Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University Online

Spalding University Online

Spalding University Online

Introduksjon

Bli med i vår misjon for å tjene andre

Vårt oppdrag er mer enn ord på papir. Vi lever det. Vi deler det. Vi er stolte av det. Som online Spalding University-student inviterer vi deg til å ta vårt oppdrag å tjene andre med deg ut i verden.

Spalding University er et mangfoldig samfunn av elever som er dedikert til å møte tidens behov i tradisjonen til Sisters of Charity of Nazareth gjennom kvalitetsstudier på undergraduate og graduate liberale og profesjonelle studier, basert på åndelige verdier, med vekt på service og fremme av fred og rettferdighet.

Hvorfor Spalding?

Mangfoldig. Inklusive. Medfølende.

Bli med i vårt mangfoldige fellesskap av mennesker som er fundamentalt forskjellige fra hverandre, men som har de samme målene for å lære, vokse og videreføre tradisjonen med å tjene andre med en medfølende ånd.

Tjeneste til andre

Dykk ned i de mange mulighetene vi tilbyr for å tjene andre og gjøre godt.

Medfølelse i handling

Bli en del av verdens første institusjon sertifisert som et Compassionate University.

Oppdragsdrevet. Medfølende.

Spalding University Online er et hjem for studenter i alle aldre, fra alle samfunnslag, som kommer sammen for å oppnå en avansert grad for å forbedre livene deres og andres liv. Vi inviterer deg til å bli med i vårt mangfoldige fellesskap av mennesker som er fundamentalt forskjellige fra hverandre, men som deler de samme målene: å lære, vokse og utføre Spalding-oppdraget med å tjene andre med en medfølende ånd

Spalding University er verdens første sertifiserte medfølende universitet i Charter for Compassion, en internasjonal, tverrreligiøs koalisjon av organisasjoner og enkeltpersoner dedikert til å skape en rettferdig økonomi og et fredelig globalt samfunn.

Steder

  • Louisville

    South 4th Street,901, 40203, Louisville

    Spørsmål