Keystone logo
© The Economist
The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

Introduksjon

Siden grunnleggelsen har The Economist etablert seg som en pålitelig kilde for alt som har med virksomhet og politikk å gjøre, og forkjemper informasjon basert på fakta og strenghet.

The Economists visjon om verden, stil og filosofi skiller den fra hverandre. Med et internasjonalt fokus og rekkevidde gir den objektiv analyse og original innsikt, samtidig som den forblir respektløs og uavhengig.

Om The Economist

Gjennom sitt globale perspektiv og unike stemme har The Economist utnyttet digital teknologi for å gi lesere og publikum fra hele verden et pålitelig filter på internasjonale forhold. Med korthet, klarhet, mening og vidd, destillerer The Economist det som betyr noe på den globale agendaen og, viktigst av alt, hva man skal gjøre ut av det. Det er derfor millioner leser The Economist hver uke, inkludert verdens ledende politikere og forretningsskikkelser.

The Economist online kurs

The Economists objektivitet av mening og originalitet av innsikt vises i kurstilbudet, som vil utstyre deltakerne med kunnskap til å navigere i virkningen av globale problemstillinger i deres kontekst. Ved å utnytte sitt unike globale perspektiv, er The Economist i stand til å lage pedagogisk innhold som gir konseptuelle verktøy for å planlegge effektivt for global endring.

Hvorfor lære online med The Economist

The Economist og GetSmarter har samlet et stort utvalg notater, infografikk, animasjoner, videoer og casestudier for å blande teoretisk og praktisk kunnskap. Gjesteforedragsholdere inkluderer seniorredaktører fra The Economist om sine spesialistemner og globale ledere innen sine felt. Praktisk lære vil bli beriket av diskusjoner i små og store grupper, og oppgaver er designet for å engasjere og utfordre deltakere fra hele verden. Kurset trekker frem relevans og implikasjoner for individuelle organisasjoner og roller, og tilfører løpende verdi til hver deltakers virksomhet og yrkesliv.

Kontakt

+1847440 3906
[email protected]

Steder

  • London

    John Adam Street,1-11, WC2N 6HT, London

    Spørsmål