Keystone logo
Rockhurst University Online

Rockhurst University Online

Rockhurst University Online

Introduksjon

Rockhurst University er der ledere lærer. Vi forvandler liv ved å skape et læringssamfunn sentrert om fremragende utdanning. Som et jesuituniversitet i Kansas City, Missouri, er vi integrert i livet og veksten i byen vår og regionen vår.

Nyutdannede fra Rockhurst mottar to livsforandrende verktøy: en kvalitetsgrad som tar dem hvor som helst de vil og evnen til å se på verden gjennom en serviceinnstilt linse.

Vi har en stolt arv, et dyktig alumni-nettverk og utmerkelser som inkluderer høye rangeringer for amerikanske nyheter for 2020 som:

  • En beste gradskole for MBA på deltid
  • # 15 i informasjonssystemer (utdannet)
  • # 18 Ledelse MBA
  • # 23 Beste regionale universiteter Midtvesten rangeringer

Rockhurst tilbyr mer enn 50 lavere og høyere grad og personlig læring gjennom et forhold på 12: 1 student til fakultet. Vi tilbyr også en overlegen utdannelse som også er overraskende rimelig. Vi har rangert som nummer fire blant Missouri-høyskolene for avkastning på investeringen, og blant de 17 beste landsomfattende.

Mer enn halvparten av våre mer enn 25 000 alumner bor i storbyområdet Kansas City. Våre kandidater fungerer som leder for store selskaper og organisasjoner i Kansas City og over hele verden.

Rockhurst University er akkreditert av Higher Learning Commission og et medlem av North Central Association. Vår Helzberg School of Management er den eneste private institusjonen i Kansas City akkreditert av AACSB International, gullstandarden i forretningsakkreditering opptjent av mindre enn 5% av handelshøyskolene over hele verden. Vi er også en av 28 medlemsinstitusjoner i Association of Jesuit Colleges and Universities.

Steder

  • Rockhurst Road,1100, 64110, Kansas City

Spørsmål