Keystone logo
SIT Graduate Institute Doktorgrad i bærekraft – PhD (online)
SIT Graduate Institute

Doktorgrad i bærekraft – PhD (online)

Online

4 Years

Engelsk

Deltid

31 Jan 2025

May 2025

USD 79 500

Fjernundervisning, På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Fremstå som en innovativ leder innen bærekraft for å adressere sosioøkologisk motstandskraft, klimaendringer, vannmangel, matusikkerhet, miljøpolitikk, økonomisk rettferdighet og mer.

Hvorfor en doktorgrad i bærekraft fra Sit?

Utviklet for fagfolk som jobber for å skape en mer bærekraftig fremtid, vil PhD i bærekraftsstudenter undersøke de sosiale, økologiske, tekniske og politiske dimensjonene til bærekraftige transformasjoner, forholdet mellom vitenskap og samfunn for å fremme mer bærekraftig fremtid, og nye og inkluderende tilnærminger til samfunnet -basert problemløsning og bærekraftig utvikling.

Dette nettbaserte programmet er supplert med to 10-dagers internasjonale opphold over fire år med deltidsstudier. I løpet av førsteårsoppholdet vil studentene fordype seg i Lisboa, Portugal, et fyrtårn for fremgang innen fornybar energiinnovasjon, marin bevaring og bærekraft. I løpet av det andre året går studentene over fra teori til praktisk utforskning gjennom unike casestudier i Tanzanias Zanzibar-øygruppe, som er i forkant av initiativer innen blå økonomi.

Studentene skal utvikle ferdigheter innen forskning, organisasjonsledelse, politikkutvikling og kommunikasjon for å bidra til å redusere klimaendringer, gå inn for sosial rettferdighet og innovere bærekraftig forretningspraksis for økonomisk velstand. Nyutdannede av programmet vil være forberedt på å lede grupper med flere interessenter, da de vil være effektive formidlere i politiske sirkler, akademiske og organisatoriske sammenhenger og populærvitenskap.

SITs globale fakultet bringer erfaring i både undervisning og mentorskap og anvendt arbeid i mange fasetter av bærekraft, fra integrerende bevaring, klimaendringer, matsikkerhet, miljøstyring og bærekraftig virksomhet og teknologi. Med SITs globale nettverk og lange historie med erfaringsbasert læring, vil studentene få et unikt globalt perspektiv de kan bruke på karrieren.

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Mba i bærekraftig utvikling og diplomati
  • Washington, USA
  • Gambia Online, Gambia
 • MS i Sustainability Management
  • Online USA
 • Bachelor of Science i bærekraft
  • Online USA