Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Tati University College

Tati University College

Tati University College

Introduksjon

TATIUC ble formely kjent som Terengganu Avansert Technica Institute (TATI) og ble innviet i november 1993.

Det startet i en midlertidig campus i Sultan Zainal Abidin University (formely kjent som KUSZA), Kuala Terengganu i juli 1994.

TATIUC ble flyttet til den permanente campus i Teluk Kalong, Kemaman i juli 1996.

Etableringen av TATIUC var ikke bare et initiativ fra statlige myndigheter, men var også som et resultat av samarbeid fra føderale myndigheter og private selskaper. Det er en kontinuerlig innsats for å fylle den beste kvaliteten arbeidskraft i markedet.

Dette samarbeidet etablert et multi-focal ledergruppe som ikke bare er ansvarlig i å håndtere, men også finansiering TATIUC etablering.

Prestasjoner

I 1999 TATIUC var en av de tidligste private institusjoner for høyere utdanning som ble offisielt gitt med LAN Akkreditering.

Dette er et krav fra Malaysia kvalifisering Agency (MQA) for utdanningsinstitusjoner, ved å gi etter videregående eller høyere utdanning.

TATIUC ble hedret med ISO 9001: 2000 i 2004 og ISO 9001: 2008 i 2010.

Dette er en prestisjetunge prisen som en anerkjennelse av kvaliteten styringssystem. Denne prisen er absolutt et gjennombrudd for TATIUC, og befestet sin allerede sterke tilstedeværelse i utdanningsbransjen.

Den mest viktig milepæl i TATI historie så langt kom den 27. mai 2007, da den ble offisielt oppgradert til Høgskolen status som bærer navn som TATI Høgskolen (TATIUC).

Denne erkjennelsen er et løft for TATIUC å fortsette å opprettholde kvaliteten på undervisning og læringsmiljø for å oppfylle de helhetlige behovene til sine studenter og møte Malaysia dagsorden for en verden-klassen, høy inntekt økonomien.

Steder

  • Chukai

    TATI University College Telok Kalong, Kemaman Terengganu, Malaysia, , Chukai

Spørsmål