Keystone logo
© University Building: CB-RACK: Fotografie
SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

Introduksjon

Vi gir deg mulighet til å nå dine mål

Hos oss vil du tilegne deg den nøyaktige kompetansen og ferdighetene som er nødvendige for dine neste steg. Vi veileder og støtter deg aktivt gjennom reisen, og hjelper deg når det er nødvendig. Vår lidenskap driver oss til å hjelpe deg med å utmerke deg i både studiene og hverdagen, slik at du kan ta fatt på din unike vei med suksess og uten bekymringer.

Om oss

Den statsanerkjente SRH Fernhochschule – The Distance Learning University spesialiserer seg på nettbaserte studiealternativer som imøtekommer arbeidere. Som kvalitetsleder innen fjernundervisning har universitetet utviklet en studiemodell som gir maksimal fleksibilitet og garanterer utmerket service. Vår innovative nettcampus (E-Campus) fungerer som knutepunktet for studiene dine, slik at du kan lykkes hvor og når det måtte passe deg, samtidig som du administrerer arbeid, trening, familie eller atletiske forpliktelser.

Universitetet vårt tilbyr et utvalg av 51 online bachelor- og masterprogrammer, samt over 60 universitetssertifikater. Valgfrie ansikt-til-ansikt klasser og eksamener er tilgjengelige på 21 steder. For tiden er mer enn 9000 studenter registrert ved det største universitetet i delstaten Baden-Württemberg, som ble kåret til Tysklands mest populære fjernundervisningsuniversitet for femte gang i 2023.

Som et system-akkreditert universitet med permanent statlig anerkjennelse tildelt av forbundsstaten Baden-Württemberg, har vi kvalitetsmerket til det tyske akkrediteringsrådet. Alle studieprogrammer og sertifikatkurs har fått statlig akkreditering.

Vi tar deg til neste nivå

Ved SRH Distance Learning University tilbyr vi et studieprogram skreddersydd for dine unike behov, og gir fleksibilitet og individualisert støtte som tilpasser seg dine livsomstendigheter. Som din personlige guide står vi ved din side hvert trinn på veien, drevet av vår lidenskap for din suksess.

Steder

  • Riedlingen

    Kirchstraße,26, 88499, Riedlingen

Spørsmål