Keystone logo
© Eva Dang
ShippingCollege

ShippingCollege

ShippingCollege

Introduksjon

Globale kvalifikasjoner for globale posisjoner

Shipping College er en global høyskole med kontorer i London.

Vi tilbyr globale kvalifikasjoner for globale posisjoner .

Bli med i den spennende verden av frakt, fraktforsendelse, logistikk og multinasjonal handel gjennom våre internasjonale nettbaserte kurs.

Våre kurs gir deg den praktiske kunnskapen for å fremme din karriere eller bli med i verden av global handel i komforten av ditt hjem eller kontor.

Våre spesialiserte veiledere er høyt kvalifiserte innen sine felt med mer enn 20 års erfaring.

Hver elev er tildelt en personlig e-veileder for å veilede og hjelpe dem med sine studier.

hvorfor velge oss

1. Våre kurs

Kursene er tilpasset og personlig tilpasset dine behov og livsstil og er av høyeste kvalitet. Våre kurs er praktiske og enkle å forstå og implementere i arbeidsmiljøet. Nettkurset ditt tilrettelegges av din personlige e-veileder og en personlig kursplan sendes til deg hver uke av e-veilederen din for å hjelpe deg med å oppfylle studieplanen din.

2. Våre studenters suksesser

Studentene våre fortsetter å oppnå sine personlige forretningsmål ved å berike kunnskapsbasen gjennom kursene våre. Dette gir dem selvtillit til å forfølge sine karriereambisjoner og akselerere karrierefremgangen.

3. Global akkreditering og medlemskap

Våre kurs er akkreditert og anerkjent av World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege er på Storbritannia Register of Learning Providers (UKRL).

4. Unikt læringsmiljø

Hos ShippingCollege lar vårt unike læringsmiljø deg oppfylle dine læringsambisjoner og gjøre dette i din tid og i ditt tempo. Dette vil være hjemme eller på kontoret, hvor du har enkel online tilgang til modulene våre. Vi er tilgjengelige for alle studenter over hele verden.

5. Vår e-Campus og Global Network

Studenter har 24/7 tilgang til informasjon via vår nettcampus, tilgang til kursportalen og biblioteket. Vi har nylig lagt til et studentforum for spørsmål og nettverksbygging. Du vil bli en del av det globale nettverket vi har skapt gjennom vårt nettbaserte studentforum.

6. Treningsfagfolk

Våre kursforfattere er internasjonale eksperter med 20+ års erfaring i denne spesialiserte bransjen. Vi er anerkjent som fagfolk i opplæring. Våre profesjonelle lisenser, foreninger og medlemskap hjelper oss med å holde oss i kontakt med shippingmiljøet, det samme shippingfellesskapet som vi trener deg til å bli med i eller hjelpe deg til å vokse innenfor det.

Vår misjon og visjon

Å lære er mer empowerment enn å bli undervist

Vårt oppdrag

ShippingCollege har som mål å gi studentene en dynamisk utdanning basert på ekspertise og fleksibilitet som skaper varig verdi og relevans for utviklende karriere.

Å lære er mer empowerment enn å bli undervist, derfor fokuserer vi på praktisk gjeldende kunnskap. Vi gir ferdigheter i jakten på aktuelle utfall.

Vår visjon

ShippingCollege vil være anerkjent leder i utviklingen av nettbasert læring for Shipping, Clearing og Forwarding og Global Logistics.

Leve våre verdier

Vi oppnår vårt oppdrag ved å leve våre verdier, med sikte på å oppnå de høyeste nivåene av:

 • Respekt: ShippingCollege fakultet og ansatte holder høyest hensyn til hverandre, våre studenter, våre lokalsamfunn og vårt miljø.
 • Innovasjon: Vi verdsetter nye, levedyktige ideer og strenger promoterer dem for å sikre at kursinnholdet er relevant og engasjerende.
 • Serviceorientert: Gjennom instruksjon og veiledning serverer vi behovene til våre studenter med kunnskap og ferdigheter, og setter andre foran oss selv.
 • Samarbeid: Ved å støtte hverandre, oppnår vi mer enn det som er mulig individuelt.
 • Integritet: Vår personlige og profesjonelle oppførsel styres av ærlighet, etikk og samvittighet.

Oppnå vårt formål

Vårt mål er å gi kunnskap og ferdigheter som hjelper elevene til å oppnå sine drømmer. Vi gjør opplæring tilgjengelig, stimulerende og praktisk for ivrige sinn globalt.

Dedikert til å opprettholde ShippingCollege 's formål og verdier, vårt fakultet:

 • Strender for kontinuerlig fornyelse og innovasjon
 • Skaper en deltakende og samarbeidskultur
 • Engasjerer i pågående faglig og faglig utvikling
 • Verdier mangfold og oppfordrer respekt for bidrag fra alle kulturer
 • Fremmer suksess og opprettholder kvalitet

Kvalitet på service og fleksibilitet til studietilbud

 • Å gi fleksibelt kvalitetskursinnhold som praktisk talt kreves i det aktuelle studiet.
 • Fokuserer på å mestre praktiske ferdigheter og teknikker
 • Tilbyder online kurs for fleksibel læringsmetode

Tjenestekvalitet

Man kan tenke at kvaliteten på tjenesten bør være den synlige forberedelsen, klasseromsopplegget, grunnleggende hygiene, klasserommets størrelse eller godt forberedt kursstruktur.

Vi tror imidlertid at den virkelige kvaliteten på tjenesten er usynlige egenskaper – veiledernes evne, generøsiteten til støtte og omsorg, og høgskolens hjerte for studenter, selv om disse to egenskapene bør ha balanse.

På ShippingCollege leverer vi på disse usynlige egenskapene.

Fleksibilitet for å studere

Vår fleksible læringsmetode viser vår omsorg og støtte til våre studenter og elever.

Personlige e-lærere som forstår og lytter til elevene sine.

Vår forståelse for at våre studenter ofte jobber heltid og krever fleksibilitet og forståelse når det gjelder å nå sine mål.

Steder

 • UK Online

  ShippingCollege Suite 19411 20-22 Wenlock Road London, N1 7GU, UK Online

  Spørsmål