Keystone logo
The Poynter Institute

The Poynter Institute

The Poynter Institute

Introduksjon

The Poynter Institute er verdensledende innen journalistikk. Det er verdens ledende instruktør, innovatør, konferansier og ressurs for alle som ønsker å engasjere og informere innbyggerne.

Poynter kjemper for ytringsfrihet, sivil dialog og overbevisende journalistikk som hjelper borgere å delta i sunne demokratier. Vi forbereder journalister over hele verden til å holde mektige mennesker ansvarlige og fremme ærlig informasjon på ideenes markedsplass.

Poynter er et inspirerende sted og et praktisk sted som forbinder det varierte håndverket av journalistikk til dets høyere oppgave og formål. Fra personlig coaching og intensive praktiske seminarer til interaktive online kurs og medierapportering, hjelper Poynter journalister med å skjerpe ferdigheter og løfte historiefortelling gjennom hele karrieren.

Vi samler Poynter fakultetseksperter og bransjeeksperter for å utforske skjæringspunktet mellom journalistikk, teknologi og offentlig interesse.

Fra personlig coaching og praktiske seminarer til interaktive online kurs, er Poynter-undervisningen designet for å skjerpe ferdighetene dine, heve karrieren din og antenne fantasien. Ledet av fakultetet vårt og bransjens lyseste sinn og mest dyktige journalister og lærere, forbinder Poynter-opplevelsen deg med dyktige lærere og med andre håndverksstudenter.

Vi lærer de som administrerer, redigerer, produserer, programmerer, rapporterer, skriver, blogger, fotograferer og designer, om de tilhører nyhetsorganisasjoner eller jobber som uavhengige gründere. Vi underviser de som underviser og studenter på ungdomsskolen, videregående skole og høyskole - morgendagens journalister. Og vi lærer publikum, hjelper dem bedre å forstå hvordan journalistikk produseres og hvordan de kan fortelle om det er troverdig.

Steder

  • Saint Petersburg

    3rd Street South,801, 33701, Saint Petersburg

    Spørsmål