Keystone logo
© The University of Fredericton
Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Introduksjon

Grunnlagt i 1827, har University of Toronto utviklet seg til Canadas ledende institusjon for læring, oppdagelse og kunnskapsskaping. Som et av verdens beste forskningsintensive universiteter, drevet til å finne opp og innovere, er det dedikert til å fremme et akademisk fellesskap der hvert medlems læring og stipend kan blomstre.

Lær online med Rotman School of Management

Rotman School er en del av University of Toronto, et globalt senter for forskning og akademisk dyktighet i hjertet av Canadas multikulturelle kommersielle hovedstad.

Om Rotman School of Management

Rotman er en katalysator for transformativ læring, innsikt og offentlig engasjement, og samler ulike synspunkter og initiativ rundt et definerende formål: å skape verdi for næringslivet og samfunnet.

Rotman School online programmer

Rotmans banebrytende programliste er for personer som ønsker å tilegne seg nye ferdigheter, oppnå sine profesjonelle mål og oppnå et konkurransefortrinn. Programmene er rettet mot et bredt spekter av fagfolk og tilbyr fleksibel, støttet læring og nye måter å tenke på for å møte dagens forretningsutfordringer og muligheter.

Hvorfor lære online med Rotman-skolen

Gjennom samarbeidet med GetSmarter, en merkevare fra 2U, Inc., er Rotman forpliktet til å utvikle en innovativ og tilgjengelig tilnærming til nettbasert læring. Det er hjemmet til noen av de mest innovative forskningsinstituttene globalt, og kan skryte av et imponerende nettverk av internasjonale partnerskap innen akademisk, bedrifts- og samfunnssektor. Ved å samarbeide med GetSmarter, etablerer skolen en ny standard for nettbasert utdanning, og tilbyr en høy-touch, intim og fullt støttet læringsreise som også gir muligheter for nettverk med likesinnede fagfolk og jevnaldrende.

Steder

  • Toronto

    Saint George Street,105, M5S 3E6, Toronto

    Spørsmål