Keystone logo
© Eva Dang
The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

Introduksjon

London Institute of Banking & Finance (LIBF) har vært et respektert navn innen britisk utdanning i over 140 år. Vi tilbyr grunn- og videreutdanningskurs for britiske og internasjonale studenter på deltid og heltid. Som en mindre spesialisthøyskole med et ekspertfakultet er vi perfekt plassert for å hjelpe deg på din karrierereise – vi har hjulpet tusenvis av studenter over hele verden til å gjøre nettopp det.

Kursene våre gir ferdighetene du trenger for en karriere innen virksomhet, ledelse, datavitenskap og finans med sterk vekt på praktiske ferdigheter hentet fra virkelige situasjoner.

Hva er fjernundervisning?

Fjernundervisning lar internasjonale og UK-baserte studenter studere for en LIBF-grad fleksibelt og online. Å studere i ditt eget tempo lar studentene kombinere studiene med en fulltidsjobb eller andre forpliktelser.

Hvorfor studere ved LIBF?

Vi har et rykte for utmerket undervisning som møter de praktiske behovene til finanssektoren og de som arbeider innenfor den. Når du studerer hos oss, vil du lære av akademikere som har hatt vellykkede karrierer innen bank og finans – bransjeledere som vil dele sine erfaringer med deg for å berike læringen din. Og når du blir med i LIBF, blir du med i et globalt fellesskap av fagfolk og alumner. Dette nettverket kan hjelpe deg på alle stadier av karrieren.

LIBF er en registrert leverandør av høyere utdanning hos Studentkontoret. For våre fjernundervisningskurs jobber vi med en partner som bringer med seg 20 års online læringserfaring og ekspertise – International University of Applied Sciences (IU).

Hva er LIBFs historie?

Tilbake i 1879 var det ingen kvalifikasjoner for bankarbeidere og svært få muligheter til å gå videre. Forenet av behovet for profesjonell anerkjennelse for sine ferdigheter og erfaring, opprettet en liten gruppe bankfagfolk det første Institute of Bankers i England og Wales som senere ble LIBF.

I dag gir LIBF studenter over hele verden alt de trenger for å lære fleksibelt på nett, hvor som helst, og er det eneste profesjonelle organet i verden med fullmakter til å tildele grad. Vi har et globalt fellesskap av studenter og alumni som spenner over 120 land.

LIBF fjernundervisningskurs

Vi tilbyr fem fjernundervisningskurs – tre på lavere nivå, en master og en MBA. Honorarene deles opp over din valgte studietid og er totalt lik enten du studerer på heltid eller deltid.

Grunnkurs

  • BSc International Management with Finance (total kostnad £ 20 850 eller £ 6 935 i året på heltid)
  • BSc Business Administration med finans (total kostnad £ 20 850 eller £ 6 935 i året på heltid)
  • BSc Data Science with Finance (total kostnad £ 20 850 eller £ 6 935 i året på heltid)

Postgraduate kurs

  • MSc Management med bank og finans (total kostnad £9 750)
  • MBA med finans (total kostnad £10 250)

Varighet av kurs

Studenter kan ta våre fjernundervisningskurs på hel- eller deltid.

Mens studietiden for en lavere grad er tre år, er det to fleksible deltidsalternativer som varer enten fire eller seks år. Tilsvarende er heltidsstudietiden for våre master- og MBA-graduate grader 18 måneder, men du kan ta dem på deltid over fire år.

Karrieremuligheter

Kursene våre utstyrer studentene våre med den brede kompetansen de trenger for en karriere innen næringsliv og finans. Mange av studentene våre går videre til uteksaminerte trainee-ordninger eller blir med i et av de fire store regnskaps- og konsulentfirmaene (PwC, KPMG, EY og Deloitte). Voksne studenter opplever at deres nye ferdigheter og kvalifikasjoner åpner for nye karrieremuligheter eller lar dem ta sine egne forretningsforetak til neste nivå.

Tjenester for studenter og nyutdannede

Ved LIBF tror vi på å gi kontinuerlig støtte til studentene våre. Allerede før du slutter deg til oss, vil vårt støttepersonell være tilgjengelig for å hjelpe deg med søknaden din, påmelding og andre administrative prosesser. Trenger du råd om å styre studiene og forberede deg til eksamen, kan du når som helst snakke med din personlige studierådgiver. Og vårt karriere- og ansettelsesteam vil fortsette å gi råd til studenter i opptil tre år etter at de er ferdige.

Steder

Steder
  • London

    Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

    Spørsmål