Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

Introduksjon

Vår historie

The College for Adult Learning dannet som en registrert opplæringsorganisasjon (RTO) i 2009, og gjennom vårt engasjement for resultatfokuserte, praktiske opplæringsløsninger med enestående støtte og fleksibilitet, har vi gjort en reell forskjell i tusenvis av liv de siste 10 årene.

Vi ble grunnlagt av et team med dedikerte toppledere fra TAFE/universitetssektoren inspirert av voksne elever over hele Australia som er desperate etter relevante kurs, skreddersydd læring, praktiske studiemuligheter, omfattende støtte, ferdigheter som er klare til arbeid og reelle utfall.

Hvorfor studere med CAL?

Hvordan vi veileder våre studenter til suksess

Vår visjon på The College for Adult Learning er sentrert om å skape reelle resultater for studenter.

Vi er opptatt av å hjelpe studentene med å nå sine mål gjennom skreddersydde læringsreiser, engasjerende og bransjerelevant kursinnhold, ekstra studiemidler og verktøy. Motta ubegrenset veiledning og støtte fra erfarne fagfolk.

Vi tror på å gjøre en forskjell.

Vi har tre veiledende prinsipper som former hvordan vi leverer skreddersydde online kurs til studenter ved CAL. Å studere med oss går utover bare et stykke papir. Med et CAL-kurs kan du bli inspirert til å forme din egen verden-motta støtte uten sidestykke, gjeldende ferdigheter og kunnskaper fra det virkelige liv, og nyt fleksibel læring.

Oppdag hva som skiller oss.

Kurs designet for å lykkes

Vi tar oss tid til å forske på og designe våre opplæringsprodukter for å lykkes og spesialiserer oss stolt på å lage kursene som industrien krever og fremtidige ledere - som deg - trenger.

 • Vi ble skapt for å hjelpe mennesker til å gjøre en forskjell i karrieren. Dette betyr å levere relevante kurs som er designet for å utvikle fremtidsfokuserte ferdigheter og skape reelle resultater. Vi utvikler våre kurs for å ha et sterkt fokus på arbeidsplassen, utformer våre vurderinger rundt praktiske anvendelser av kursene og skreddersyr innholdet vårt for å dekke bransjespesifikke behov. Dette bidrar til å sikre at våre kurs leverer det relevante innholdet og ferdighetene som trengs på dagens arbeidsplass og morgendagens bransjer .
 • Vår forskning på behovene til en moderne arbeidsstyrke fant at arbeidsgivere leter etter dynamiske ledere , ikke bare spesialister. Arbeidsgivere leter i økende grad etter overførbare teamledelse- og prosjektledelseferdigheter, for å sikre at de har en fremtidsrettet, dynamisk arbeidsstyrke.
 • Vær trygg på at med en CAL -kvalifikasjon, vil du ha muligheten til ikke bare å utvikle de relevante tekniske ferdighetene og kunnskapene, men de overførbare ferdighetene som gjør en vellykket leder.

Unikt dobbelt diplomprogram

Vær trygg på at med en CAL -kvalifikasjon, vil du ha muligheten til ikke bare å utvikle de relevante tekniske ferdighetene og kunnskapene, men de overførbare ferdighetene som gjør en vellykket leder. Vi vil at du skal ha et konkurransefortrinn i din karriere. Derfor har vi laget en pakke med integrerte dobbeltdiplom- og dobbeltkvalifiseringskurs for å levere flere etterspurte ferdigheter.

Spar deg hundrevis av timer med studietid

 • Spar deg tid og penger ved å velge en integrert dobbel diplom kvalifikasjon. Våre kurs blander enhetene fra to separate kvalifikasjoner for å lage en unik pakke som sparer deg for hundrevis av timer med studietid.

Unike ferdighetssett som hjelper deg å skille deg ut fra mengden

 • Våre enheter er håndvalgt i samråd med bransjeledere og er designet for å lage helhetlige og framtidsfokuserte kurs. Finn den riktige kombinasjonen for å matche dine ferdigheter og karrierehåp.

To nasjonalt anerkjente kvalifikasjoner

 • Du kommer på toppen med to separate kvalifikasjoner etter fullført kurs. Integrering av akkrediterte kurs gir deg praktiske ferdigheter respektert i alle bransjer og enkel Pathways for videre utdanning.

Fokuser på studentene våre gjennom hele reisen

Her på CAL er vi forpliktet til studentenes suksess - fra påmelding til eksamen og utover.

Hvert CAL -teammedlem er dedikert til å hjelpe deg med å lykkes i din læringsreise.

 • I motsetning til TAFE, universiteter og store RTOer, blir du ikke behandlet som bare et tall på CAL . Vår forpliktelse overfor deg starter med å ta deg tid til å forstå målene dine, tilby personlige og fleksible læringsløsninger, og er drevet av lidenskapelige mentorer og støtteteam.
 • Som individ med dine egne forhold har du unike treningsbehov, og målet vårt er å støtte læringsreisen din på en måte som fungerer for deg. Vi tilpasser en læringsplan og lager en Pathway for deg og din erfaring. Uansett hva ditt karrieremål er, hjelper vi deg med å komme dit.
 • Nyt støtte uten sidestykke når du trenger det. Vi forstår at alle har en annen læringsstil, og trenger forskjellige nivåer og typer støtte. Vi tilbyr flere støttealternativer, for eksempel en hurtigrespons Live Chat, planlagte en-til-en-coaching med en erfaren Learning Coach, innsjekkinger fra det vennlige supportteamet og mer.

Uovertruffen støtte og fleksibilitet

Når du studerer med CAL, kan du være trygg på at vi er opptatt av å hjelpe deg med å nå dine karrieremål. I motsetning til våre konkurrenter, belaster vi ikke dyre avgifter for RPL, kursoverføringer eller en valgfri 6-måneders forlengelse. Vårt formål er å støtte deg på den måten du trenger, gjennom hele læringsreisen og hjelpe deg med å oppnå kvalifikasjonen din.

Ingen avgifter for RPL

 • Vi ønsker å anerkjenne deg for din eksisterende kunnskap og ferdigheter. Anerkjennelse for tidligere læring (RPL) er en effektiv måte for allerede kompetente fagfolk å oppnå en kvalifikasjon raskere. I motsetning til andre RTOer, belaster vi ikke et søknadsgebyr for RPL eller et gebyr per enhet for RPL.

Ingen gebyrer på overføringer eller utsettelser

 • På CAL vil vi sammen med deg finne en Pathway som passer best for dine karrieremål. Det er derfor vi tilbyr null gebyrer for kursoverføringer for våre studenter. For å imøtekomme studentenes travle liv, tilbyr vi en 90-dagers utsettelse gratis, og vi tilbyr også en gratis 6-måneders forlengelse.

30-dagers risikofri garanti

 • Vi er sikre på at du vil elske kurset ditt. Men hvis du finner ut at kurset ikke stemmer, kan du trekke deg innen de første 30 dagene for å få full refusjon av kursavgiftene minus et lite administrasjonsgebyr på $ 150. I motsetning til andre RTO-er som tilbyr opptil 14 dagers refusjonsperioder, tilbyr vi på CAL 30 dager til våre studenter.

Påmelding og utvidelser på nytt

 • For å hjelpe studentene våre med å fortsette på læringsreisen, tilbyr vi en gratis 6-måneders forlengelse for å sikre at de har den beste posisjonen til å fullføre kurset. Vi er også glade for å kunne tilby på nytt. Vi vil aldri belaste hele kursavgiften for ny påmelding (noen avgifter gjelder).

Virkelige utfall for din karriere

Vi fokuserer på å gi reelle resultater, ikke bare et stykke papir.

 • En av grunnene til at vi håndvelger våre læringscoacher er at vi kan sikre at de har erfaring og tankesett til å gi verdifull veiledning for våre studenter . Dette går utover å jobbe gjennom en vurdering, det er en mulighet for studenter å snakke med noen som har vært der og gjort det. En mulighet til å sprette ideer fra noen, få en dypere forståelse av lederskap og praktiske råd du kan bruke med en gang.
 • Læringscoachene våre er ikke bare trenere, de er bransjeledere og mentorer -og de er tilgjengelige for alle våre studenter for å bestille en for en-til-en-støtte.

Garanti for reelle utfall

Vår virkelige utfallsgaranti er vår forpliktelse til deg og dine karrieremål, og sikrer at studiene vil gi deg virkelige fordeler.

Denne garantien er en del av vårt pågående arbeid for å støtte deg utover studiereisen. Teamet vårt, vurderinger og tilbakemeldinger er alle fokusert på å hjelpe deg i karrieren, ikke bare bestå kurset.

Steder

 • Mitcham

  Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Spørsmål