Keystone logo
© Eva Dang
The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

Introduksjon

College of Contract Management i Storbritannia er en ledende online attendance college for Engineering, Construction, Management, engelsk, og opplæring og CPD kurs.

Som en global organisasjon tilbyr den Online-kurs (Live Online) kurs til studenter over hele verden. Det tilbyr avanserte diplom nivå kurs, profesjonell praksis kurs, CPD og opplæringskurser til byggebransjen til fremtidens fagfolk som vil fortsette å oppnå lyse karrierer og kan bli energiske globale ledere av byggebransjen. I tillegg tilbyr det et effektivt engelskspråklig program kalt NESOL som leverer Native English for Speakers of Other Languages.

Online-kurset betyr at du ikke nødvendigvis trenger å forlate arbeidsplassen, du trenger ikke nødvendigvis å forlate hjemmet ditt og familien. Du vil delta på live online forelesninger og opplæringsprogrammer fra ditt hjem eller våre utenlandske læringssentre. Høgskolen gir en flott mulighet til å lære vanlig britisk utdanning til en rimelig kursavgift. Du vil føle deg som om du er i et klasseromsmiljø med Online Attendance-kurs.

Høgskolen er stolt av etableringen av kontrakt og kommersiell ledelse Kurs og fra prestasjoner gjennom verdiøkende og standardkurs. Kvaliteten og verdien av kursene er reflektert i suksessen til sine kandidater som er ledende på arbeidsmarkedet.

Du kan ha problemer med å velge riktig kurs som møter dine behov og interesser, og høgskolen har lokale karriere rådgivere eller sentre i Sør og Øst-Asia og Midtøsten for å hjelpe. Høgskolen planlegger å utvide sine karriere rådgivning tjenester til Russland og Sør-Amerika i fremtiden også. Karrieren rådgivere er her for å veilede deg og hjelpe deg å velge det kurset som passer best til dine interesser og karriere ambisjoner.

The College of Contract Management tilbyr en anerkjent kvalifikasjon og sett av ferdigheter, og disse kan åpne døren til fremtidige karrieremuligheter og progresjon.

Undervisning og læring

Undervisnings- og læringsstrategiene for hvert fag er avledet av kursutfallene. Samarbeidsbaserte nettbaserte opplæringsmetoder brukes til å oppnå programmål, inkludert live online forelesninger, kursnotater, opplæringsøvelser, øvelser, gruppediskusjoner, tilbakemelding på studenters innsendinger og online presentasjoner.

Online Attendance-modellen som oppmuntrer til samarbeid i et interaktivt læringsmiljø, har sitt tradisjonelle fokus på innholdsleveranse og kommunikasjon, sammen med vekt på teknologien.

Ulike nettbaserte læringsressurser er utviklet for å støtte uavhengig læring. Forelesningsnotater, leselister, oppgaver og opplæringsundervisning støtter uavhengig nettbasert læring. Studentene forventes å lese mye. Lesing kan brukes til å utforske bestemte emner i dybden, utforske en rekke synspunkter, utvikle spørsmål og identifisere mulige svar. Gruppearbeid er utformet slik at elevene lærer å organisere og strukturere kollektive eller samarbeidende arbeidsprosesser.

Studentene oppfordres også til å delta på online forelesninger som letter lyd og video samspill mellom forelesere og studenter. Høgskolen har introdusert den mest effektive strategien for online oppmøte og læring sentre for å lette online forelesninger, opplæringer og diskusjoner å finne sted med forelesere og mentor for å øke mengden av samspillet mellom stipendiatene og foreleserne.

Steder

  • UK Online

    5 St. Georges Yard Farnham Surrey, GU9 7LW, UK Online

Spørsmål