Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

Introduksjon

Om UT Permian Basin Online

Oppdag hva som skiller UT Permian Basins online-programmer fra andre.

UT Permian Basin forstår utfordringene studentene står overfor i dag. Som et resultat har universitetet blitt ledende innen online utdanning, kjent for å inspirere studenters suksess gjennom akkrediterte online-programmer, kostnadseffektiv undervisning og et samarbeidende læringsmiljø på nettet der studenter kan tjene en UT Permian Basin-grad fra hvor som helst i verden.

UT Permian Basin Online gir deg et konkurransefortrinn:

 • Praktisk - Programmer er 100% online og kan fullføres i ditt eget tempo.
 • Rimelig - Våre programmer er kostnadseffektive, med lavere kostnader per kreditt enn andre lignende programmer rundt om i landet.
 • Fleksibel - Programspesifikke kurs er så korte som åtte uker lange med seks startdatoer gjennom året.
 • Omdømme - Våre elektroniske programmer er fullstendig akkreditert.
 • Tilgjengelig - Fakultetet består av anerkjente fagpersoner og doktorgradsstudenter.

Om Permian Bassin

Der det gamle vesten møter det nye århundret.

Det er ikke noe sted som Permian Basin - en vill, uberørt skjønnhet med lommer av moderne utvikling. Robust møter West Texas chic.

Vi elsker våre uendelige blå himmel, men vi vet at Vest-Texas er så mye mer enn en perfekt bilde av solnedgangen. Permian Basin er hjem til snille, hardtarbeidende, optimistiske mennesker som aldri har møtt en fremmed.

Hvis du ønsker å skape din egen fremtid, er det her du hører hjemme.

Om bassenget

Et "basseng" er en enkel geologisk betegnelse for en dukkert eller depresjon i jordoverflaten - vanligvis forårsaket av erosjon over bakken og jordskjelv dypt under.

Strekker seg fra østlige New Mexico og dekker det meste av West Texas (Lubbock i nord, Rio Grande-dalen i sør), er Permian Basin faktisk en samling av mindre bassenger. I alt dekker Permian Basin 75.000 kvadratkilometer, noe som gjør den til en av de større bassengene i Nord-Amerika.

Men det er geologi. Fra lekmannens perspektiv er Permian Basin faktisk en fantastisk strekning av amerikansk land med en helt egen skjønnhet. Du føler at du faktisk kan se jorden møte himmelen i det fjerne.

Permian Basin har noe for enhver smak.

Odessa & Midland: Urban Country

I generasjoner har folk fra hele verden funnet veien til Vest-Texas og søker frihet, eventyr og formue i oljefeltene. Byene de bygde har vokst oppover og utover, og skapt moderne bysentre prikket over Perm-bassenget - inkludert de to som UTPB kaller hjem.

Hjemmet til UT Permian Basins hovedcampus, Odessa er en av de største byene i Vest-Texas. En variert by med en rik historie som dateres tilbake til 1880-tallet, og Odessa har gjennomgått store forandringer de siste to tiårene. For ikke lenge siden rangerte magasinet Forbes Odessa som en av de raskest voksende småbyene i USA.

Og bare 15 minutter ned I-20 sitter Midland. UTPBs Midland-campus huser våre musikk- og ingeniørskoler og Center for Energy and Economic Diversification. Som hjemmet til tidligere president George HW Bush og store globale selskaper som Chevron og Concho, tilbyr Odessa en dybde av prestisje og muligheter som få byer som den kan matche.

Hver dag vokser kulturen i disse spesielle byene dypere.

Sitter på toppen av fremtidens energi

På begynnelsen av det 21. århundre virket Permian-bassenget - som en gang hadde vært kilden til enorme oljeforsyninger - å falme i betydning.

Men nye teknologier avslørte akkurat det motsatte: Det var mer petroleum fanget i bakken under Perm-bassenget enn noen kunne ha gjettet. Takket være fremskritt innen energiutforskning ble Permian Basin raskt utnevnt til den største oljereserven på planeten. Bakgården vår forventes å gi drivstoff til de amerikanske og globale økonomiene i minst de neste to tiårene.

Med denne oppdagelsen har skogen vår hatt en eksplosjon i økonomisk aktivitet. Fordi mer og mer energi hentes, har andre næringer dukket opp ved siden av det - inkludert virksomhet og finans, helsevesen, utdanning, konstruksjon, digital teknologi, transport og offentlig jobb.

Med andre ord, den siste "oljeboom" har ansporet en større "økonomisk boom" som allerede betaler stort utbytte til studentene og fagfolkene som benytter denne muligheten en gang i generasjonen.

The Academic Heart of West Texas

Vi skryter ikke når vi kaller UT Permian Basin "det akademiske hjertet av Vest-Texas." Men vi er helt sikkert stolte av det arbeidet vi gjør hver dag.

For hver dag får vi hjelpe noen av verdens fineste studenter til å utnytte lidenskapene sine og planlegge sine lukrative karrierer. Vi får levere en moderne utdanning til en overkommelig pris. Og vi finner innovative måter å levere den mest komplette, varierte og rettferdig morsomme collegeopplevelsen hvor som helst.

Vi håper du blir med.

Misjon, visjon og historie

Hvor vi kommer fra, hvor vi skal.

Vårt oppdrag

Som en regional, omfattende institusjon serverer University of Texas Permian Basin et mangfoldig samfunn av studenter fra regionen, staten og utover. Gjennom dyktighet i studentsentrert undervisning, læring, forskning og offentlig tjenesteyting, kultiverer universitetet engasjerte borgere og påvirker liv, samtidig som de fremmer teknologien og de offentlige interessene i Vest-Texas.

Historien om UT Permian Basin

Vi begynte som et eksperiment. I 1969 bestemte Texas-lovgivningen seg for å opprette et ”øvre nivå” -universitet i Odessa - det vil si et universitet som bare tok imot juniorer, seniorer og doktorgradsstudenter.

Men før byggingen av den nye skolen kunne komme i gang, avbrøt en rettssak ting. Saksøkeren utfordret gyldigheten av universitetets eiendommer. Arbeidet ble stoppet.

Etter hvert grep Texas høyesterett inn og dømte i universitetets favør. Bulldozerne fyrte opp igjen, og i april 1972 brøt UT Permian Basins nye campus terreng.

Litt mer enn et år senere - 4. september 1973 - åpnet universitetet for klasser. Konstruksjonen var imidlertid ikke fullført, så de 1112 elevene i den første klassen studerte i midlertidige bygninger og trailere. Det skulle ta nesten ytterligere et år før de faste anleggene til UT Permian Basin var ferdige.

Spol frem 18 år: Texas-lovgivningen bestemte seg nok en gang for å endre UTPBs bane ved å vedta en regning som gjorde skolen til en fireårig institusjon. Den første ferskingsklassen - kjent på campusloreen som Pioneer Freshmen - kom med høsten 1991.

Fra vår ydmyke, eksperimentelle begynnelse har UT Permian Basin vokst i nesten alle retninger.

Ingen skole er som UT Permian Basin. Det er kanskje derfor ingen skole har en historie som vår.

Sammen er vi Falcons.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Odessa

  4901 East University, 79762, Odessa

  • Midland

   1310 North F.M. 1788, 79707, Midland

   Spørsmål