Keystone logo
Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Introduksjon

177631_RITbutton.png

Lære

Vår fokuserte læreplan innen bærekraft og arkitektur, ledet av verdenskjente fakulteter, forbereder studentene på virkningsfulle karrierer.

Forskning

Vi bruker ny forskning og teknologiske innovasjoner for å løse de praktiske utfordringene som bedrifter, myndigheter og lokalsamfunn står overfor i dag.

Vokse

Vårt team av industrierfarne ingeniører har hjulpet hundrevis av kunder med å utvikle produkter, optimalisere prosesser og fremme ny teknologi.

Golisano Institute for Sustainability (GIS) er en global leder innen bærekraftsutdanning og -forskning. Vi samarbeider med næringsliv og offentlige sponsorer for å løse komplekse, systemiske problemer. Mye av arbeidet vårt har som mål å gjøre industrien mer bærekraftig. For å gjøre dette bruker vi innovative tilnærminger og teknologier for å minimere bruken av materialer og energi samtidig som vi maksimerer resultatene. Vår ekspertise, kombinert med våre toppmoderne forskningsfasiliteter, lar våre partnere få ny innsikt, drive innovasjon og gå videre.

Våre doktorgrads- og doktorgradsprogrammer er utfordrende, inspirerende og verdensforandrende. GIS-kandidater fortsetter å bli transformative agenter for endring innen industrien, regjeringen, akademia og den ideelle sektoren. De er problemløsere, visjonære og beslutningstakere som ønsker å skape en bedre, bærekraftig verden. Vi er en del av Rochester Institute of Technology, et universitet som er verdenskjent som en forkjemper og utøver av bærekraft.

GIS trekker på ferdighetene til mer enn 100 heltidsingeniører, teknikere, forskningsfakultet og sponsede studenter. Vi er hjemmet til seks dynamiske forskningssentre som driver over 84 000 kvadratmeter med industriell infrastruktur for modellering, testing og prototyping. Blandingen av talent, erfaring og tekniske evner som vi tilfører hvert prosjekt er uten sidestykke.

Steder

  • Rochester

    190 Lomb Memorial Dr, 14623, Rochester

    Spørsmål