Keystone logo
© SBCC
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Introduksjon

Santa Barbara City College (SBCC) Internasjonale studenter har alltid spilt en viktig rolle i livet til Santa Barbara City College . Santa Barbara City College ønsker internasjonale studenter velkommen og oppfordrer dem til å bruke alle tjenestene som tilbys av Student Support Services og International Student Support Program (ISSP) ansatte. Santa Barbara City College ligger i Santa Barbara, California, også kjent som den amerikanske rivieraen. Bare 100 skritt fra stranden, tilbyr Santa Barbara City College en av de vakreste campusene i landet. Plassert mellom Stillehavet og Santa Ynez-fjellene, er det nær underholdningsindustriens hovedstad i verden, Los Angeles i sør, San Francisco i nord og Las Vegas i øst. 283 dager med solskinn og dens unike beliggenhet byr på mange aktiviteter året rundt. Det internasjonale studentstøtteprogrammets kontoransatte streber etter å gi internasjonale studenter en mulighet til å dra nytte av en akademisk læreplan av høy kvalitet, så vel som intellektuelt stimulerende og morsomme sosiale og utenomfaglige aktiviteter. Internasjonale studenter kan melde seg på Santa Barbara City College for å forbedre sine engelskspråklige ferdigheter gjennom English as a Second Language (ESL)-programmet eller fullføre en associate's degree, et prestasjonsbevis eller diplom, eller en kompetanse- eller avdelingspris gjennom det akademiske programmet. Å delta i et mellomår (i ett år eller et semester) eller melde deg på ved en annen amerikansk institusjon mens du er ved Santa Barbara City College er også alternativer for internasjonale studenter. Santa Barbara City College tilbyr 250-graders programmer, 80 sertifikater og 28 fullstendig online programmer, grader og sertifikater. Utvalgt som #1 Value Community College 3 år på rad, i tillegg til å ha mottatt Aspen-prisen for Community College Excellence, er Santa Barbara City College et godt valg for internasjonale studenter akademisk og økonomisk.

Vår visjon

Santa Barbara City College arbeider for å bygge et sosialt bevisst samfunn der kunnskap og respekt gir mennesker mulighet til å forandre verden.

Vårt oppdrag

Som et offentlig samfunnshøyskole dedikert til suksessen til hver student. . .

Santa Barbara City College ønsker alle studenter velkommen. Høgskolen gir et mangfoldig læringsmiljø og muligheter for studenter til å berike livet, fremme karrieren, fullføre sertifikater, tjene tilknyttede grader og overføre til fireårige institusjoner.

Høgskolen er forpliktet til å fremme et rettferdig, inkluderende, respektfullt, deltakende og støttende fellesskap dedikert til suksess for hver student.

Våre kjerneprinsipper

Santa Barbara City College kjerneprinsipper styrer alle aspekter av undervisning, organisering og innovasjon:

 • Student-sentrert politikk, praksis og programmer
 • Deltakerstyre
 • Et psykologisk og fysisk støttende miljø
 • Gratis utveksling av ideer på tvers av et mangfold av elever
 • Forfølgelsen av fortreffelighet i alle høgskoleoppgaver.

Vårt charter

Santa Barbara City College oppdrag og kjerneprinsipper respekterer vår forpliktelse til ånden og hensikten med grunnleggende rammeverket for California Community Colleges, som beskrevet i California Education Code §66010.4:

 • Primærmisjon: Faglig og yrkesinriktad undervisning på lavere divisjonsnivå; Fremskritt av Kaliforniens økonomiske vekst og global konkurranseevne gjennom utdanning, opplæring og tjenester.
 • Viktige og viktige funksjoner: Remedial instruction, ESL, Adult Noncredit instruksjon (på områder som er definert som statens interesse), og studentstøttetjenester.
 • Autorisert funksjon: Fellesskapstjenester.

Opptak

Opptakskrav

Før du søker, sørg for at du oppfyller disse opptakskravene:

 • Alle søkere må ha tilsvarende 2,00 US GPA eller høyere. Det kreves ikke vitnemål fra videregående skole for elever som er 18 år eller eldre.
 • Alle søkere må være 17 år eller eldre innen startdatoen for første semester. Studenter som er under 18 år må sende inn en kopi av "minor-skjemaene" nedenfor sammen med søknaden, og en kopi av vitnemålet fra videregående før programmets startdato.
 • Engelskkunnskapskrav for opptak til det akademiske programmet. Det er flere alternativer for deg for å oppfylle kravene våre (dvs. kurs, språkskole, standardiserte tester osv.). Vi krever ikke TOEFL/IELTS.
 • Overføringsstudenter fra amerikanske språkskoler må ha 80 % oppmøte eller høyere på språkskolen og oppfylle et av engelskkunnskapskravene.
 • Tilstrekkelig finansiering for estimert studiekostnad.

Søknadsfrister

Høst semester

Søknaden åpner i januar 2023!

frister:

1. juni for nye studenter

15. juni for overføring/nåværende F-1 studenter i USA

Vårsemester

15. oktober for nye studenter

1. november for overføring/nåværende F-1 studenter i USA

Sommersession

Summer Session 2023 er kun åpen for studenter som overfører fra en annen amerikansk institusjon.

1. april

Visumkrav

Nåværende F-1-studenter i USA

Hvis du overfører til SBCC fra en annen skole i USA, fullfør trinnene ovenfor, og last opp følgende tilleggsdokumenter til din elektroniske søknad:

 • Kopi av F-1 visum
 • I-94 Ankomst-/avreiseskjema - Klikk på lenken "Få siste I-94".
 • Kopi av I-20
 • Verifikasjon av statusskjema - Studenter må være "i status". Rådgiveren ved din nåværende institusjon må bekrefte og signere dette skjemaet.

Etter at du har søkt

 • Vi vil begynne å behandle våren 2023-søknader innen 1. september. Etter 1. september vil søknader bli behandlet innen 3 uker fra datoen du sender inn en fullstendig søknad. VIKTIG: Søknader må ha studentens personlige e-postadresse på søknaden.
 • Aksepterte studenter vil få tilsendt et tilbud om opptak, I-20 og registreringsinstruksjoner via e-post.
 • Skjemaet I-20 er et ikke-innvandrerdokument du trenger for å søke om F-1 studentvisum ved en amerikansk ambassade eller konsulat i hjemlandet ditt.

Stipend og finansiering

Santa Barbara City College tilbyr et stort utvalg av stipender til sine nåværende, overførende og nylig innkommende studenter.

Påmeldte studenter kan søke en gang per år i februar. Ved tildeling utbetales pengene for påfølgende studieår i to deler: halvparten i høstsemesteret og halvparten i vårsemesteret. Beløpene varierer fra svært små: $100-750 og større $1000-2500 med noen variasjoner mellom

Rangeringer

SBCC rangert blant de beste høyskolene for en tilknyttet grad etter lønnspoeng

28. januar 2020 ga Optimal (tidligere SR Education Group) ut GradReports, som sammenligner lønnen til over 4,6 millioner høyskoleutdannede for å bestemme lønnspoeng for mer enn 885 høyskolegrader. Poeng ble deretter brukt til å rangere de beste høyskolene i USA for 2021 på førsteamanuensis-, bachelor- og mastergradsnivå. Santa Barbara City College er glade for å kunngjøre at det ble rangert som nr. 11 i kategorien Best Associate Degrees

Å gi tilgjengelighet til lønnspoeng kommer på et passende tidspunkt for potensielle studenter som vurderer alternativene sine, siden høyere utdanning har blitt radikalt endret av COVID-19. Det økonomiske nedfallet fra pandemien har forstørret behovet for kostnad-nytte-analysen ved å ta en høyskolegrad, spesielt i skyggen av en allerede truende studentgjeldskrise.

Det siste året har skapt en atmosfære av enorm økonomisk belastning og usikkerhet, sa administrerende direktør i Optimal Sung Rhee, og nå mer enn noen gang har studenter og deres familier behov for data som viser inntektsresultater, og gir dem muligheten til å planlegge for fremtiden og også føle seg trygge på sine avgjørelser.

GradReports lønnspoeng er basert på medianalumniinntekter i året etter endt utdanning, ved å bruke data fra US Department of Educations College Scorecard. Poengsummen sammenligner median alumnilønn for et spesifikt program ved én skole med median alumnilønn for samme program på andre skoler, slik at potensielle studenter kan se hvilke skoler som tilbyr toppinntekter for det programmet. Hver skole mottar deretter en samlet lønnsscore etter gradsnivå for å illustrere høgskoler som forbereder studentene på en godt betalt karriere uavhengig av hovedfag. Denne samlede poengsummen er basert på hvor godt skolen presterer på tvers av alle programmene den tilbyr, vektet etter studentpåmelding i hvert program.

En evaluering av alumnilønninger på førsteamanuensisnivå ved nesten 700 høyskoler, tekniske høyskoler og andre institusjoner, avslørte at 87 prosent av de 100 beste skolene er offentlige høyskoler. California-kandidater presterte spesielt godt, med åtte av de 25 beste høyskolene i California.

SBCC tilbyr over 100 tilknyttede grader innen fagområder som spenner i alt fra regnskap til yrkessykepleie.

En fersk pressemelding fra Optimal anser GradReport som en prediktor for inntjeningspotensial og avkastning [avkastning på investering] for en av de mest avgjørende investeringene en student noensinne vil gjøre.

 • 2020 rangert som nummer 1 av de 50 beste samfunnshøyskolene i nasjonen.
 • 2019 rangert som nummer 1 av de 50 beste samfunnshøyskolene i nasjonen.
 • 2018 rangert som nummer 1 av de 50 beste samfunnshøyskolene i nasjonen.

Steder

 • Santa Barbara

  721 Cliff Drive Santa Barbara, CA, 93109, Santa Barbara

 • Santa Barbara

  Cliff Drive,721, 93109, Santa Barbara

  Spørsmål