Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

Introduksjon

Hollywood er vår historie

Nesten 100 år etter dedikasjon av Sunset Boulevard, åpnet Los Angeles Film School sine dører. I en historie som inkluderer ikoniske øyeblikk, fra etableringen av Walk of Fame til Hollywood Sign, er vi et nytt kapittel. Solnedgangen gikk fra å være en storfebane ved århundreskiftet til den verdensberømte boulevarden hvor vår campus ligger i dag.

Hvor det hele begynte

RCA Studio B

Vårt fundament er bygget på en rik historie av Hollywood-underholdning - bokstavelig talt. Vår bygning på 6363 Sunset Boulevard var opprinnelig den historiske RCA-bygningen, et innspillingsstudio som ble brukt av legendariske musikkartister som Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini og andre, fra det tidspunkt den åpnet sin dørene 21. april 1964, gjennom 1970-tallet.

Denise Jans / Unsplash

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpg

Vår misjon er din utdanning

La oss vokse sammen

Da vi åpnet LAFS, var målet vårt å etablere en skole hvor dagens fagfolk kunne dele sin kunnskap med en ny generasjon filmskapere, men det var bare starten.

I 2009 introduserte vi en tilknyttet grad i Computer Animation, og utvider våre pedagogiske tilbud betydelig. I 2012 premierte vi vår første bachelorgrad med Entertainment Business. Vår vekst fortsetter selv nå, da vi bygger robuste online grader i grafisk design og digital filmskaping, for bare å nevne noen. Vi har kommet langt, men reisen har vært givende og spennende og er langt fra over.

Online grader

Våre spennende online bachelor- og studiekompetanse er levert 100% online gjennom vårt eksepsjonelle læringssystem.

Digital filmmaking - Online

Bachelor of Science Degree Program

Våre studenter lærer hele omfanget av produksjonen. Vårt program forbereder deg til å få estetiske verdier, kritisk tenkning, problemløsende og analytiske ferdigheter som trengs for å hjelpe deg med å forfølge en lang og produktiv karriere i underholdningsindustrien.

Entertainment Business - Online

Bachelor of Science Degree Program

Underholdningsfagfolk er drivkraften bak suksessen til hver film, konsert, album, sportsteam og utøver. Med vårt onlineprogram lærer du hvordan du utvikler de kreative ideene som trengs for å lansere og markedsføre underholdningsmerker.

Grafisk design - Online

Bachelor of Science Degree Program

Vårt program forbereder deg til å bli en visuell innovatør. Lær hvordan du konseptualiserer ideer, skaper overbevisende visualer og formidler meldinger gjennom fotografering, bevegelsesgrafikk, print, web og opplevelsedesign.

Musikkproduksjon - Online

Associate of Science Degree Program

Lær hva som trengs for å omdanne en sang fra et konsept til et godt produsert og vellykket opptak. Vårt onlineprogram fokuserer på tre studieområder: sammensetning, produksjon og forretningssiden for å styre musikk.

Animasjon - Online

Bachelor of Science Degree Program

Bygg nye verdener med de ferdighetene du lærer fra vårt online-PC-animasjonsprogram. Du vil utvikle din individuelle kunstneriske stil mens du lærer den samme programvaren og teknikkene fagfolk bruker til å lage grafikk for film, TV, spill og mer.

Sunset Boulevard

En tidslinje

1904

22 miles lang og etter en gammel storfebane ble Sunset Boulevard dedikert i mai 1904. Solnedgangen kan ha vært sitt navn, men boulevardens store åpning var begynnelsen av en ny alder i LA historie, som en bil av bil, trukket vogner og elektriske jernbanevogner satt over veibanen som nå koblet sentrum til den uavhengige byen Hollywood.

1923

Ligger på Mt. Lee med 45 fot lange bokstaver, Hollywood Signet ble opprinnelig opprettet i 1923 som en annonse for en lokal boligutvikling kalt "Hollywoodland". I 1949 fastsatte Hollywood Chamber of Commerce at "Land" må fjernes, stave ut "Hollywood" for å reflektere hele distriktet, ikke bare utviklingen.

1929

Den første Academy Awards presentasjonen ble avholdt 16. mai 1929, på Hollywood Roosevelt Hotel med et publikum på 270 personer. Kostnaden for en gjestebillett til seremonien var bare $ 5, og den aller første Oscarprisen ble gitt til Emil Jannings som beste skuespiller for sine forestillinger i The Last Command og The Way of All Flesh.

1958

The Walk of Fame består av over 2.300 stjerner, og ligger 2,1 kilometer fra Gower til La Brea. I begynnelsen av 1950-tallet foreslo Hollywood Chamber of Commerce-president, EM Stuart, Walk som et middel for å "opprettholde et samfunns herlighet hvis navn betyr glamour og spenning i verdens fire hjørner." Byggingen begynte i 1958.

1911

27. oktober 1911 åpnet Nestor Motion Picture Company den første filmstudiet som ble lokalisert i Hollywood ved å leie det som var den shuttered Blondeau Tavern-bygningen på hjørnet av Sunset og Gower for 40 dollar i måneden. Den aller første filmbildet ble bygget bak tavernaen.

1927

Graumans kinesiske teater åpnet 18. mai 1927. Den første våtservicenes håndtrykk og signatur var fra konstruksjonsmann Jean Klossner som autograferte sitt arbeid ved høyre plakatkiosk, hvor den fremdeles kan ses i dag.

1942

Capitol Records ble grunnlagt den 4. juni 1942 og var den første vestkystbaserte etiketten i USA. I 1956, like vest for Hollywood og Vine, åpnet Capitol Records Tower. Bygningens design var basert på utdannede skoletegninger av Lou Naidorf, og det er bare tilfeldig at det ligner en stabel av poster på en plater.

1999

Nesten 100 år etter dedikasjon av Sunset Boulevard, blir den historiske RCA-bygningen ved 6363 Sunset, brukt av Elvis og The Rolling Stones, The Los Angeles Film School. I mai 1999 leder Oliver Stone innvielsesseremonien og begynner vår del i Hollywoods gyldne arv.

Steder

  • Los Angeles

    6363 SUNSET BOULEVARD, , Los Angeles

Spørsmål