Keystone logo
© Domus Academy
Selinus University Business School

Selinus University Business School

Selinus University Business School

Introduksjon

Velkommen til Selinus Business School

Vi sertifiserer ledere som gjør en forskjell i næringslivet

Vårt institusjonelle arbeid er dedikert til sertifisering av ervervede lederegenskaper og tidligere studier for profesjonell bruk i et internasjonalt arbeidsperspektiv. Selinus University Business School er en uavhengig fjernundervisning online høyere utdanningsselskap som tilbyr fleksible liberale og globale studier på universitetsnivå for Bachelor of Business Administration (BBA), Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA) på alle områder of Business and Management.

Bachelor-, master- og doktorgradsbevis og vitnemål, utstedt av Selinus University etter fullført avsluttende avhandling, er profesjonelle og internasjonale attester og vitnemål utstedt av Roseau Walley hovedkvarter gjennom Uniselinus Europe, med hovedkontor i London, som er lisenshaver for den globale distribusjonen av Selinus Universitetets læreplaner. Grad tildeles på grunnlag av oppnådde studiepoeng og i forhold til validering av studieprogrammene, samt på bakgrunn av anbefalingene fra foreleserne på de lokale studiene der studiepoengene ble oppnådd.

Våre programmer, forbeholdt ledere, gründere og fagpersoner som er orientert for utviklingen av deres profesjonelle karriere, er basert på og er fullt kompatible med de internasjonale utdanningssystemene. Retningslinjene som vår handelshøyskole viser til tilsvarer minimum 5 års yrkeserfaring i den bestemte ledelsesgrenen som kandidaten opererer i.

Kompatibiliteten og ferdighetene som tilsvarer kandidatens læreplan blir vurdert gjennom en streng prosess med verifisering og evaluering av pensum, summen av hans / hennes ferdigheter og verdien av hans / hennes avsluttende avhandling.

089 bilder / Pixabay

Karrieremuligheter

Våre studieprogrammer er karrieresertifiserte og tilbyr kandidater med en påvist merittliste på minst 5 år muligheten til å skaffe seg en prestisjefylt BBA, en MBA eller DBA i Business Administration i en fagfelt relatert til deres yrkeserfaring. Kandidatene må påvise gjennom en streng, original og kvalifisert avsluttende avhandling at kunnskapen deres innen forretningsadministrasjon oppfyller internasjonale faglige standarder i forhold til den nødvendige faglige disiplinen.

Fokusert på et bredt spekter av fagfag og med mange års erfaring, er våre studenter utstyrt med ferdighetene og kunnskapene som er nødvendige for å lykkes i dagens globale økonomi, og er forberedt på et bredt spekter av profesjonell utvikling og karrieremuligheter.

Selinus Business Schooll-utdanninger er et utmerket valg for ledere, gründere og fagpersoner som ønsker å se deres profesjonelle prestisje øke i dagens arbeidsmarked. Den strenge vurderingen av våre rådgivere, veiledernes kompetanse for tildeling av den akademiske tittelen er en garanti for høy profesjonalitet og kan være veldig relevant om ikke avgjørende i det private feltet av liberale studier.

En internasjonal SBS-grad skal sammenfalle med utsiktene til karriereutvikling til ledende stillinger i nasjonale og multinasjonale selskaper og organisasjoner.

Steder

 • London

  Uniselinus Europe LTD 71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Ragusa

   Uniselinus Europe Networking University srl Via Roma, 200 – 40122, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Selinus University of Science and Literature SA Via Espana, Delta Bank Building 6th floor 604D, , Panama City

    Spørsmål