Keystone logo
SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

Introduksjon

SDA Bocconi School of Management ble etablert i 1971 som en handelshøyskole ved Milanos Bocconi University, og er den ledende internasjonale handelshøyskolen i Italia, og blant Europas mest anerkjente institusjoner.

Lær online med SDA Bocconi School of Management

I mer enn 50 år har SDA Bocconi ledet an innen lederopplæring i verdensklasse. Grunnlagt på verdiene av gründerkraft, akademisk dyktighet og langvarig tradisjon, er skolens oppgave å hjelpe dagens fagfolk til å trives i et stadig mer uforutsigbart globalt marked.

Om SDA Bocconi School of Management

SDA Bocconi utstyrer bedriftsledere globalt til å møte verdens tøffeste utfordringer ved å fremme banebrytende kunnskap, lederkultur og innovasjon på tvers av sine lederprogrammer, forskningslaboratorier og kunnskapssentre.

SDA Bocconi er en av få elite handelshøyskoler som har oppnådd "trippelkronen" av verdens mest prestisjefylte internasjonale akkrediteringer (AMBA, AACSB og EQUIS). Det er også den eneste italienske institusjonen som er med på alle de store globale handelsskolerangeringene, inkludert Financial Times, Forbes, Bloomberg Businessweek og The Economist.

[Les mer på nettstedet til SDA Bocconi School of Management]

SDA Bocconi online programmer

SDA Bocconis mangfoldige pakke med nettbaserte programmer spenner over en rekke etterspurte forretningsemner, relevante for dagens fremtidsfokuserte profesjonelle. Disse inkluderer forretningsnødvendigheter, salgsledelse, blokkjede og bærekraftig mote. Hvert program integrerer en unik blanding av praksisorientert læring og den nyeste vitenskapelige forskningen, og utstyrer deltakerne med ferdighetene som trengs for å lykkes med å lede morgendagens selskaper, frivillige organisasjoner og ideelle organisasjoner.

Hvorfor lære online med SDA Bocconi

SDA Bocconi samarbeider med GetSmarter, en merkevare fra 2U, Inc., for å bringe sin transformative, praksisledede forsknings- og læringstilnærming til neste generasjon bedriftsledere. Med fokus på nøkkelkompetanse som kreativ tenkning og innovasjon, vil programdeltakere forbedre deres evne til å etisk veilede organisasjonene sine mot bærekraftig lønnsomhet. Ledere og ledere vil være i stand til å få fremtidsklare ferdigheter for å navigere forstyrrende endringer, bygge et dynamisk globalt nettverk og få et offisielt fullføringsbevis fra SDA Bocconi som validering av deres forbedrede strategiske kunnskap.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Spørsmål