Keystone logo
Trident University International

Trident University International

Trident University International

Introduksjon

TRIDENT University er regionalt godkjent og består av tre sentrale differensierere som skaper en dynamisk læringsmetode som ingen andre. EdActive ™ Learning er unik fordi læringsutbyttet forbereder studentene våre på arbeidsplassen ved å forbedre deres evne til å tenke, lære og løse problemer. 100% tilgjengelig på nettet, kombinert uten daglig mikrotilsyn, fremmer et fleksibelt læringsmiljø som gjør at voksne elever kan utmerke seg i et håndterbart tempo. Rimelig er nøkkelen til vår generelle suksess for studentene våre. Vi holder undervisningskostnadene så lave som mulig, slik at studentene får en utmerket utdannelse til en stor verdi.

TRIDENT oppdrag er å sørge for de ulike utdanningsbehovene til en karriereorientert, kulturelt mangfoldig og geografisk spredt studentmasse for å forberede studentene faglig, personlig og profesjonelt.

TRIDENT ønsker å være det valgte universitetet for voksne elever og anerkjent som en leder innen akademisk dyktighet, overkommelig pris og pedagogisk utvikling.

Steder

  • Cypress

    Plaza Drive,5757, 90630, Cypress

    Spørsmål