Keystone logo
Stanford University

Stanford University

Stanford University

Introduksjon

Stanford Center for Health Education, en del av Stanford Medicine, tar sikte på å styrke globale helsepersonell ved å tilby tilgjengelig læring som utnytter Stanford University erfaring og ekspertise innen medisinsk praksis.

SCHE står ved troen på at utdanning styrker og helseutdanning redder liv.

Om Stanford Center for Health Education

Stanford Center for Health Education (SCHE), en del av Stanford Medicine, har som mål å støtte helsepersonell på alle nivåer både i USA og rundt om i verden. Ved å tilby effektiv og effektiv opplæring streber den etter å øke den globale tilgjengeligheten av kunnskapsrike og høyt dyktige helsepersonell som er rustet til å forbedre servicenivået i verdens mest sårbare områder og ha en varig sosial innvirkning.

Stanford Center for Health Education korte nettkurs

SCHE har laget en portefølje av nettbaserte korte kurs som gir helsepersonell en bedre forståelse av hvordan de kan ta vare på pasientens mentale og fysiske velvære, og skape et mer informert publikum. Kursene gir en helhetlig tilnærming til helse, som berører trening, ernæring og mental velvære, med innhold designet av fakultetet fra Stanford Medicine Center for Health Education.

Hvorfor lære online med Stanford Center for Health Education

Gjennom samarbeidet med GetSmarter, et 2U, Inc.-merke, er SCHE i stand til å levere høykvalitets og engasjerende helserelatert utdanning til arbeidende fagfolk over hele verden, og sikre størst mulig innvirkning på globale helse- og velværeutfordringer. Elever har tilgang til digitale eiendeler som gjenspeiler kunnskapen og ekspertisen til det anerkjente fakultetet ved Stanford Medicine, samt muligheten til å nettverke med medlemmer av den internasjonale helsesektoren. Takket være den fleksible nettbaserte læringsmodellen passer disse deltidskursene inn i timeplanen til selv den travleste eleven, samtidig som de gir en personlig opplevelse med støtte og eksperttilbakemeldinger.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Stanford

    Serra Mall,450, 94305, Stanford

    Spørsmål