Keystone logo
Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Introduksjon

Vårt oppdrag er å gi faglig fortreffelighet i fjernundervisning for studenter over hele verden, gjennom bruk av ledende teknologier.

Robert Kennedy College er en privat utdanningsinstitusjon i Zürich, Sveits, som ble grunnlagt i 1998. Collegeet ble grunnlagt i Sveits kvalitets online læring; Vi tilbyr strenge, men fleksible læringsprogrammer, forbedret av toppmoderne elektronisk e-læringsteknologi som er utviklet helt internt.

Universitetet i Cumbria, University of Salford og York St John University. Våre instruktører er utdannet fra noen av de beste universitetene over hele verden, og med over 5000 studenter fra 130 forskjellige land, er vi en virkelig internasjonal etablering. Våre programmer kombinerer sveitsisk kvalitetsopplæring på avstand med bosted på universitetets lokaler i Zürich, Sveits og i England på campusene til våre eksklusive partnere. Ukens oppholdssted representerer en unik mulighet for studenter å kombinere sin online læringserfaring med et tradisjonelt klasseromsmiljø.

Student-sentrert filosofi

På RKC er du ikke bare et studentnummer. Du er en del av vårt online læringssamfunn engasjert med fakultetets medlemmer og andre studenter.

Sammen er vi et lag

Et overordnet mål for dette teamet er å gjøre det mulig for oss å konsekvent forbedre kvaliteten på utdanningen - din utdanning.

Moderne teknologi

I vår forpliktelse til å tilby toppmoderne tjenester til studenter, bruker vi banebrytende programvare som er skreddersydd for online kurslevering. OnlineCampus er en altomfattende interaktiv og brukervennlig programvare som gjør studier på nett til en virkelig hyggelig opplevelse.

Fakultet i verdensklasse

RKC sysselsetter høyt kvalifiserte instruktører som er kandidater fra ledende universiteter som Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University og Wharton , for å nevne noen få.

Verdensomspennende anerkjennelse

Etter oppgradering, vil du få samme grad som studenter som studerer på campus ved University of Cumbria, University of Salford eller York St John University. Gradene er anerkjent over hele verden.

Steder

 • Zürich

  Robert Kennedy College Technoparkstrasse 1 , 8005, Zürich

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Sveits

   • York

    York St John University Lord Mayor's Walk , YO31 7EX , York

    • Salford

     The University of Salford The Crescent, Salford, M5 4WT, Salford

     • UK Online

      UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

      • City of Carlisle

       University of Cumbria, Fusehill Street, , CA1 2HH, City of Carlisle

       Programmer

       Institusjonen tilbyr også:

       Spørsmål