Keystone logo
ThatFXTrader

ThatFXTrader

ThatFXTrader

Introduksjon

I dagens verden kan det være utfordrende å velge en pålitelig partner.

La oss overbevise deg hvorfor vi er forskjellige, og dette burde ikke lenger være tilfelle.

TFXT tilbyr et godt læringssystem i FX trading arenaen. Det er det vi gjør.

Vi gir deg den beste undervisningsmetoden og tilbyr upartisk og upartisk rådgivning til fordel for deg.

Vi gir deg den personlige oppmerksomheten du fortjener, og gir deg alle tjenestene du trenger sammen under ett tak, alt til en ærlig pris.

Vi følger kontinuerlig med de siste utviklingene i FX-verdenen. Vi integrerer denne utviklingen i vår utdanningsplattform, produkter og tjenester, og inkorporerer de nyeste utviklingene bare når de gir økonomisk mening til deg.

Vi elsker absolutt det vi gjør. Vi er lidenskapelige om FX. Vi er pålitelige. Vi gleder oss til å hjelpe hver enkelt student som vi aksepterer å ta på seg, bli vellykket gjennom vår entusiastiske satsing og engasjement.

Vi tror på relasjoner og partnerskap under denne reisen. Vi tror ikke på å jobbe for våre studenter. Vi foretrekker å jobbe med deg for å dekke dine behov og oppnå ditt potensiale. Vi tror på studenter av livet.

Hvis du er ute etter en ekte partner som dypt bryr seg om deg, og hvem som er tilpasset dine behov, har du kommet til rett sted. TFXT er ditt hjem. Partner med TFXT, og du vil ikke bli misfornøyd.

Vi lytter til dine behov og gir deg enkel og upartisk tilbakemelding. Vi legger merke til dine behov, planer og mål og vurderer dem innenfor rammen av det du ønsker å oppnå. Hvor vi er uenige, vil vi være ubetinget ærlige med deg på diplomatisk måte, og gi deg grunnene til våre uenigheter. Vi tror på ektheten.

Med oss ​​er du en person, ikke et kontonummer. I en forretningsverdi der kontonumre og transaksjoner har blitt viktigere enn navn, har vi stolthet i å ta en personlig interesse i alt vi gjør for deg. Vi lover også å gi deg den individuelle oppmerksomheten du fortjener som vår student.

I alt vi gjør, forsøker vi å tilpasse vår tilnærming til dine individuelle behov og krav som vi verdsetter alle våre interessenter.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser og tjenester i forhold til konkurransen. Utnyttelsen av tekniske løsninger som automatiserer prosesser i bakenden, og effektiv styring av kostnadsstyringssystemer, gjør det mulig for oss å holde prisene våre i tråd med vår verdi proposisjon. Vi forstyrrer ikke kvaliteten på produktene eller opplevelsen. Kvalitetssaker. Det vi gjenspeiler i vårt navn for organisasjonen og de som jobber med oppdrag. Vi vil aldri gå på kompromiss med våre kvalitetsstandarder ettersom vi anser vårt rykte for å være svært viktig. Vi er forpliktet til å levere vårt løfte. Integritet og selvansvar.

Vi tror fast at hver person er et unikt verdifullt individ med drømmer, ubegrenset talentnivå, og potensial for suksess og storhet.

Gi oss muligheten til å være en del av reisen din for å oppnå ditt potensial og leve ut drømmene dine.

Steder

  • New York

    New York, USA

Spørsmål