Keystone logo
© Eva Dang
Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Introduksjon

Oppdag din styrke. Oppnå målene dine. Exude Knowledge

Stanmore School of Business er en av Londons beste online handelshøyskoler. Med over tiår med undervisning og lærerfaring, formener vi forretningspraksis og forvandler karriere over hele verden. Vår faglige styrke inspirerer til et autentisk og provoserende forretningssinn, som gir våre studenter mulighet til å utvikle en helt nyskapende tilnærming i et unikt faglig miljø.

Vi er dedikerte ledere med et ønske om læring og en forpliktelse til undervisning i verdensklasse. Vårt mangfoldige internasjonale fakultet er fremragende innflytelsesrike eksperter som genererer et vell av kunnskap og lederskap ved å kombinere det beste av faglige og virkelige problemløsningskompetanse. De er viet til å hjelpe elevene å oppdage deres styrker og tenke utenfor boksen. Studentene drar nytte av sin kompetanse, og lærer hele tiden å få en positiv innvirkning på måten verden utfører forretninger på.

Vi er en fremtredende kropp innen næringslivskompetanse og forventer forventer at vi overfører vår visdom til fremtidige generasjoner. Vår er en global skole med global ambisjon. Vi gir en nyskapende læringsopplevelse som ikke er begrenset av grenser, noe som gir oss et unikt konkurransefortrinn.

Vi er konsekvent på jakt etter nye måter å forbedre og utvikle seg for å reflektere den dynamiske forretningsverdenen. Vi er fulle av entusiasme, oppmuntring og positivitet. Flertallet av våre mastergradsstudenter kommer fra utenfor Storbritannia, og våre Executive Education-studenter kommer fra mer enn 60 forskjellige land. Oppleve vårt unike akademiske miljø og tilgang til det sterke verdensomspennende nettverket av veiledere, fortsetter å skape vellykkede mennesker og karrierer rundt om i verden.

Steder

 • London

  85 Great Portland Street, London, W1W 7LT., W1W 7LT, London

  • UK Online

   UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

   Spørsmål