Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
San Diego Christian College

San Diego Christian College

San Diego Christian College

Introduksjon

San Diego Christian College i Sør-California forbereder kandidatene til å gjøre et inntrykk på verden for Kristus. I tillegg til den debuterte sin nye identitet som San Diego Christian College i 2005, SDC også flyttet til sin nye campus i Santee, California i januar 2014.

Sammen med disse endringene, har San Diego Christian College revolusjonert sine top-notch, bransjeledende programmer. Mens institusjonen har allerede tjent imponerende akademiske rangeringen som en av de beste høgskolene i San Diego, er det behandlingstid skolen har oppnådd med teknologi som har hjulpet gnist bemerkelsesverdig vekst som en topp online kristen høyskole.

Hvorfor San Diego Christian College?

rimelig

Lave undervisning kostnader sette en kristen utdannelse innen rekkevidde av noen kalt til å tjene. SDC gir en verdifull utdanning for mindre enn mange andre private institusjoner.

Distinguished

SDC har opparbeidet seg et rykte for å forberede eksepsjonelle ledere. Næringslivsledere, pastorer og andre fagfolk har oppnådd suksess etter SDC.

Kristus-fokusert

SDC akademisk erfaring er levert fra et bibelsk verdensbilde. Kristus er infused inn i hver pensum og klasserommet erfaring.

Effektiv

En erfaren fakultetet gir personlig oppmerksomhet til hver elev slik at de kan nå sitt fulle potensial. En omsorgsfull læringsmiljø er ideelt for åndelig vekst.

San Diego Christian College // 90 sekunders spot fra Tao Brothers på Vimeo.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Santee

    San Diego Christian College 200 Riverview Pkwy, 92071, Santee

Spørsmål