie

University of Fredericton er en privat institusjon etablert i 2005 i Fredericton, New Brunswick. Under forutsetningen om at fullstendig nettbasert utdanning var fremtidens vei, skapte de en innovativ læringsvei av overlegen kvalitet og fortsetter å utvide internasjonalt

Fordeler med å lære med UFred

Fleksibilitet: Som et program utviklet for yrkesaktive, sikrer UFred at studentene er i stand til å balansere studiene sine med karrieren og andre personlige og profesjonelle forpliktelser. Med muligheten til å pause studiene når som helst, sikrer ufred at studentene kan ta en pause i programmet etter behov.

Online med vilje: UFreds programmer tilbys online, med vilje. Dette gjør at studenter globalt kan delta i universitetets programmer uten å måtte pause karrieren eller reise for å delta.

Rimelighet: UFred er stolt av å tilby studentene rimelige programmer samtidig som de opprettholder en høy kvalitet på utdanningen. Med muligheten til å betale for ett kurs om gangen, gis studentene økonomisk fleksibilitet.

Karrieremuligheter

UFreds programmer forbereder studentene til å ta neste steg i karrieren uavhengig av geografisk plassering. UFreds forretningsprogrammer kan enkelt brukes på tvers av et bredt spekter av bransjer og har vist seg å være anvendelige selv før studentene har fullført programmet.

Opptak

  • High School Diploma or Equivalent
  • Fire universitetsforberedende kurs, inkludert engelsk 12, matematikk 12 og ytterligere to universitetsforberedende kurs 12
  • Minimum overall average of at least 65% in the university preparatory classes

Modne innleggelser

  • High School Diploma or Equivalent
  • Older than 21 years of age and have been away from an educational program for a minimum of three years

Studentuttalelser

Steder

  • Fredericton

    371 Queen St Suite 400, E3B 1B1, Fredericton

Spørsmål