Keystone logo
© ©Queen Mary University of London
Queen Mary Online

Queen Mary Online

Queen Mary Online

Introduksjon

172492_172349_button_read-more-about-queen-mary-online-on-their-website.png

QMUL Online tilbyr undervisning i verdensklasse levert av ledende akademikere og fagpersoner på toppen av spillet.

Queen Mary Online tilbyr fire deltid, 100% online programmer levert av Queen Mary University of London - et verdensledende Russell Group universitet. Få tilgang til nyskapende forskning, et globalt samfunn og undervisning i verdensklasse som vil gi deg mulighet til å gjøre en global innvirkning.

QMUL Online

Ved å velge å studere online med dronning Mary, har du fortsatt samme status og tilgang til eksemplarisk undervisning som våre studenter på campus. Fordelen du har er fleksibiliteten til å forfølge din fremtidige karriere i en tid og intensitet som er tilpasset dine egne unike omstendigheter og uten å forstyrre inntekten og karriereutviklingen.

Sentrale funksjoner ved online læring

 • Fleksibilitet: Lær hjemmefra, fra arbeidsplassen eller på farten, hvor som helst i verden
 • Sted: Ingen grunn til å flytte, ta karrierepause eller søke om visum
 • Globalt: Studer sammen med og nettverk med studenter fra hele verden
 • Kvalitet: Konsise forelesninger og digitale ressurser utviklet av våre anerkjente akademikere
 • Støtte: Faglærere er lett og lett tilgjengelig for veiledning og tilbakemelding
 • Engasjerende: Aktiviteter som hjelper deg å bruke teori til praksis
 • Tilbakemelding: Live økter med veiledere og kolleger
 • Tilgjengelig: Alle vurderinger blir tatt og sendt inn online
 • Intuitivt: Alt du trenger er tilgjengelig via vår online læringsplattform
 • Status: Alle priser er like i tittel og prestisje som de som gis for studiet på campus
 • Råd: Tilgjengelig karrierestøtte, tilgjengelig gjennom hele kurset.

Ikke-akademisk støtte

Studentlivet handler ikke bare om å studere. Som en del av dronning Marias nettfellesskap er det et team av mennesker som er dedikert til å gjøre opplevelsen din med oss så positiv som mulig, og induksjonen vår vil ønske deg velkommen og introdusere deg for å studere online.

Studenterrådgivere på nettet er ditt første kontaktpunkt for praktiske spørsmål, enten det er for tips om effektiv læring på nettet, råd om balanse mellom arbeidsliv eller for å henvise deg til våre universitetsstøttetjenester.

Hvis teknologi gjør deg nervøs, vil vårt tekniske supportteam være tilgjengelig for å gi råd og hjelp med bruken av vår nettbaserte læringsplattform.

Rangeringer

Queen Mary er en del av det internasjonalt anerkjente University of London. Vi er rangert på de 50 beste universitetene i Europa og blant de 20 beste i Storbritannia (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Vi er stolte av vår undervisning og forskning og har engasjert oss i en strategisk høyeste grad av forskning på tvers av et bredt spekter av fag. Vi har investert i dette prinsippet ved systematisk å rekruttere de beste akademikerne i sine fagområder fra hele verden.

Rekord for fortreffelighet

 • Research Excellence Framework (REF 2014)-Den siste nasjonale vurderingen av forskning bekreftet vår plass i toppgruppen av forskningsstyrte universiteter i Storbritannia. Vi rangerte 9. totalt i Storbritannia blant universiteter med flere fakulteter og femte i Storbritannia for prosentandelen 3 og 4 forskningsresultater.
 • Russell Group institusjon - Vi er et av 24 ledende britiske universiteter som er opptatt av å opprettholde den beste forskningen, en enestående undervisnings- og læringserfaring, utmerket ansettelsesevne og utallige forbindelser til næringslivet og offentlig sektor.
 • National Student Survey 2016 - Vi rangerer topp i London blant Russell Group -universiteter for studenttilfredshet.
 • Prisvinnere-Vi har syv nobelprisvinnere blant våre tidligere ansatte og studenter, og over 55 akademi- og samfunnstipendiater blant nåværende vitenskapelig ansatte.
 • Offentlig engasjement - Vi var den første institusjonen som ble tildelt Engage Watermark Gold Award for fremragende offentlig engasjement.

Steder

Spørsmål