Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

Introduksjon

UNC-Chapel Hills nettbaserte programmer og kurs bringer fordelene med en Carolina offentlig utdanning til engasjerte innbyggere, fagfolk og ledere over hele verden. Målet vårt er å gi alle lik tilgang til akademisk og karrieremessig suksess – uavhengig av din plassering, rase, erfaring, verdenssyn, evner eller identitet.

Tilbys gjennom flere profesjonelle skoler, sentre og institutter, hjelper UNC-Chapel Hills nettbaserte programmer og læreplaner deg å gjøre dine akademiske og profesjonelle interesser til berikende opplevelser på alle stadier av karrieren.

Hvorfor velge UNC-Chapel Hill Online?

UNC-Chapel Hill er en global leder kjent for sin innovative undervisning og banebrytende forskning. Som det eldste offentlige universitetet i USA, har Carolina spilt en sentral rolle i å bygge en sterkere, mer diversifisert økonomi for befolkningen i North Carolina og utover.

UNCs online læringsopplevelser er designet slik at uansett hvor du bor, kan du forvente uovertruffen utdanningsmuligheter og en kultur av tverrfaglig samarbeid som forener Tar Heel-samfunnet.

Steder

  • Chapel Hill

    Chapel Hill, USA

    Spørsmål