Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Introduksjon

Saint Mary's University of Minnesota er online grad programmer

På Saint Marys, er vi stolte av å tilby online bachelor og høyere grader designet for å utfylle planene for å jobbe voksne som deg. Få en rimelig og praktisk utdanning fra et topprangerte universitet som er grunnlagt i virkelige applikasjoner.

St Mary's Universitys lange historie med innovasjon i utdanning fortsetter med vårt læringssystem på en iPad, noe som gjør det mulig å lære på farten. Vår forpliktelse til vår Lasallian-katolske tradisjon for kontinuerlig læring, etikk og videreføring av felles gode varer også. Gjennom våre onlineprogrammer jobber vi hardt for å oppmuntre studenter til å bli gjennomtenkte fagfolk og etiske ledere.

Ta klasserommet med deg

Oppdag vårt revolusjonerende læringsstyringssystem på en iPad som setter klasser på fingertuppene. Som student i våre online programmer, vil du motta en iPad lastet med vår læringsplattform å bruke i løpet av programmet.

  • Få tilgang til dine kursmaterialer sømløst
  • Hold opp med klassekamerater og fakultet hvor du enn er
  • Utvikle mobilteknologi ferdigheter arbeidsgiver verdi

Få en praktisk, karrierefokusert opplæring i et støttende, studentrettet webmiljø. Finn ut mer om Saint Marys universitet og dets historie om pedagogisk innovasjon.

Steder

  • Winona

    700 Terrace Heights , 55987-1399, Winona

Spørsmål