Keystone logo
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Introduksjon

Velkommen til TIC High School, en av de mest praktiske prestisjetunge universitetsforberedende videregående skolene i Canada!

Vi er en Advanced Placement (AP) Private School med mange erfaringer utenfor klasserommet, pågående veiledning og leksjoner fra det 21. århundre.

Vi er veldig glade for å møte deg for å planlegge din vei til økende suksess!

Toronto er den største byen i Canada

Toronto International College (TIC), etablert i 2003, har som mål å møte behovene og kravene til studenter fra Canada og over hele verden. Vi henvender oss til studenter som krever individuell oppmerksomhet og/eller studenter som ønsker å forfølge intens forberedelse til opptak til prestisjetunge kanadiske universiteter og høyskoler.

TIC er en unik forberedende skole for studenter som ønsker å fullføre videregående skole, forbedre sine engelskkunnskaper og/eller være forberedt faglig, kulturelt og språklig for universitet eller høyskole.

Vi tilbyr en læreplan i Ontario Ministry of Education i et intensivt, strukturert læringsmiljø; spesielt for internasjonale studenter. Studentene våre er klar til å søke om og vellykket overgang til videregående institusjoner i Canada.

evaluering

Studenters faglige evaluering er basert på en kombinasjon av kontinuerlig vurdering av kursarbeid, for eksempel essays, prosjekter, tester og oppgaver, som utgjør 70% av den samlede emnekarakteren. En avsluttende eksamen på slutten av hver modul utgjør 30% av den samlede emnekarakteren.

Avgangskrav

Læreplanen til Ontario Ministry of Education er rangert som 4. totalt sett globalt. Ontario Secondary School Diploma (OSSD) krever fullføring av 30 studiepoeng, Ontario Secondary School Literacy Test (OSSLT) eller

Ontario Secondary School Literacy Course (OSSLC), og 40 timer med samfunnstjeneste.

Opptak

 • Trinn 1

Fyll ut vedlagte søknadsskjema for internasjonale studenter. Det er ingen frist da søknader behandles i løpet av året. Du anbefales imidlertid å søke i god tid fordi det kan oppstå forsinkelser når du søker om en kanadisk studietillatelse.

 • Steg 2

Send det utfylte søknadsskjemaet for internasjonale studenter med all støttedokumentasjon og den nødvendige søknadsavgiften til opptakskontoret.

Støttedokumentasjon inkluderer:

 1. Bevis på engelsk språkferdighet (TOEFL eller annen internasjonalt anerkjent engelsk test)
 2. Akademiske utskrifter for tidligere skoler du hadde gått på
 3. CV (hvis du har arbeidserfaring)
 • Trinn 3

Vi vil vurdere søknaden din: basert på dine akademiske kvalifikasjoner og engelskkunnskaper for ditt valgte studieprogram.

 • Trinn 4

Vi vil bekrefte mottak av søknaden din. Hvis søknaden din blir vellykket, lager vi en pakke for deg, som inkluderer følgende:

 1. Korrespondanse som angir programmet du har blitt tatt opp til og startdatoen for programmet. Vi vil angi eventuelle betingelser som må oppfylles før påmelding kan bekreftes.
 2. En faktura for skolepenger og andre avgifter.
 3. Informasjon om studenttjenester, inkludert helseforsikring, overnatting osv.
 • Trinn 5

For å akseptere tilbudet om plassering i et av våre programmer, vil det være nødvendig å betale skolepenger og andre gebyrer. Dette vil inkludere registreringsavgift og undervisning, vanligvis for det første studieåret. Betaling av det skyldige beløpet skal gjøres i kanadiske dollar til kollegiet etter eget valg ved bankoverføring, postanvisning eller T/T bankoverføring. Etter mottak av studieavgiftene dine vil vi sende deg det offisielle akseptbrevet og en kvittering for studieavgift eller innskuddskvittering for studieavgift som er nødvendig for å søke om midlertidig oppholdstillatelse og studietillatelse.

 • Trinn 6

Søk om ditt midlertidige oppholdsvisum og studietillatelse ved den aktuelle kanadiske ambassaden, høykommisjonen eller konsulatet i ditt land. Behandlingstiden vil variere og det er best å søke så snart som mulig. Hovedkravene for det midlertidige oppholdsvisumet og studietillatelsen er:

 1. Utfylt skjema: Søknad om studietillatelse
 2. Akseptbevis (Dette er det originale akseptbrevet utstedt av høgskolen du har tenkt å melde deg på)
 3. Bevis på identitet (et gyldig pass og fire ekstra bilder i passstørrelse)
 4. Bevis på økonomisk støtte (Du må kunne bevise at du vil være i stand til å forsørge deg selv økonomisk mens du er i Canada)
 5. En medisinsk vurdering som kreves av forskrifter for enkelte land.

Nøyaktige detaljer om midlertidig: Residentvisum og studietillatelser kan fås fra nærmeste kanadiske diplomatiske oppdrag.

 • Trinn 7

Etter at søknaden din om et midlertidig oppholdsvisum og en studietillatelse har blitt godkjent av den kanadiske ambassaden, er du klar til å planlegge flyttingen til Canada. Studenttjenestekoordinatorene ved høgskolen som hadde godtatt deg kan hjelpe deg med denne overgangen og hjelper deg gjerne med detaljer om flyttingen din.

 • Trinn 8

Når du går inn i Canada må du:

 1. Fornøye en immigrasjonsoffiser at du vil forlate Canada på slutten av studiene
 2. Har blitt akseptert av høgskolen du har søkt om opptak
 3. Bevis at du har nok penger under oppholdet i Canada til å betale for skolepenger, levekostnader for deg selv og medfølgende familiemedlemmer, og returtransport for deg selv og medfølgende familiemedlemmer.
 • Trinn 9

Velkommen til Canada!! Bienvenue au Canada!! Du må kontakte høgskolen og registrere deg for semesteret ditt etter at du ankommer Toronto.

Stipend og finansiering

Nye internasjonale studenter blir automatisk vurdert for å være kvalifisert for et TIC International Scholarship for Excellence når de sender inn søknaden om opptak gjennom Office of International Education.

INGEN SØKNAD OM STIPEND KREVES.

Kvalifisering: Internasjonale søkere til og for tiden registrerte internasjonale studenter ved Toronto International College .

Utvalgskriterier: kandidater må ha vært registrert i et ettårig (to-semester) akademisk program ved Toronto International College og må ha oppnådd 85% eller høyere i GPA i sine tidligere studier.

Verdi: CAD$4000 for fullt stipend: CAD$2000 eller CAD$1000 for delvise stipender per år.

Varighet: Betales kun for å dekke skolepengene for ESL (English as a Second Language)-kurs eller EAP (English for Academic Purposes) eller eventuelle grunnkurs som kreves av høgskolen før starten av universitetsforberedende kurs.

Under omstendigheter når en student har oppfylt høyskolens engelskkunnskapskrav, kan stipendmottakeren bruke den totale verdien for å kompensere for kostnadene for de vanlige akademiske kursene eller programmene.

Antall per år: Stipend ved TIC er begrenset og antall stipend som tilbys er avhengig av tilgjengelig finansiering.

Tilbud: Noen studenter kan få stipendtilbud samtidig som de får tilbud om kursplass/plass, men flertallet av stipendtilbudene vil bli gitt i oktober/november/desember februar/mars/april juni/ juli/august sammenfallende med oppstart av Høgskolens tre hovedsemester.

Oppbevaring: Oppretthold en GPA (Grade Point Average) på 85 % eller høyere på en 100 prosent skala eller 4,0 på en fem-punkts skala eller 8,5 eller høyere på en ti-punkts skala.

INGEN SØKNAD NØDVENDIG. Alle internasjonale studenter vil bli vurdert og de som oppfyller utvalgskriteriene vil få tilbud.

Andre detaljer:

 1. I løpet av ett år kan ikke alle avdelinger gi tilbud om disse stipendene, eller begrense dem til visse kurs.
 2. Alle stipendtilbud er betinget av påmelding til et godkjent kurs/program ved høgskolen.

Kvalifikasjonskriterier for TIC International Scholarship for Excellence

Internasjonale studenter som har fremragende akademiske resultater i sine tidligere videregående eller videregående studier kan være kvalifisert for et TIC International Scholarship for Excellence.

Noen søkere kan motta et stipendtilbud med tilbudet om kursplass/sete fra Office of International Education ved Toronto International College .

Rangeringer

Steder

 • Toronto

  Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

  Programmer

  Spørsmål