Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

Introduksjon

Visjon og Mission

Visjon Visjonen om University of the Cumberlands er å være den fremste liberal arts universitet som oppmuntrer intellektuell og åndelig vekst, ledelse og service.

Cumberlands vil kapitalisere på sin historie, beliggenhet, og i nærheten av student- og fakultets obligasjoner for å bli en foregangsinstitusjon, en særegen form for læring sentrum, en uavhengig banebrytende 21-tallet universitet som er uvanlig viet til å forberede unge mennesker for fremtiden.

For å gjøre dette, Cumberlands vil:

Forbli en relativt liten undergraduate universitet, med ca 1600 lavere grads studenter. Fortsett økende graduate og voksne programmer rettet mot nye faglige muligheter, som hver har overlegen undervisning, anvendt læring og opplevelser. Være jordet i liberal arts mens du fortsetter å utvikle leveringsmetoder som arbeider for å forbedre elevenes læringsutbytte. Skape og opprettholde et miljø for læring og faglig utvikling.

Mission University of the Cumberlands har historisk servert studenter primært, men ikke utelukkende, fra de vakre fjellområdene i Kentucky, Tennessee, West Virginia, Virginia, Georgia, North Carolina, South Carolina, Ohio og Alabama som tradisjonelt har vært beskrevet som Appalachia. Universitetets påvirkning kan ses i prestasjoner av sine kandidater som har påtatt rolle lederskap i denne regionen og hele landet.

Mens ligger i feriestedet som område av Appalachia, med vekt først og fremst på å betjene den vakre fjellområde, når universitetet nå inn i hver stat og rundt om i verden gjennom sin studentmasse og alumni.

UC fortsetter å tilby lovende studenter fra alle bakgrunner en bred liberal arts program beriket med kristne verdier. Universitetet arbeider for excellence i alle sine bestrebelser og forventer fra elevene en lignende satsing på denne jakten. Sin forpliktelse til en sterk faglig program er sammen med en forpliktelse til en sterk arbeidsmoral. Cumberlands oppfordrer elevene til å tenke kritisk og kreativt, slik at de kan bedre forberede seg for livet til ansvarlig tjeneste og lederskap. Dette fokuset på sine studieprogrammer er utvidet og ekstrapolert i sine graduate-programmer. Disse programmene også gi næring til kritisk og kreativ tenkning i jakten på den "livs mer-rikelig" for både den enkelte og samfunnet. På Cumberlands, masterstudier forbereder fagfolk til å være tjener-ledere i sine fag og samfunn, knytte forskning med praksis og kunnskap med etiske beslutninger.

Forpliktelse til Liberal Arts I troen på at friheten er et resultat av respekt for sannhet og bekymring for menneskeheten, University of the Cumberlands, gjennom en tradisjonell liberal arts program, forsøk på å fremme i sine studenter en økt bevissthet og følsomhet for søken etter sannhet og en dypere ansvar overfor menneskeheten.

Universitetet ønsker å oppgradere menn og kvinner med kristne verdier avledet fra åndelig og intellektuell erfaring innen universitetssamfunnet, samt fra de tradisjonelle akademiske disipliner.

Selvhjelp Gjennom arbeid-studie Siden opprettelsen i 1888 har selvhjelp funksjonen vært en integrert del av University of the Cumberlands.

Cumberlands mener privilegiet av en universitetsutdanning bør være basert på motivasjon, evne, karakter og formål heller enn på hvor mye penger en student eller hans foreldre måtte ha. Den mest sunne typen økonomisk bistand består i å hjelpe eleven til å hjelpe seg selv. En student hjelpemiddel programmet skal utvikle kvaliteter av sparsommelighet og selvhjulpenhet, som gjør arbeids studieplan på Cumberlands.

Mye av økonomisk bistand ved Cumberlands er gitt i form av inntektsbringende arbeid. Arbeidsprogrammet er valgfritt, og hvor mye arbeid er avhengig av evne og behov.

I de senere årene har mange studenter har tjent sine college utgifter. Fortsatt ansettelse og opprykk avhenger av kvaliteten på arbeidet som er gjort. På Cumberlands elevene får en formell utdanning for minimal kostnad, og hvis de ikke har penger, de betaler for en stor del av sin utdanning ved å gjøre det daglige arbeidet i høgskolen kafeteria, i vedlikeholdsavdelingen, i Appalachian oppsøkende programmer-som student assistenter, fotografer, post funksjonærer og deltids sekretærer.

Selvhjelpsmuligheter som gis til over seks hundre studenter som arbeider i gjennomsnitt tolv timer per uke i henhold til veiledning og tilsyn. Disse studentene blir undervist verdien av punktlighet, industri, pålitelighet, og initiativ.

Vekst gjennom tjeneste og arbeid The Mission Statement of University of the Cumberlands sier klart universitetets posisjon på verdien av arbeid og tjeneste for andre. Tjenesten / Arbeid og Leadership Program er sentrert i den tro at elevene må plasseres i posisjoner hvor de kan oppleve muligheter for service og ledelse. Studentene er nødvendig for å bli involvert i en planlagt aktivitet på campus eller samfunnstjeneste, samtidige ledelse aktiviteter og arbeid før eksamen. Hver student må foreslå en akseptabel plan for minst førti timer campus / samfunnstjeneste eller ta del i College Workstudy Program.

Å gi alle studenter med ledertrening som en integrert del av programmet, vil hver student involvert i tjeneste eller arbeid aktivitet også bli pålagt å ta del i flere lederseminarer. Målet med denne aktiviteten er å ikke bare gjøre elevene bevisst sitt ansvar til andre gjennom tjenesten / arbeidserfaring, men også for å gi studentene kompetanse til å organisere og lede andre i lignende aktiviteter.

For å ta opp hele spekteret av aktiviteter der en student har vært involvert ved University of the Cumberlands, en "Service Ledelse transkripsjon» vil bli utviklet for hver student. Dette transkripsjon vil bli en permanent del av hver elevs posten og vil bli videresendt på studentenes forespørsel sammen med hans / hennes akademisk bakgrunn.

Akkreditering University of the Cumberlands er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele assosiere, Baccalaureate, mestere, utdanning spesialist og doktorgrad grader. Initial akkreditering datoen var 1964. Siste reaffirmation dato er 2006. Neste reaffirmation dato er Class of 2016. Kontakt Kommisjonen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av University of the Cumberlands. Hvis du vil vise gjeldende status for University of the Cumberlands, gå til denne linken på SACCOC webside: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 University of the Cumberlands er en privat, tro basert institusjon som er styrt av en forstanderskapet. Styret er dannet av høyt respekterte personer fra hele staten Kentucky og USA. University of the Cumberlands i samsvar med alle gjeldende føderale og statlige ikke-diskriminering lover og driver ikke forbudt diskriminering på grunnlag av rase, hudfarge, nasjonalitet, etnisk opprinnelse, kjønn, alder, funksjonshemming eller genetisk informasjon. Universitetet kan diskriminere på grunnlag av religion i alle posisjoner for sysselsetting for å oppfylle sitt formål.

University of the Cumberlands 'Utdanningsprogram er videre tilstand akkreditert gjennom Kentucky pedagogiske Professional Standards Board (EPSB)

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Programmer

Spørsmål