Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Introduksjon

Velkommen til TIC High School, en av de mest praktiske prestisjetunge universitetsforberedende videregående skolene i Canada!

Vi er en Advanced Placement (AP) Private School med mange erfaringer utenfor klasserommet, pågående veiledning og leksjoner fra det 21. århundre.

Vi er veldig glade for å møte deg for å planlegge din vei til økende suksess!

Toronto er den største byen i Canada

Toronto International College (TIC), etablert i 2003, har som mål å møte behovene og kravene til studenter fra Canada og over hele verden. Vi henvender oss til studenter som krever individuell oppmerksomhet og/eller studenter som ønsker å forfølge intens forberedelse til opptak til prestisjetunge kanadiske universiteter og høyskoler.

TIC er en unik forberedende skole for studenter som ønsker å fullføre videregående skole, forbedre sine engelskkunnskaper og/eller være forberedt faglig, kulturelt og språklig for universitet eller høyskole.

Vi tilbyr en læreplan i Ontario Ministry of Education i et intensivt, strukturert læringsmiljø; spesielt for internasjonale studenter. Studentene våre er klar til å søke om og vellykket overgang til videregående institusjoner i Canada.

evaluering

Studenters faglige evaluering er basert på en kombinasjon av kontinuerlig vurdering av kursarbeid, for eksempel essays, prosjekter, tester og oppgaver, som utgjør 70% av den samlede emnekarakteren. En avsluttende eksamen på slutten av hver modul utgjør 30% av den samlede emnekarakteren.

Avgangskrav

Læreplanen til Ontario Ministry of Education er rangert som 4. totalt sett globalt. Ontario Secondary School Diploma (OSSD) krever fullføring av 30 studiepoeng, Ontario Secondary School Literacy Test (OSSLT) eller

Ontario Secondary School Literacy Course (OSSLC), og 40 timer med samfunnstjeneste.

Steder

  • Toronto

    Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

    Programmer

    Spørsmål