
Mastergrad i fornybar energi online
VARIGHET
12 Months
SPRÅK
Spansk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
21 Apr 2025
STUDIEAVGIFT
Be om skolepenger
STUDIEFORMAT
Fjernundervisning
Introduksjon
Master in Renewable Energies er den første offisielle mastergraden som forbereder deg til å designe, administrere og lede elektrisitetsproduksjonsprosjekter basert på de nyeste rene energiene.
Du vil kunne få tilgang til to sertifiseringer fra TÜV Rheinland som "Vindparksjef" og "Solarfarmsjef", som vil tillate deg å konsolidere kunnskap for å utvikle deg i elektrisitetssektoren og innen fornybar energi.
Vi har samarbeid med ledende selskaper i sektoren, som Acciona, Iberdrola, Naturgy eller Endesa
Hvorfor studere Master i fornybar energi?
1. offisielle mester
Første online mastergrad i alternative energier som dekker de mest innovative behovene innen elektrisitetsproduksjon.
fremtidig innsats
Spania har satt seg et mål for 2030, at 42 % av energien som produseres i landet kommer fra ren energi.
Høy ansettbarhet
Generering av 182 000 arbeidsplasser per år i fornybar energisektoren forventes mellom 2020 og 2030, ifølge data fra PNIEC.
14. utgave
Studer en offisiell postgraduate av europeisk kvalitet og internasjonal anerkjennelse, med en formativ bane som når 14 utgaver.
Og også...
- Økningen i arbeidsmarkedets konkurranseevne innen områdene energieffektivitet og transformasjon har økt etterspørselen etter kandidater som har oppdatert kunnskap og lederkompetanse innen administrasjon og ledelse av energiselskaper.
- Den offisielle postgraduate in Renewable Energies ved Universidad Europea fremmer utviklingen av tverrfaglige ferdigheter som vil tillate deg å designe, optimalisere og evaluere den tekniske og økonomiske levedyktigheten til initiativer for fornybar energi.
- Du vil lære å utvikle og styre prosjekter med verktøy som PVsyst for solcelleinstallasjoner og WasP og Windographer for vindinstallasjoner.
Galleri
Ideelle studenter
Den offisielle mastergraden for fjernundervisning i fornybare energier er designet for profiler av arkitekter, tekniske arkitekter, bygningsingeniører, veier, kanaler og havner, offentlige og industrielle arbeider, kandidater innen bygg og sivil og industriell konstruksjon og fagfolk i byggesektoren. Fornybare energier som har en hvilken som helst universitetsgrad og som viser tilstrekkelig erfaring innen fornybar energi.
Opptak
Læreplan
Fullfør opplæring
- Du vil lære det grunnleggende om solenergi og dens hovedapplikasjoner.
- Du vil ha en visjon om de ulike typene biomasse og biodrivstoff som finnes og deres egenskaper.
- Du vil fordype deg i potensialet til solcellesektoren og dens fremtid.
- Du vil analysere andre former for fornybar energi, som geotermisk eller tidevannsenergi.
erfaringsbasert læring
- Lær med fagfolk som jobber i ledende selskaper som CSIC, ITER, RAUCA (Efficient Engineering), det franske departementet for byplanlegging, Esfero Arquitectura og Tesela Innova
- Veiledning av innovasjonsprosjekter innen fornybar energi.
- Du vil jobbe med reelle søknadsprosjekter fra dag én.
Curriculum
I den offisielle mastergraden i fornybare energier studerer du dagens energi- og elektriske kontekst, og dykker ned i rene energier som hydraulikk, biomasse og biodrivstoff, fotovoltaisk energi, termisk solenergi og termoelektrisk energi, vindenergi og nye fornybare energier.
I tillegg utdanner du deg innen ledelse, prosjektutvikling og virksomhetsoppretting i sektoren.
- Modul 1: Gjeldende energi og elektrisk kontekst
- Modul 2: Hydraulisk energi
- Modul 3: Biomasse og biodrivstoff
- Modul 4: Fotovoltaisk energi
- Modul 5: Termisk og termoelektrisk energi
- Modul 6: Vindenergi
- Modul 7: Nye fornybare energier
- Modul 8: Ledelse og utvikling av fornybar energiprosjekter
- Modul 9 Business Creation
- Modul 10: Avsluttende masterprosjekt
Tittelkompetanse
Grunnleggende ferdigheter
- CB1: Besitter og forstår kunnskap som gir grunnlag eller mulighet til å være original i utvikling og/eller anvendelse av ideer, ofte i forskningssammenheng.
- CB2: At studentene vet hvordan de skal anvende den ervervede kunnskapen og deres evne til å løse problemer i nye eller lite kjente miljøer innenfor bredere (eller tverrfaglige) sammenhenger knyttet til sitt studieområde.
- CB3: At studentene er i stand til å integrere kunnskap og møte kompleksiteten i å formulere vurderinger basert på informasjon som, ufullstendig eller begrenset, inkluderer refleksjoner over det sosiale og etiske ansvaret knyttet til anvendelsen av deres kunnskap og vurderinger.
- CB4: At studentene vet hvordan de skal kommunisere sine konklusjoner – og kunnskapen og de endelige grunnene som støtter dem – til spesialiserte og ikke-spesialiserte målgrupper på en klar og entydig måte.
- CB5: At studentene har læringsevnene som gjør at de kan fortsette å studere på en måte som i stor grad vil være selvstyrt eller autonom.
tverrgående kompetanse
- CT1: Ansvar: At eleven er i stand til å påta seg konsekvensene av handlingene han utfører og lære av sine egne handlinger.
- CT2: Selvtillit: At eleven er i stand til å handle trygt og med tilstrekkelig motivasjon for å nå sine mål.
- CT3: Bevissthet om etiske verdier: Elevens evne til å føle, dømme, argumentere og handle i samsvar med moralske verdier på en sammenhengende, vedvarende og autonom måte.
- CT4: Kommunikasjonsferdigheter: At studenten kan uttrykke begreper og ideer effektivt, herunder evne til å kommunisere skriftlig med kortfattethet og tydelighet, samt snakke offentlig effektivt.
- CT5: Mellommenneskelig forståelse: At studenten er i stand til aktiv lytting for å komme til avtaler ved bruk av en selvsikker kommunikasjonsstil.
- CT6: Fleksibilitet: At studenten er i stand til å tilpasse seg og jobbe i ulike og varierte situasjoner og med ulike mennesker og kulturer. Det innebærer å verdsette og forstå ulike posisjoner, tilpasse din egen tilnærming ettersom situasjonen krever det.
- CT7: Teamwork: At studenten er i stand til å delta aktivt i oppnåelsen av et felles mål, lytte, respektere og verdsette ideene og forslagene til resten av medlemmene i teamet deres.
- CT8: Initiativ: At studenten er i stand til å forutse proaktivt ved å foreslå løsninger eller alternativer til situasjonene som presenteres.
- CT9: Planlegging: At studenten er i stand til effektivt å bestemme sine mål og prioriteringer, definere de optimale handlingene, tidsfristene og ressursene som kreves for å nå slike mål.
- CT10: Innovasjon-kreativitet: At studenten er i stand til å tenke ut nye og annerledes løsninger på problemer som gir verdi til problemer som oppstår.
generelle ferdigheter
- CG1: Kapasitet for teknisk ledelse og prosjektledelse innen fornybar energi.
- CG2: Lær å søke på nye eller lite kjente miljøer, innenfor bredere (eller tverrfaglige) sammenhenger, konseptene, prinsippene, teoriene eller modellene knyttet til ditt studieområde.
- CG3: Forbered tilstrekkelig og med kreativitet og fleksibilitet gjennomførbare tekniske løsninger på problemene som dukker opp i energiproduksjonsprosjekter fra fornybare kilder.
- CG4: Analysere, syntetisere og gjøre vurderinger basert på tekniske, økonomiske og miljømessige kriterier.
- CG5: Presentere ideer, prosedyrer eller forskningsrapporter og gi råd til mennesker og organisasjoner med henvisning til energibruk av fornybare naturressurser og deres energieffektivitet.
- CG6: Evne til å integrere seg i tverrfaglige arbeidsteam på en effektiv og samarbeidende måte.
Spesifikke kompetanser
- CE1: Kjenne til dagens energi- og elektriske kontekst fra ulike perspektiver: struktur av det elektriske systemet, drift av det elektriske markedet, regulatoriske miljø, analyse og utvikling av det elektriske generasjonssystemet på kort, mellomlang og lang sikt.
- CE2: Kjenne til de teknisk-økonomiske kriteriene for generasjonssystemer basert på bruk av konvensjonelle energier: kjernekraft, stor hydraulisk, konvensjonell termisk, kombinert syklus og gjeldende regulatoriske miljø for både konvensjonelle og fornybare generasjonssystemer og deres utviklingsdynamikk.
- CE3: Analyser og evaluer miljøproblemene knyttet til produksjon, transformasjon, distribusjon og forbruk av energi og de som er forårsaket av de forskjellige fornybare og konvensjonelle elektrisitetsteknologiene.
- CE4: Kjenne til de grunnleggende konseptene knyttet til hydrauliske anlegg, driften av reversible hydrauliske anlegg og deres ulike driftsregimer samt det regulatoriske miljøet som gjelder for hydrauliske generasjonssystemer innenfor det spesielle regimet og presentere deres innflytelse på det elektriske systemet og nasjonal energi.
- CE5: Analyser og beskriv de ulike fasene i et grunnleggende hydraulisk prosjekt, med særlig fokus på de tekniske, økonomiske og miljømessige aspektene ved prosjektet.
- CE6: Få en dyp visjon om kildene og typene av biomasse og biodrivstoff, fremheve transformasjonsprosessene som er iboende til disse kildene, viktigheten av deres bruk og kommersialisering i dag.
- CE7: Kjenn til produksjonsanleggene for industriell biomasse, biodiesel og bioetanol, og identifiser hovedproblemene til disse prosessene og hvilke strategier som kan utføres for å løse dem, samt identifisere og analysere de forskjellige fasene i et grunnleggende biomasse- og biodrivstoffprosjekt. .
- CE8: Kjenne til de grunnleggende konseptene for design og dimensjonering av nettkoblede og isolerte solcelleanlegg.
- CE9: Anvend tekniske og økonomiske kriterier for å velge de elektriske, mekaniske og kontrollkomponentene til disse solcelleanleggene, samt anvendelse av gjeldende forskrifter og utføre dimensjonering og utforming av de forskjellige fasene i et grunnleggende solcelleprosjekt.
- CE10: Beskriv de grunnleggende konseptene for design og dimensjonering av termiske og termoelektriske systemer.
- CE11: Kjenne til de tekniske og økonomiske kriteriene for å velge de elektriske, mekaniske og kontrollkomponentene til disse termiske og termoelektriske systemene, samt anvendelse av gjeldende forskrifter og utføre dimensjonering og design av de forskjellige fasene i et grunnleggende solvarmeprosjekt.
- CE12: Beskriv de grunnleggende konseptene for design og dimensjonering av vindsystemer.
- CE13: Anvende tekniske og økonomiske kriterier for design og dimensjonering av vindparker, samt anvendelse av gjeldende regelverk og økonomiske mulighetsstudier og gjennomføre dimensjonering og design av de ulike fasene i et grunnleggende vindprosjekt.
- CE14: Kjenne til hovedkarakteristikkene til fremvoksende fornybare systemer, som for tiden er i en demonstrativ tilstand, men som om noen år vil være generasjonssystemer med stor anvendelse i energisystemer.
- CE15: Beskriv og analyser de ulike fasene i et grunnleggende geotermisk prosjekt, med særlig fokus på de tekniske, økonomiske og miljømessige aspektene ved prosjektet.
- CE16: Kjenne til elementene i ledelse og utvikling av virkelige praktiske prosjekter knyttet til de forskjellige fornybare energimodulene beskrevet ovenfor.
- CE17: Kjenne til arbeidsmetodene til fornybare energiselskaper og skrive rapporter om oppgavene knyttet til deres aktivitet.
- CE18: Vedta tekniske løsninger basert på evnen til å analysere og syntetisere informasjonen innhentet under de foregående modulene ved å tilby tekniske løsninger utviklet under dimensjoneringen og utformingen av Master's Final Project.
Karrieremuligheter
Den nasjonale integrerte energi- og klimaplanen 2021-2030 vil ha en positiv innvirkning på opprettelsen av direkte og indirekte sysselsetting i løpet av de neste ti årene, inntil den når 364 000 ekstra arbeidsplasser i 2030. Takket være den offisielle mastergraden for fjernundervisning i fornybar energi, kan du vil bli opplært som:
- Leder for energianlegg
- Vindparksjef
- Solparksjef
- Spesialist på energieffektivitet
- Ansvarlig for forvaltning av energitjenester
- Revisor eller energirådgiver for bedrifter
- Mulighetsanalytiker
- Spesialisert energiprosjektingeniør