Keystone logo
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Introduksjon

Hvorfor lære etterspurte ferdigheter på Tecnológico de Monterrey ?

Våre programmer forbereder studentene med de etterspurte ferdighetene de trenger for å avansere eller starte en karriere innen koding, dataanalyse eller cybersikkerhet. Vi kombinerer en virtuell klasseromsopplevelse med dynamiske læreplaner undervist av erfarne instruktører. Med omfattende studentstøtte og et bredt spekter av ressurser, tilbyr vi en utdanning som vil hjelpe deg å finne en vei til suksess.

  • Kursene våre lærer de nyeste markedsferdighetene* for feltene koding, dataanalyse og cybersikkerhet.
  • Begge programmene våre tilbyr praktiske deltidsplaner for studenter som ønsker å bli i sin nåværende jobb mens de lærer verdifulle nye ferdigheter om natten, noe som er flott for voksne elever.
  • Bygg en omfattende portefølje av prosjekter eller nettapplikasjoner for å vise frem kunnskapen din.
  • Få tilgang til Boot Camps karrieretjenester for å støtte overgangen til nettutvikling eller dataanalyse.

*Materialet som dekkes i disse kursene kan endres på grunn av markedets etterspørsel.

Disse programmene tilbys gjennom Tecnológico de Monterrey i samarbeid med edX.Om edXedX, en del av 2U Inc., samarbeider med respekterte universiteter og organisasjoner for å levere nyskapende, ferdighetsbasert opplæring til et fellesskap med over 45 millioner elever rundt om i verden for å støtte dem på alle stadier av livet og karrieren. edX leverer boot camps gjennom en oppslukende læringsopplevelse med eksperttjenester og verdifulle ressurser. Fra og med 2021 har nyutdannede blitt ansatt av 6700+ selskaper, inkludert mer enn 62% av Fortune 100.

Steder

  • Monterrey

    Avenida Eugenio Garza Sada Sur,2501 Sur, 64849, Monterrey

    Spørsmål