Keystone logo
Universidad Europea

Universidad Europea

Universidad Europea

Introduksjon

Universidad Europea grunnlagt i 1995 og har totalt 17.000 studenter blant de fire campusene sine i Spania. 30% er internasjonale studenter, med et over gjennomsnittet antall internasjonale studenter i studentorganet vårt, vil du oppleve en flerkulturell atmosfære. Vi har mer enn 300 avtaler, og du kan ta del i en internasjonal utveksling ved prestisjetunge universiteter over hele verden. Lær mer her .

89% av studentene våre er ansatt innen ett år etter endt utdanning.

Oppdrag

Å gi våre studenter en omfattende utdanning, utdanne ledere og fagfolk som er forberedt på å møte behovene til en global verden, å bidra med verdier i sine yrker og til sosial utvikling gjennom en entreprenørånd og sosial forpliktelse. Å generere og overføre kunnskap gjennom anvendt forskning, bidrar også til fremdrift og posisjonering oss selv i spissen av teknisk og intellektuell utvikling.

Syn

På Universidad Europea vurderer vi faglig fortreffelighet som en av våre strategiske søyler. Dermed har vår pedagogiske modell tatt hensyn til prinsippene i det europeiske høyere utdanningsområdet basert på individets holistiske læring. I denne modellen er professoren en mentor, samt en rådgiver som støtter studenten gjennom hele universitetets liv. Studenten kartlegger derimot sin egen pedagogiske reise, utvikler kunnskap, kompetanse, ferdigheter og verdier som samfunnet for tiden krever.

verdier

 • Samarbeidspartnere: Vi bærer godkjenningsseglet som skiller seg fra for entreprenørånden: Vi er klare og oppriktige, og plasserer studenten i forkant. Vi samarbeider og samarbeider for å implementere beste praksis på vår institusjon.
 • Internasjonalt: Som medlem av Laureatnettverket har vi et globalt yrke og omfang, samtidig som vi beholder sterke lokale røtter. Vi tilbyr internasjonale ressurser for å støtte og styrke lokal utdanning. Laureatnettverkets omfang og innflytelse gjør det mulig for oss å gi våre fagfolk og studenter gode muligheter. Vi er en inkluderende, flerkulturell organisasjon som verdsetter mangfold og respekterer alle kulturelle perspektiver og egenskaper.
 • Analytisk: Vi implementerer en streng selvvurderingsprosess for å øke vår informasjon og kunnskap for å forbedre ytelsen vår. Denne refleksive tilnærmingen, basert på dataanalyse, skiller oss fra andre institusjoner.
 • Troverdig: Hvis vi ønsker å være "her for godt", må vi få tilliten til våre studenter og deres familier, arbeidsgivere og de samfunnene vi driver. Alle nivåer i vår organisasjon er underlagt de høyeste kravene; Vi jobber med integritet og tar fullt ansvar for våre handlinger.
 • Audacious: Vi er gründere; Vi streber etter å være hånlig og er villige til å ta beregnede risikoer, samtidig som vi baserer våre beslutninger på rasjonell, refleksiv planlegging. Vi er raske til å utnytte muligheter og foreta positive endringer for å berike våre elevernes opplevelse. Vi søker etter nye måter å forbedre læring uten grenser og forvandle den tradisjonelle pedagogiske modellen. Vi har en innovativ mentalitet, og vi gir medlemmer av universitetssamfunnet mulighet til å utfordre status quo. Vi søker kreative tilnærminger til utdanning og næringsliv. Vi slutter aldri å utforske nye tilnærminger, nye teknologier, nye forretningsmodeller og nye teorier. Vi er ledere, ikke tilhenger.
 • Ansvarlig: Anta ansvar for våre elevernes resultater er hjørnesteinen i vår revolusjon innen utdanning. Vi fokuserer på studenter og arbeidsgivere for å tilpasse våre programmer til deres behov. Vi streber etter å opprettholde høye opprettholder, oppgradering og ansettelsesevne, slik at våre studenter blir med på arbeidsmarkedet, og gir en positiv sosial effekt.

Steder

 • Madrid

  Universidad Europea de Madrid Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

 • Valencian Community

  Paseo de la Alameda, 7, 46010, Valencian Community

  • Alcobendas

   Avenida de Fernando Alonso,8, 28108, Alcobendas

   • Valencia

    Valencia, Spania

   • Villaviciosa de Odón

    Villaviciosa de Odón, Spania

    Spørsmål