Keystone logo
UCAM

UCAM

UCAM

Introduksjon

Kortkurs

Hvem vil ikke legge til et praktisk kurs i et akademisk emne som kanskje er mindre knyttet til deres vanlige læreplan, men nærmere deres hjerte? Korte kurs kan svare på spørsmålene dine behovet for noe mer, og få mer kunnskap.

Korte kurs hjelper deg å vite hva den virkelige verden betyr, være åpen for endring og innovasjon. Korte kurs tilbyr en rekke kursrike og innovative porteføljer av nye programformater, inkludert online pr, og gir den virkelige UCAM opplevelsen til deltakerne.

Virtual Campus

Virtual Campus er døren til ditt fjernstudiested, hvor du finner alt du trenger for å gjennomføre din online karriere. Det blir ditt rom for interaksjon i klasserommet ditt. Du får tilgang til dette rommet via et personlig passord som vi vil gi deg når du registrerer deg.

Alle emnene på hvert kurs er klassifisert på Campus, alle strukturert i didaktiske enheter. Hver lærer vil utarbeide en sekvensert innholdsguide der du kan konsultere:

 • Skriftlige materialer.
 • Audiovisuelle materialer.
 • Videokonferansekalender.
 • Oppgaver å utføre.
 • Gjennomfør selvvurderinger.
 • Deltakelsesmekanismer (forum, samtaler, etc.)

151356_campus-virtual-new.jpg

metodikk

Kortkursmetoden svarer på personlig trening tilpasset de nye teknologiske ressursene som den nåværende tidsalderen tilbyr oss. Av denne grunn tilbyr den deg arbeidsteknikker som muliggjør fleksibel læring slik at du kan kombinere arbeid, sport, familieliv. Våre professorer, og utvider dermed din profesjonelle profil. Universitetet tilbyr alle studenter tilgang til det digitale biblioteket og et virtuelt API der de kan bruke dataprogrammer tilknyttet graden vår fra hvilken som helst datamaskin. Lærerteamets korte kurs ved Universidad Catolica San Antonio de Murcia består av fagpersoner innen hvert av deres kunnskapsområder, i tillegg til at de har en god bakgrunn og erfaring.

UCAM hovedmål er å trene de beste fagpersonene, personer med yrke for tjeneste som er i stand til å forbedre samfunnet de lever i.

Strategisk plassert i Murcia, Spania, med en campus på mer enn 16.000 studenter og rundt 1000 professorer, utvider vi oss over hele verden for å gjøre et av hovedmålene våre til virkelighet: å fremme en universitetsutdanning av høy kvalitet med representativ tilstedeværelse på alle kontinenter. . UCAM har et vennlig og internasjonalt miljø i en fantastisk middelhavsramme.

Det internasjonale kallet til Universidad Católica får oss til å samarbeide med universiteter fra alle verdenshjørner, på alle utdanningsnivåer: forskning, studenter og professorer utveksler og lager internasjonale lavere og masterprogrammer innen alle spesialiteter.

På UCAM vil du oppleve dynamikken og entusiasmen til universitetssamfunnet, topplæringsteknisk utstyr, de vakre omgivelsene til Jerónimos-klosteret eller sportskulturen med tjueen elitelag som konkurrerer på toppnivå.

Campusens katolske og universelle etos er store muligheter for å finne og forstå Kristi skikkelser.

UCAM150750_photo2

Oppdrag

Å gi studentene den kunnskapen og ferdighetene som ligger i yrket sitt, for å forbedre deres ferdigheter og holdninger som enkeltpersoner, sikre den kristne tilstedeværelsen i universitetet, samfunnet og kulturen.

Generering av kunnskap gjennom forskning, vitenskap, kommunikasjon, teknologi, kunst og kultur, slik at studentene kan bidra til menneskets utvikling, til å ivareta deres behov, til den teknologiske utviklingen av samfunnet, og fremfor alt slik at de kan utvikle en forestilling om mennesket og verden som er åpen for transcendens.

Bidraget til evangeliseringen av den katolske kirken ved å fremme pastoral omsorg for medlemmer av universitetssamfunnet, i tett felleskap med den spesielle kirken og Kirkens undervisningsmyndighet, med hensyn til tro og moral og spesielt med biskopen av bispedømmet i regionen det opererer i.

Syn

UCAM er et katolsk universitet der høyere utdanning tilbys, forskere blir utdannet og fagfolk blir forberedt ved å generere og overføre vitenskap, teknologi og kultur, i henhold til rasjonell sannhet og i lys av troen på den katolske kirken; til tjeneste for den integrerte utviklingen av individet, familien og samfunnet, i samsvar med prinsippene i evangeliet og gjennom:

Et mangfoldig akademisk tilbud, som stadig tilpasser seg og samsvarer med de virkelige behovene i samfunnet, kulturen og den katolske kirken.

Undervisningsmetodikk brukt på små grupper; løpende vurdering; utvikling av personlig autonomi og tjenesteånd; promotering av teamarbeid; stimulering av personlig og kollektiv kreativitet, og i konstant kontakt med fagmiljøer gjennom praksisplasser.

Personalisert undervisning med høyt engasjement fra professorene til studentene og med trente veiledere for akademisk, psykologisk og personlig rådgivning.

Et universitetssamfunn bestående av studenter, professorer, administrativt personale og tjenester og styrende organer basert på prinsippene for samarbeid og gjensidig støtte til tjeneste for kunnskap.

Internasjonal, nasjonal og regional orientering med særlig oppmerksomhet mot spansktalende land.

Systemet med kvalitetsstyring gjaldt undervisning, forskning og tjenester for å sikre fremragende profesjonelle roller og menneskelige relasjoner blant alle medlemmer av universitetssamfunnet, gjennom videreutdanningsprogrammer for professorer og for generell servicepersonell.

Mål

De viktigste målene for det katolske universitetet San Antonio i utviklingen av virksomheten er:

 • Undervisning i høyere utdanning som et middel for vitenskap, teknologi, kultur og tro i den katolske kirken, og som en opplæringsmetode for forskere og forberedelse av fagpersoner som kan hjelpe i utviklingen av individet, familien og samfunnet.
 • Bidra til den kulturelle, sosiale og økonomiske utviklingen av samfunnet og til å skape betingelser for å forbedre livskvaliteten og miljøet ved å utvikle studentenes ferdigheter som individer og medlemmer av et samfunn som de må tjene til.
 • Sikring, institusjonelt, av den kristne tilstedeværelsen i den akademiske verden, i hvert historiske øyeblikk av samfunnet og kulturen.
 • Å beskytte og fremme sosiale og individuelle verdier i henhold til den katolske kirkens undervisningsmyndighet, spesielt respekt for frihet, pluralisme og ideer, samt utvikling av kritisk tenking og konstant søken etter sannhet gjennom forskning, bevaring og formidling av vitenskap og kunst.
 • Kontinuerlig forbedring av kvalitet i alle aspekter.
 • Oppdatering av kvalifikasjoner, undervisning og ikke-undervisningstjenester for å imøtekomme eksterne kunders og studenters forventninger og behov, og sikre en lovende fremtid.
 • Fremme relasjoner med andre universiteter og selskaper for å gi studentene profesjonelle muligheter, spesialiseringer og forskning i en grenseløs verden.
 • Fremme integrert utdanning.
 • Tilbyr personlig undervisning, oppmuntrer til personlig autonomi, teamarbeid og det direkte forholdet mellom professor og student.
 • Øker sysselsettingsorienteringen.

Los Jeronimos Campus

UCAM150749_photo1

San Antonio katolske universitet er blitt oppfattet som et trivelig pedagogisk prosjekt som dreier seg om aktiv tilstedeværelse av studenter, professorer og andre medlemmer av universitetssamfunnet i campusfasilitetene.

På et område på omtrent 25 000 kvadratmeter, hvorav 14 500 er bygget, og det neste annekset til ytterligere 200 000 beregnet på hager, parkering, idrettsanlegg og universitetsbolig; 4 km unna. Klosteret Los Jeronimos (1700-tallet) ligger i et uslåelig, godt forbundet miljø, som kombinerer fred og ro. Klosteret, sammen med sin barokke kirke, er blitt erklært et nasjonalt historisk-kunstnerisk monument og danner den såkalte Campus de Los Jeronimos, hovedkvarter for San Antonio de Murcia katolske universitet ( UCAM ).

Campus består av romslige og lyse klasserom, et bibliotek, en forsamlingshall, møte- og arbeidsrom, datamaskiner, multimedia- og språkrom, laboratorier og en kafeteria-spisestue.

Steder

Steder
 • Guadalupe, Murcia

  Avenida de los Jerónimos,135, 30107, Guadalupe, Murcia

  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • instagram

Spørsmål