Keystone logo
Syracuse University

Syracuse University

Syracuse University

Introduksjon

College of Engineering and Computer Science ble etablert i 1901 og har bygget et pulserende samfunn av ledere med et rykte for respons på å møte regionale, nasjonale og globale behov. Våre studenter, lærere og alumner forenes av vår "ånd å søke" når vi aktivt søker innovative løsninger på komplekse nye utfordringer. Gjennom banebrytende forskning, læreplaninnovasjoner og tverrfaglig samarbeid tar vi tak i utfordringer som å beskytte cybersystemene våre, regenerere menneskelig vev, levere rent vannforsyning, arbeide for energieffektive løsninger og sikre data i trådløse systemer.

akkreditering

Syracuse University 's College of Engineering and Computer Science er utpekt av National Security Agency og Department of Homeland Security som et senter for akademisk fortreffelighet i informasjonsforsikringsutdanning (CAEIAE) siden 2001 og som et senter for akademisk fortreffelighet innen informasjonsforsikringsforskning (CAEIA) -R) siden 2009.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Syracuse

    Syracuse, USA

Spørsmål