Keystone logo
The University of Dayton

The University of Dayton

The University of Dayton

Introduksjon

University of Dayton er et katolsk forskningsuniversitet på toppnivå med tilbud fra lavere til doktorgradsnivå. Vi er et mangfoldig samfunn forpliktet, i den marianistiske tradisjonen, til å utdanne hele mennesket og koble læring og vitenskap med ledelse og service.

Ånden vår tenner en grenseløs nysgjerrighet som driver oss til tappert å møte det ukjente, engasjere oss i utforskning og gjøre nye oppdagelser. Her undersøker vi forholdet mellom tro og fornuft. Vi integrerer kunnskap på tvers av disipliner, og vi utdanner for service, rettferdighet og fred.

På tvers av alle våre mer enn 80 bachelor- og 50 doktorgrads- og doktorgradsprogrammer er akademikerne våre utfordrende. Ikke bare for sakens skyld, men fordi det er virkelige utfordringer i verden som må møtes. På den måten, når eksamen kommer, kommer du ikke inn i den virkelige verden for første gang. Du vil allerede være en del av det, fullt forberedt på karrieren din – og for livet.

I bransjen for å bygge en bedre verden

Vi er dedikert til å tilby en erfaringsfokusert forretningsutdanning, der studentene får praktiske ferdigheter og kunnskaper – og tar dem i bruk.

Vår innovative, praktiske læreplan utvikler etiske, trygge fagfolk som er forberedt på tilpasning og endring.

Hvem vi er Hva vi gjør Hva gjør oss annerledes
 • Et tett sammensveiset fellesskap av elever: fakultet, ansatte og studenter
 • Skapere, brukere og integratorer av kunnskap
 • Tjenende ledere for fellesskap, profesjon og samfunn
 • Integrer virksomhetsteori og praksis basert på den katolske og marianistiske tradisjonen
 • Skap unik, erfaringsbasert læring i og utenfor klasserommet
 • Utvikle nyutdannede som lykkes i samfunnet og yrket
 • Generer intellektuelle bidrag som forbedrer kunnskapsbasen for akademikere og fagfolk
 • Et fellesskapsfokus på hele mennesket
 • Erfaringsbasert og verdibasert læring i katolsk og marianistisk tradisjon
 • Aktiviteter, arrangementer og sentre som skaper og forbedrer praktisk visdom
 • Dype pedagogiske forbindelser med studenter, næringsliv, lokalsamfunn og alumnipartnere

Topp 3 grunner til å velge virksomhet hos UD

Praktisk, praktisk læring

Vi vet at en praktisk utdanning krever, vel, praksis.

Derfor er UD-businessstudenter konstant engasjert i verden rundt seg, enten det er gjennom studier i utlandet, hjørnesteinsprosjekter, praksisplasser og samarbeid, servicelæring eller andre erfaringsbaserte læringsprogrammer.

En tilpasset utdanning

Du er unik. Utdanningen din bør også være det.

Ønsker du å forfølge en dobbel major eller en bifag? For å studere i utlandet eller bruke dine forretningsferdigheter til humanitære formål? For å få erfaring fra den virkelige verden gjennom en praksisplass eller samarbeidsutdanning? Hos UD kan du tilpasse utdanningsplanen din for å matche dine interesser og forberede deg på personlig og profesjonell suksess. Din dedikerte suksessrådgiver vil hjelpe deg med å utvikle – og fullføre – planen din.

Et samarbeidsmiljø

Fokus på fellesskap

Hos UD vil du bli oppmuntret til å strebe etter fortreffelighet, men ikke på bekostning av andre. I stedet for å konkurrere mot andre studenter, vil du være en del av et samarbeidende, mangfoldig og inkluderende fellesskap av elever. Her finner du et støttende miljø hvor du kan stille spørsmål, utforske interessene dine og forberede deg på en vellykket fremtid. For å toppe det, vil du dra nytte av en liten klassestørrelse undervist av dyktige, engasjerte fakulteter - ikke lærerassistenter eller hovedfagsstudenter.

Steder

 • Dayton

  300 College Park , 45469, Dayton

 • Dayton

  Dayton, USA

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål