Keystone logo
© BIMM University
The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

Introduksjon

Vår historie

The Open College of the Arts ble grunnlagt i 1987 av Michael Young, Lord Young of Dartington, drivkraften bak en rekke medborger-sentrerte og pedagogiske tiltak som forbrukerforeningen, National Extension College og Open University.

Youngs opprinnelige visjon var å tilby allmennheten muligheten til å ta høykvalitets kunstkurs ved fjernundervisning, uten tidligere kvalifikasjoner eller begrensninger. Han så OCA som et middel til å transformere folks liv, og ga dem muligheten og ferdighetene til å uttrykke sine kreative talenter under veiledning av profesjonelle kunstnere. Vi lever fortsatt av disse verdiene.

I dag er OCA en blomstrende pedagogisk veldedighet, hvis veldedige formål er å utvide deltakelsen i kunstutdanning. Over 2000 studenter studerer nå kreative og visuelle kunstkurs og grader ved åpen læring med oss. OCA-strategien bestemmes av en styret. Våre hovedkontor er på stedet for et tidligere colliery i Barnsley, South Yorkshire og alle våre veiledere jobber fra deres hjem eller studioer.

OCA er en del av Universitetet for Creative Arts

Universitetet for kreativ kunst (UCA) er et av Storbritannias ledende spesialistuniversiteter som tilbyr en rekke kurs innen kunst, arkitektur, kommunikasjon, design og media på fem campus i Sørøst-England. Nyutdannede inkluderer Zandra Rhodes, Karen Millen og Tracey Emin.Den 1. november 2016 ble The Open College of the Arts en del av universitetet for Creative Arts. Denne fusjonen bygger på et nært arbeidsforhold etablert i 2010.

Studentforeningen (OCASA)

Når du registrerer deg, blir du en del av OCA Student Association (OCASA), som fungerer som studentens stemme. Høgskolen tar studentrepresentasjon på alvor. OCASA-presidenten deltar på styrets møter, slik at studentens stemme høres på høyeste nivå.

Steder

  • Barnsley

    Redbrook Business Park Wilthorpe Road, S71 1ET, Barnsley

Spørsmål