Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

Introduksjon

177510_button_read-more-on-the-institutions-website4.png

Gjennom forskning, utdanning og kliniske tjenester er The Family Institute at Northwestern University en av landets ledende relasjonsbaserte atferdshelseorganisasjoner forpliktet til å styrke og helbrede barn og ungdom, par, familier og enkeltpersoner.

Vår misjon og tilnærming

Vi er dypt forpliktet til å styrke og helbrede hele familiesystemet ved å bringe sammen de rette partnerne for å støtte barn, voksne, par og familier gjennom hele livet. Som forskere, undervisere og terapeuter jobber vi sammen med våre kunder og partnere for å se endring .

"Familieinstituttet definerer familie slik du definerer familie."

Vi skreddersyr behandling for å matche klientens unike behov og mål. Bak hver kliniker ved The Family Institute står et samarbeidsteam på over 70 klinikere som engasjerer seg i kontinuerlig læring, konsultasjon, informasjonsdeling og gir effektive henvisninger.

Vårt partnerskap med Northwestern University

Lærere siden 1965, The Family Institute, i samarbeid med Northwestern Universitys Graduate School og Office of Research, huser Center for Applied Psychological and Family Studies. Vårt langvarige partnerskap med Northwestern University rangerer oss blant de beste relasjonsbaserte atferdshelseutdannings- og forskningsprogrammene i landet.

Steder

 • Evanston

  Library Place,618, 60201, Evanston

  • Evanston

   Evanston, USA

   Spørsmål